2014 Kasım Anneleri

Benimde eşim bakamıyor bile o yüzden hep kendim vuruyorum. Ovalamıyorum ama bastırıyorum iyice morarmasın diye. Bastırmakta zararlı olabilir mi?

Kaç tane bebeğim olcak derken? İkiz şüphesi varmı canım sende de?

Çok şükür canm.. Hesaplar hiç tutmuyor dediğin gibi. Biz bian önce büyüsünler istiyoruz . Ama daha çok küçükler ... Ağrı benimde çok oluyo. İkiz oludğu için sanırım bu kadar çok hissediyorum.

Sabah serviste gelirken benimde bulantım oluyor ama öyle öğürecek kadar değil. Hafif hafif...

Benim yaşım küçük o yüzden tek embriyo kondu sadece tek yumurta ikizi olma ihtimali var maşallah değerin çok yüksek çıkmış.kaç embriyo transfer edildi?

Normalde ilklerde tek embriyo transfer ediyorlar ama ben iki tane istedim. 5. gün embriyosuydu. 19 Şubatta transferim yapıldı.. Seninki ne zaman transfer edildi?

Bence bende var bi anormallik Hayırlısı ne deyim. Doktor bana kol ve bacaktan vurabileceğim yerleride göstermişti. Bende ona dayanarak vurdum. Göbeğime vurmaktan korkuyorum artık

Son düzenleme:

Ben de göbekten vuruyorum fakat tedirginim

hayırlı olsun tatlım :) ben folic 1 kullanıyorum, folibol hakkında bilgim yok buyüzden. dilerim bebişini sağ sağlim alırsın kucağına :)

bende folbiol kullanıyorummm.ctesi gidicem doktoraa :) hepsi aynıdır ama ya vitamin vitamindir nolcak dimi

ben geldimmmm değerim 49.38 çıktı ilk değerim 19.33 idi 1 günde 30 değer yükselmiş arkadaşımında 49.55 idi suanda 16 haftalık hamile

Kızlarya bişey sorcam ben 3.5 haftalık iken beta hcg 257.5 çıktı. Normalmi bu?

benımde sat 10 mart allahım hayırlısını ver amınnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar ıdrar testı yaptınızmı bende bu gün yapamk ıstıyorum ama üzülmekte istemıyorum..

herkese selam , bende kasım annesi olacağım Allah izin verirse. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bat 11mart kan testı yaptırsam mı acebaaa

Canım bence iki gün bekle.
Ben adetime 6 gün kala idrarda test yaptığımda negatifti ama 4 gün kala ikinci çizgiyi gördüm ama çok silik.
Aynı günde Kan testinde öğrendim değerimde 50 küsürdü...
Kişiden kişiye değişiklik gösterdiğini de unutmamak gerek. Sen idrar testi yaptın mı?

Son düzenleme:
Slm anne adaylari... Esim ameliyat oldu hastanedeyiz...pazar gunu 17 sali 56 ve bugun degerim 205 cikti batim dundu

İdrar yaptım ama sabah idrarım ile değil öğle yaptım ve ikinci çizgi hiçç çıkmadı çok merak içerisindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…