2014 Kasım Anneleri

kızlar bi şey sorucam yarın ilk muayeneme gidicem ama nelerle karşılaşıcam bilmiyorum. şu an 4 hafta 5 günlük hamileyim onu da netteki hesaplamalardan öğrendim. yarın doktor ultrasondan mı muayene edicek yoksa başka türlü mü? test veya tahlil falan yapılıyo mu?

Slm anne adaylari... Esim ameliyat oldu hastanedeyiz...pazar gunu 17 sali 56 ve bugun degerim 205 cikti batim dundu :KK52:

Maşallah canım artışın güzel :) Geçmiş olsun bu arada :)

İdrar yaptım ama sabah idrarım ile değil öğle yaptım ve ikinci çizgi hiçç çıkmadı çok merak içerisindeyim.

Bence 2 gün daha bekle hem idrar hem kan tahlili için, negatifi görmek üzmesin seni...

Teşekkür ederim sizinde Allah yüzünü göstersin :nazar:

Amiiiiiin, cümlemizinkini :)

kızlar bi şey sorucam yarın ilk muayeneme gidicem ama nelerle karşılaşıcam bilmiyorum. şu an 4 hafta 5 günlük hamileyim onu da netteki hesaplamalardan öğrendim. yarın doktor ultrasondan mı muayene edicek yoksa başka türlü mü? test veya tahlil falan yapılıyo mu?

Canım ultrasonla muayene edecek seni, karından veya alttan orasını doktor duruma göre belirler.
Test içinse sadece beta hcg değerindeki artışı görmek isteyebilir.
Onun dışındaki şeyler için teste erken daha diye biliyorum.
Hayırlı olsun, sağlıcakla al kucağına inşallah canım :nazar:

Maşallah canım artışın güzel :) Geçmiş olsun bu arada :)

Bence 2 gün daha bekle hem idrar hem kan tahlili için, negatifi görmek üzmesin seni...

Amiiiiiin, cümlemizinkini :)

Canım ultrasonla muayene edecek seni, karından veya alttan orasını doktor duruma göre belirler.
Test içinse sadece beta hcg değerindeki artışı görmek isteyebilir.
Onun dışındaki şeyler için teste erken daha diye biliyorum.
Hayırlı olsun, sağlıcakla al kucağına inşallah canım :nazar:
amin canım teşekkür ederim. sen inşallah hayırlısıyla bu dönemi tamamlar bebeğine kavuşursun:emir_bebek::emir_bebek:

ben alttan muayene olmak istemiyorum aslında inşallah gerek kalmaz karından baksın istiyorum.

amin canım teşekkür ederim. sen inşallah hayırlısıyla bu dönemi tamamlar bebeğine kavuşursun:emir_bebek::emir_bebek:

ben alttan muayene olmak istemiyorum aslında inşallah gerek kalmaz karından baksın istiyorum.

Amiiiiiin canım, inşaallaah :)
4+5 günlük diyosun, yüksek ihtimal görünür karından, o zaman alttan bakmaya gerek kalmaz, ama görünmezse alttan bakar canım.
Korkmana, çekinmene gerek yok, bebek için herşeye katlanıyoruz malum :)

Son düzenleme:
Canım bence iki gün bekle.
Ben adetime 6 gün kala idrarda test yaptığımda negatifti ama 4 gün kala ikinci çizgiyi gördüm ama çok silik.
Aynı günde Kan testinde öğrendim değerimde 50 küsürdü...
Kişiden kişiye değişiklik gösterdiğini de unutmamak gerek. Sen idrar testi yaptın mı?
kan testinde öğrendiğin gun adet tarihinmiydi canım benim bugun adet gunum 49.38 çıktı
pazartesi yıne kanda baktırcam sen birdaha kan verecekmisin :nazar::emir_bebek:
tabi bu arada hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucağına:KK49:

Slm anne adaylari... Esim ameliyat oldu hastanedeyiz...pazar gunu 17 sali 56 ve bugun degerim 205 cikti batim dundu :KK52:

geçmiş olsun canımmmm baya yükselmiş değerin tebriklerrr :nazar::emir_bebek::KK49:bende yaptıdım bugun adet gunum 49.38 çıktı acayip uyku var oğlumla yattık uyuduk 2 de kalktık:KK1::KK1::KK1::KK1:

selam anne adayları :KK3:
bende kasım annesi olacam inş. son adetimi hatırlamıyorum. dün öğrendim; bana göre beş haftalık sizin ilişkinize göre 20 25 günlük olabilir dedi doktorum:KK16::)
ikinci kez anne olmak güzel duygu.:nazar::KK16:
allah tez zamanda isteyen dileyen herkese nasip eder inşşşşş.

