2014 Kasım Anneleri

YA BENDEDE DEHSET UYKU SORUNU VAR AYAKTA UYUYORUM OTEL PARASI VERMIYORUM :d:d
aynen ben normal zamanlarda da çok uyuyodum gebelikten sonra daha beter oldum:KK9::KK9:
kizlar merhaba bugün 5haftalik olduk.. ve ben iki gündür tursu küpüne düstüm resmen :) kizimda hic böyle degildim hatta asermemistim bile.. varmi sizinde cok caniniz cekerek yediginiz bisey

ben hamile olduğumu öğrenmeden aşermeye başladım bence şöyle olsa da yesem diyip diyip duruyodum sonra hamile olduğumu öğrendim sucuk ben de sürekli yemek istiyorum ama yememeye çalışıyorum çok da sağlıklı bi şey değil sonuçta:26:

merhaba
tursu cok yemeye bak pek ıyı gelmez vucudun tuz tutabılır.
Bende sucuklu yumurta kokusuyla yasıyorum her an burnumda kokusu.. Normalde pek sevmem

dogru diyosun tatlim azaltcam insallah ben normalde hic yemem zaten kendi halime sasiyorum bazen:) canim sucuktanda uzak durmak gerek aslinda sagliksiz ya o bakimdan.

yastığımı ve yorganımı aşeriyorum ben sadece şuanda :KK9:
tuza çok abanma bence tatlımmm

uyku zaten ayri bi dert :)

aynen ben normal zamanlarda da çok uyuyodum gebelikten sonra daha beter oldum:KK9::KK9:

Ben hamile olduğumu öğrenmeden aşermeye başladım bence şöyle olsa da yesem diyip diyip duruyodum sonra hamile olduğumu öğrendim sucuk ben de sürekli yemek istiyorum ama yememeye çalışıyorum çok da sağlıklı bi şey değil sonuçta:26:

bakterı uretıyrmus cnm cıg saklandıgı ıcın salam sosıs sucuk dr yasakladı bana
eve gıder gıtmez kafam yastıga gıdıyor. :KK1:
En uzuldugum nokta kızıma zaman ayıramıyorum

dogru diyosun tatlim azaltcam insallah ben normalde hic yemem zaten kendi halime sasiyorum bazen:) canim sucuktanda uzak durmak gerek aslinda sagliksiz ya o bakimdan.

Uyku zaten ayri bi dert :)
bır kez yedım zaten yasak aslında bu tur seyler bakterı uretıyorlar cunku.
Vucut odem yapmaması ıcın de tuzdan sakınmak gerek cnm

Aranızda progestan kullanan var mı? Doktorum tedbir amaçlı günde 2 defa oral yoldan vermişti. Doktorum 2 gün önce oral yoldan almamamı vaginal yoldan almamı söyledi. 2 gündür mide bulantılarım kesildi. Endişe etmeye başladım. Sizde durumlar nedir? Mide bulantısını var mı?

aranızda progestan kullanan var mı? Doktorum tedbir amaçlı günde 2 defa oral yoldan vermişti. Doktorum 2 gün önce oral yoldan almamamı vaginal yoldan almamı söyledi. 2 gündür mide bulantılarım kesildi. Endişe etmeye başladım. Sizde durumlar nedir? Mide bulantısını var mı?

folbıol ve progestan kullanıyorum ben.
Vajınal yoldan ılk gebelıgımde kullandım kullanımı zor oldugu ıcın oral ıstedım.
ıyı dusun ıyı olsun cnm

bakterı uretıyrmus cnm cıg saklandıgı ıcın salam sosıs sucuk dr yasakladı bana
eve gıder gıtmez kafam yastıga gıdıyor. :KK1:
En uzuldugum nokta kızıma zaman ayıramıyorum

bır kez yedım zaten yasak aslında bu tur seyler bakterı uretıyorlar cunku.
Vucut odem yapmaması ıcın de tuzdan sakınmak gerek cnm

oyy senin bi de kızın var o nasıl tepki verdi kardeşi olacağı fikrine alıştırmak da zor. ablam ikinci bebeğini doğurduğunda 4 yaşında kızı vardı kardeşin sana hediye getirecek falan diye diye sevdirmeye çalıştılar doğumdan sonra da kardeşin getirdi diye verdiler hediyesini o da herkese bunu kardeşimmm aldı diye söyleyip durdu:KK1:

ben bol su içmeye çalışıyorum en önemlisi buymuş aslında. bi de şimdi eşim grip oldu bana bulaşıcak diye ödümüz kopuyo bi sürü bitki çayı içirdim ona tavuk çorbası yapıcam birazdan gripten koruyomuş hem ona şifa olsun hem beni gripten korusun

oyy senin bi de kızın var o nasıl tepki verdi kardeşi olacağı fikrine alıştırmak da zor. ablam ikinci bebeğini doğurduğunda 4 yaşında kızı vardı kardeşin sana hediye getirecek falan diye diye sevdirmeye çalıştılar doğumdan sonra da kardeşin getirdi diye verdiler hediyesini o da herkese bunu kardeşimmm aldı diye söyleyip durdu:KK1:

ben bol su içmeye çalışıyorum en önemlisi buymuş aslında. bi de şimdi eşim grip oldu bana bulaşıcak diye ödümüz kopuyo bi sürü bitki çayı içirdim ona tavuk çorbası yapıcam birazdan gripten koruyomuş hem ona şifa olsun hem beni gripten korusun

