2014 Kasım Anneleri

oyy senin bi de kızın var o nasıl tepki verdi kardeşi olacağı fikrine alıştırmak da zor. ablam ikinci bebeğini doğurduğunda 4 yaşında kızı vardı kardeşin sana hediye getirecek falan diye diye sevdirmeye çalıştılar doğumdan sonra da kardeşin getirdi diye verdiler hediyesini o da herkese bunu kardeşimmm aldı diye söyleyip durdu:KK1:

ben bol su içmeye çalışıyorum en önemlisi buymuş aslında. bi de şimdi eşim grip oldu bana bulaşıcak diye ödümüz kopuyo bi sürü bitki çayı içirdim ona tavuk çorbası yapıcam birazdan gripten koruyomuş hem ona şifa olsun hem beni gripten korusun

benim kızım benim dünyammda 4 yaşındaa :KK16: sölemiycem henüz vakit geçmez vallahi :KK49:

yaa şurupluk değil benim ki daha. beni rahatsız edince 1 kahve fincanı süt içiyorum. bi süre iyi geliyo.

İnşallah kalır öyle benim acı su falan geliyor midemden baya şikayetçiyim ama başka bir belirti yok henüz erken daha değil mi çok heycanlıyım ben yaa

İnşallah kalır öyle benim acı su falan geliyor midemden baya şikayetçiyim ama başka bir belirti yok henüz erken daha değil mi çok heycanlıyım ben yaa

biraz erken gibi ama kişiden kişiye değişiyo şikayetler. çok geçmiş olsun. feci bişey mide yanması. umarım biran önce geçer.

merhaba
tursu cok yemeye bak pek ıyı gelmez vucudun tuz tutabılır.
Bende sucuklu yumurta kokusuyla yasıyorum her an burnumda kokusu.. Normalde pek sevmem
bende kan verdiğim gun burnuma pastırma kokusu geldi o nasıl kokuuu :KK1::KK1: yemem hiç belkide açlıktan öyle oldu :KK1:

Kızlaaaar bulantılar ne durumdaaaa:KK56: benim iştahımda kapandı tam iştahla oturuyorum yemeğe çorbadan sonra yook kesiliyo:emir_bebek::emir_bebek:

bulantı pis koku olunca özellikle oğlumun bezini değişirken hafif oluyor bende yemek konusunda iştah var oğlumda 4. haftadan bir başlamıştı 4 aya kadar kus kus öldüm bunda allah acısın bana :KK1:kusmayayımda iştahım olmasada olur ama çok şişlik oluyor sanki dünyaları yedim 2 gebelikte farklı oluyormuş gerçekten tam 4 haftalık tık yok maşallahh :nazar:önümüzdeki hafta başlamazsa başlamaz bidaha inşallahh

bende kan verdiğim gun burnuma pastırma kokusu geldi o nasıl kokuuu :KK1::KK1: yemem hiç belkide açlıktan öyle oldu :KK1:

bulantı pis koku olunca özellikle oğlumun bezini değişirken hafif oluyor bende yemek konusunda iştah var oğlumda 4. haftadan bir başlamıştı 4 aya kadar kus kus öldüm bunda allah acısın bana :KK1:kusmayayımda iştahım olmasada olur ama çok şişlik oluyor sanki dünyaları yedim 2 gebelikte farklı oluyormuş gerçekten tam 4 haftalık tık yok maşallahh :nazar:önümüzdeki hafta başlamazsa başlamaz bidaha inşallahh

Canım benim daha başlamadı şimdiye kadar başlamadıysa gelmez mi diyosun:KK49::KK49::KK49:

Canım benim daha başlamadı şimdiye kadar başlamadıysa gelmez mi diyosun:KK49::KK49::KK49:

canım bazılarının 5-6 hatta 10. haftada başlıyor inşallah başlamaz harbi çok zor yaa gerçi sonunda kucağımıza alacağımız bebeklerimiz için degr ama allah kolay hamilelik nasip etsin inşallah :KK49::KK49::KK49:

Benimde eşim bakamıyor bile o yüzden hep kendim vuruyorum. Ovalamıyorum ama bastırıyorum iyice morarmasın diye. Bastırmakta zararlı olabilir mi?

Kaç tane bebeğim olcak derken? İkiz şüphesi varmı canım sende de?

Çok şükür canm.. Hesaplar hiç tutmuyor dediğin gibi. Biz bian önce büyüsünler istiyoruz . Ama daha çok küçükler ... Ağrı benimde çok oluyo. İkiz oludğu için sanırım bu kadar çok hissediyorum.

Sabah serviste gelirken benimde bulantım oluyor ama öyle öğürecek kadar değil. Hafif hafif...

sanmam, ama ben biraz üstünde tutup kaldırıyorum pmuğu,,çok bekletmiyorum :)

bende folbiol kullanıyorummm.ctesi gidicem doktoraa :) hepsi aynıdır ama ya vitamin vitamindir nolcak dimi :KK49::emir_bebek:

folic plus,folbiol ve folic 1 hepsi aynı :) ben folic 1 kullanıyorum günde 1 tane içiyorum sadece,,,önceden günde 3 folic plus alıyodum daha iyi oldu bu :)

benim kızım benim dünyammda 4 yaşındaa :KK16: sölemiycem henüz vakit geçmez vallahi :KK49:

benim kizimda 4 yasinda ama haberi yok henuz.. cok erken daha zaten cok istio bi kardesinin olmasini. . 9 ay basimin etini yer :) hele bi karnim ciksin ondan sonra söylicez insallah. . hem daha ablam ve yengem haricinde kimse bilmio annem bile. . kalp atisini duymadan söyleme taraftari degilim

evet ıkısını onerdı dr banada

ay nolcak bızım bu halımız :KK1::KK1::KK1::KK1:

Kızlar doktor bana liste verdi sizinle paylaşmak istedim günlük 2 bardak süt 2ceviz 1avuç fındık 1 yumurta beyazı bide bir avuç kabak çekirdeği ye bide en az2buçuk Lt su dedi

kızlar doktor bana liste verdi sizinle paylaşmak istedim günlük 2 bardak süt 2ceviz 1avuç fındık 1 yumurta beyazı bide bir avuç kabak çekirdeği ye bide en az2buçuk lt su dedi

evet cevız ozellıkle beyın gelısım zamanında cok onemlı

kızlar merhaba ben de aranıza yenı katıldım...ben de hamılelıgımı yenı ogrendım..çok güzel bır duyguymuş allahım herkese yasatsın ınsallh..ben folık asıte başlamadım henüz sız daha once kullandınız mı?ben kullanmadım yarın doktorua gıdıcem bakalım verır heralde...bır de kansızlık cıktı ben de ...:KK43:

kızlar merhaba ben de aranıza yenı katıldım...ben de hamılelıgımı yenı ogrendım..çok güzel bır duyguymuş allahım herkese yasatsın ınsallh..ben folık asıte başlamadım henüz sız daha once kullandınız mı?ben kullanmadım yarın doktorua gıdıcem bakalım verır heralde...bır de kansızlık cıktı ben de ...:KK43:

hayırlı olsun hosgeldın aramıza

X