bende kasım annesi olacam inş. son adetimi hatırlamıyorum. dün öğrendim; bana göre beş haftalık sizin ilişkinize göre 20 25 günlük olabilir dedi doktorum:KK16::)

hayırlı olsun bende 2. kez anne olucam allahın izniyle :nazar::emir_bebek::KK49::KK49:

kan testinde öğrendiğin gun adet tarihinmiydi canım benim bugun adet gunum 49.38 çıktı
pazartesi yıne kanda baktırcam sen birdaha kan verecekmisin :nazar::emir_bebek:
tabi bu arada hayırlı olsun bebişin sağlıkla al kucağına:KK49:

Amin canım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah :nazar:
Kan testinde öğrendiğim gün adetime daha 4 gün vardı, ve 50 küsürdü, 2 gün sonra yani dün tekrar yaptırdım test, 120'ye yükselmişti.
Adetime daha 2 gün var, yani cuma günü. Doktor artışı beğendiği için tekrar test istemedi şuanlık, ama ben yaptırırm belki.
haftaya çarşamba günü de kese görmek için gidicem tatlım, inş.görürüz :)
Sanada hayırlı olsun, tamamına erdirsin inşallah canım :nazar:

Amin canım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah :nazar:
Kan testinde öğrendiğim gün adetime daha 4 gün vardı, ve 50 küsürdü, 2 gün sonra yani dün tekrar yaptırdım test, 120'ye yükselmişti.
Adetime daha 2 gün var, yani cuma günü. Doktor artışı beğendiği için tekrar test istemedi şuanlık, ama ben yaptırırm belki.
haftaya çarşamba günü de kese görmek için gidicem tatlım, inş.görürüz :)
Sanada hayırlı olsun, tamamına erdirsin inşallah canım :nazar:
ben 5 gün kala idrar testinde öğrendim inşallah keseyide
görürüm haftaya çarsaşma perşembe gdicem
hayırlı olsun bebişinn:nazar:
umarım sorunsuz (normal kilolu) gebelik geçiririz. sanırım oğlun var kaç yaşında?

aminnn :KK1::KK1:2.5 yaşına girecek 1 ay sonra seninde kızın var maşallah allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::emir_bebek:

benim dr kan istemedi, keseyi gördü kalp atışlarını gördü, hayırlı olsun dedi:)1 ay sonra görüşürüz dedi

canım ilk muayeneme pazartesi gün gittim bende alttan ultrasonla baktı keseyide mercimeğimide gördü ilk fotosunu adlık :KK34: 5 hafta 4günlük gebe olduğumu söledi bazı tahliller yaptırdı kan ve idrar testleri 5tüp kan alındı çok şükür rabbime herşey normal çıktı önümüzdeki ay ise kalp atışlarını duymaya bekliyorum dedi :KK49:

Amiiiiiin canım, inşaallaah :)
4+5 günlük diyosun, yüksek ihtimal görünür karından, o zaman alttan bakmaya gerek kalmaz, ama görünmezse alttan bakar canım.
Korkmana, çekinmene gerek yok, bebek için herşeye katlanıyoruz malum :)
bebişim için her şeye katlanırım elbette ama hiç alttan muayene olmadım daha haliyle geriliyorum inş sıkıntı çekmem yarın direk karnımdan görünür kese:18:
hayırlı uğurlu olsun seninki de inşallah canım:nazar::nazar:
canım ilk muayeneme pazartesi gün gittim bende alttan ultrasonla baktı keseyide mercimeğimide gördü ilk fotosunu adlık :KK34: 5 hafta 4günlük gebe olduğumu söledi bazı tahliller yaptırdı kan ve idrar testleri 5tüp kan alındı çok şükür rabbime herşey normal çıktı önümüzdeki ay ise kalp atışlarını duymaya bekliyorum dedi :KK49:
ayyy sen 5 haftayı geçmişsin benimki daha 4 hafta 5 günlük heralde karından görünmicek alttan bakıcak :18::18: maşallah inşallah kalp atşını da duyarsınız canım:nazar:

herkese merhaba
aranıza hosgeldim
bu arada ıkıncı bebegım daha once 2012 subat annelerındeydım umarım guzel arkadaslıklarımız olur :KK16::KK16:

X