EVEETT:)) KIZIM VAR IKI YASINDA :d
BEBİ DİYO KARNIMA DOKUNUP OPUYOR FALAN AMA FARKINDA DEGIL DAHA
MUHTEMELEN BIZDE HEDIYE MUHABBETINI YAPACAGIZ KIZIMA KARSI..
IHLAMUR IC BOLBOL IYI GELECEKTIR.

EVEETT:)) KIZIM VAR IKI YASINDA :d
BEBİ DİYO KARNIMA DOKUNUP OPUYOR FALAN AMA FARKINDA DEGIL DAHA
MUHTEMELEN BIZDE HEDIYE MUHABBETINI YAPACAGIZ KIZIMA KARSI..
IHLAMUR IC BOLBOL IYI GELECEKTIR.

bitki çaylarından korkuyorum aslında o yüzden pek içmedim canım.

kızlar ben gebelik düşünmeye başlayınca folik asite başladım imom diye bi ilaç vermişti doktorum onu kullandım bi ay sonra zaten o ay hamile kaldım. iki gün önce ilacım bitti eczaneye sordum yoktu ben de almadım yarın doktora gidicem ya başka bi doktor bu o ne diyecek diye düşündüm ve almadım sıkıntı olmaz sanıyorum dimi?

kızlar ben gebelik düşünmeye başlayınca folik asite başladım imom diye bi ilaç vermişti doktorum onu kullandım bi ay sonra zaten o ay hamile kaldım. Iki gün önce ilacım bitti eczaneye sordum yoktu ben de almadım yarın doktora gidicem ya başka bi doktor bu o ne diyecek diye düşündüm ve almadım sıkıntı olmaz sanıyorum dimi?

bı kac gune bısey olmaz sanırım. Ama yakın zmndagıt gorun erken tedbır almakta yarar var
allah korusun benım ılk gebelıgım ıhmalkarlıktan dustu.

Kızlaaaar bulantılar ne durumdaaaa:KK56: benim iştahımda kapandı tam iştahla oturuyorum yemeğe çorbadan sonra yook kesiliyo:emir_bebek::emir_bebek:

bı kac gune bısey olmaz sanırım. Ama yakın zmndagıt gorun erken tedbır almakta yarar var
allah korusun benım ılk gebelıgım ıhmalkarlıktan dustu.
gidicem yarın canım benim kansızlığım var zaten mutlaka ilaç vericektir doktor.
yok yahu şöyle booool limonlu iç hemde

tamamdır akşam şöyle eşimle bana limonlu limonlu bi ıhlamur yapayım:21:

Kızlaaaar bulantılar ne durumdaaaa:KK56: benim iştahımda kapandı tam iştahla oturuyorum yemeğe çorbadan sonra yook kesiliyo:emir_bebek::emir_bebek:

benim iştahım yerinde hala maşallah hattta daha özenliyim kahvaltı yapmazdım önceden şimdi kalkıp kahvaltı yapıyorum mesela sütü her gün içmeye çalııyorum yoğurt ceviz ve fındık ve özellikle su baş gıdalarım:KK56:

bulantılara gelince benim sabah değil de genelde gün içinde oluyo ama midem bulansa da elimden geldiğince zorluyorum kendimi yemek için

kızlaaaar bulantılar ne durumdaaaa:KK56: Benim iştahımda kapandı tam iştahla oturuyorum yemeğe çorbadan sonra yook kesiliyo:emir_bebek::emir_bebek:

kızımda hıcbırsey yıyemıyordum ılk aylarda cok kılo vermıstım bu gebelıgımde ıse sofradan kalkmıyorum hıc ıstıfram olmadı sadece kesık kesık bulantılarım var.

gidicem yarın canım benim kansızlığım var zaten mutlaka ilaç vericektir doktor.

Tamamdır akşam şöyle eşimle bana limonlu limonlu bi ıhlamur yapayım:21:

mutlaka verır ılac zaten ve mutlaka gunde ıkı bardak sut ıcın cok asırı yararı var:KK34:
Ohhhhhhhhhhhh afıyet olsunnn:KK51::KK51::KK51:

X