- 3 Mart 2014
- 41
- 9
- 34
ben kendim yapamıyorum iğneyi ya bakamamki :) valla eşime yaptırıyorum,, yoksa mecbur dışarıda yaptırıcam.. iğne yapılan yerin morarmasının bir sebebide yapıldıktan sonra ovuşturmak. eşim izin vermiyor, acısa da ovalamıyorum
Günaydın kızlar,
Biz bugün artık sabırsızız çünkü artık kaç tane bebeğim olacak,mide bulantılarım nasıl geçecek,bu halsizlik ne kadar sürecek bir de en son 25inde hcg yaptırmıştım bugün değerim kaç çok meraklardayım.Pazartesi ilk gebelik kontrolüm var bunların hepsini ozaman öğreneceğimi düşünüyorum.:18:
Hepinize sağlıklı,keyifli hamilelikler dilerim
Günaydın aydaşlarım sabah gittim değerim 3 günde 1411' den 2458' e yükselmiş normal dedi doktor veee çok şükür keseyi gördük2 hafta sonraya çağırdı bebişi görmek için inşallah görürüz hepimiz görürüz inşallah bu arada benim hesaba göre 6 haftalık doktor ultrasondan bakıp 4,5 hafta dedi bizim hesaplarla tutmuyo bilginize.. kasık ağrısı adet sancısı gibi ağrı normal dedi folic kullanacam sadece.
herkese günaydınlar (bebişlerede) tabikisağlık ocağından geliyorum testler yapıldı. yarın sonuçları alıcam . hayırlısı bakalım neler çıkıcak sonuçlarda :)
bu arada sabah bulantıları olan varmı benim hafiften hafiften var. yolda gelirken çöpçüler geçiyodu istemsizce öğürdüm. adamlar görmesin diye zor tuttum kendimi. anca şeker düzeltiyor.
Benim yaşım küçük o yüzden tek embriyo kondu sadece tek yumurta ikizi olma ihtimali var maşallah değerin çok yüksek çıkmış.kaç embriyo transfer edildi?
Hadi canım, pantolondan rahatsız edecek kadar mı ertesi gün acıyor ki. Ben hafif bi yanma dışında hissetmiyorum bişey şükür, hatta iğne vurduğum yer bile belli olmuyor ertesi gün, Bende mi anormallik var diye düşündüm bak şimdi :)
Bacak ve kol hiç denemedim, sanırım doktor demedikçe denemem de :)
Biraz sağa-sola kaydır iğneyi düğmenin yere gelmeyeceği sekilde tatlım, belki daha rahat olur senin için.
Aynen kapağı açınca 1-2 damla akıyor, o yüzeden yavas ve dik şekilde açmaya calışıyorum tatlım, daha iyi oluyor öyle.
Vala hayırlısıyla sorunsuz atlatalım da su günleri, bebek doğup büyüyünce cıkarırız acısnı
Normalde ilklerde tek embriyo transfer ediyorlar ama ben iki tane istedim. 5. gün embriyosuydu. 19 Şubatta transferim yapıldı.. Seninki ne zaman transfer edildi?
20şubat beraber doğurcaz :)
Bence bende var bi anormallikHayırlısı ne deyim. Doktor bana kol ve bacaktan vurabileceğim yerleride göstermişti. Bende ona dayanarak vurdum. Göbeğime vurmaktan korkuyorum artık
hayırlı olsun tatlım :) ben folic 1 kullanıyorum, folibol hakkında bilgim yok buyüzden. dilerim bebişini sağ sağlim alırsın kucağına :)
Kızlarya bişey sorcam ben 3.5 haftalık iken beta hcg 257.5 çıktı. Normalmi bu?
ben geldimmmmdeğerim 49.38 çıktı ilk değerim 19.33 idi 1 günde 30 değer yükselmiş arkadaşımında 49.55 idi suanda 16 haftalık hamile
Kızlarya bişey sorcam ben 3.5 haftalık iken beta hcg 257.5 çıktı. Normalmi bu?
normal canım ilk bebeğimde 4.5 haftalıkken 1295 çıkmıştı :)
Kızlar iki basamaklı sayılardan bahsediyorlardı. Ondan merak ettim sağol canım
Bat 11mart kan testı yaptırsam mı acebaaa
herkese selam , bende kasım annesi olacağım Allah izin verirse. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canım bence iki gün bekle.
Ben adetime 6 gün kala idrarda test yaptığımda negatifti ama 4 gün kala ikinci çizgiyi gördüm ama çok silik.
Aynı günde Kan testinde öğrendim değerimde 50 küsürdü...
Kişiden kişiye değişiklik gösterdiğini de unutmamak gerek. Sen idrar testi yaptın mı?