evet yaaa sanki ilk bebeğim gibi
HADI YAA:)) BANADA OLSA KESKE KESE GORME DURUMUNUZ NEDIR BIZIM CTS GUNU VAR RANDEVUMUZ BAKALIM FASULYEM NE DURUMDA :))
daha çok yeni dr a gitmedim çaarsamba perşembe gidicem o zaman görünür
ılk gebelıkten tecrubelısın erteleyebıldıgın kadar ertelekı bebısı gorun:))
ne kadar kalabaliklasmisiz masallah. Hosgeldiniz hepiniz. Bikac arksdasla ayni gunlerde gorucez keselerimizi insallah. Benimde carsamba 12de randevum var. Umarim gorurum de elim bos donmem.
canım gerilmene gerek yok zaten ekranda bebişini görünce heyecandan bütün stresin ve gerginliğin gidiyor sorunsuz bi muayene oluyor inş seninde öyle geçersağsalim mercimeklerimizi kucamıza alırız inşşş
canım gerilmene gerek yok zaten ekranda bebişini görünce heyecandan bütün stresin ve gerginliğin gidiyor sorunsuz bi muayene oluyor inş seninde öyle geçersağsalim mercimeklerimizi kucamıza alırız inşşş
inşallah canım heyecanlanıyorum işte söylesem güleceksiniz ama olsun ben wc ye giderken bile korkuyorum daha alışamadım:26:
umarım arkadaslıklarımız daım olur 2012 subat annelerı topıgımızde olan arkadaslarımla hala gorusuyorum
ınsallah goruruz keselerımızı:))
bu arada calısan arkadaslarım varmı aranızda acaba
ben çalışmıyorum evlendikten sonra bıraktım çalışmayı
nemde yenı basladım ıse basladıgım ıkıncı gun gebe oldugumu ogrendım:
umarım arkadaslıklarımız daım olur 2012 subat annelerı topıgımızde olan arkadaslarımla hala gorusuyorum
ınsallah goruruz keselerımızı:))
bu arada calısan arkadaslarım varmı aranızda acaba
Çalışan ve ayakta uyuyan bennnnnn
YA BENDEDE DEHSET UYKU SORUNU VAR AYAKTA UYUYORUM OTEL PARASI VERMIYORUM :d:d
kizlar merhaba bugün 5haftalik olduk.. Ve ben iki gündür tursu küpüne düstüm resmen :) kizimda hic böyle degildim hatta asermemistim bile.. Varmi sizinde cok caniniz cekerek yediginiz bisey
kizlar merhaba bugün 5haftalik olduk.. ve ben iki gündür tursu küpüne düstüm resmen :) kizimda hic böyle degildim hatta asermemistim bile.. varmi sizinde cok caniniz cekerek yediginiz bisey