2014 Kasım Anneleri

bendeee,,, Antalya,yaş 30 ve ilk bebeğim :)

Ben de antalya doktorun kim hangi hastane ben hala doktor seçemedim 2 kişi arasında kararsızım şelale tıp tarık keskin ve araştırma devlet hast mehmet hoca arasındayım bir de aysel hoca var araştırmada

Son düzenleme:

evet yaa takmıymmm yoksa zorlanıcam bellikiii :)) çok çokk teşekkür edermm

ayseonur canım sen dr a gitmiştin ya kesyi falan gördünmü dr sana kan testini tekrarla dedimi acaba

amin sağolll canım

hoşbuldukkkkk

aa kafam karıştı bakk senin bat 7 mart benim 6 mart benim nasıl 13 kasım oluyor :26::26::26::26::26::26:
bilmiyorum ki tatlım ben netten otomatik hesapladım 31 günde bir adet oluyorum 11 kasım çıktı

ayseonur canım sen dr a gitmiştin ya kesyi falan gördünmü dr sana kan testini tekrarla dedimi acaba
Gittim tatlım değer 74 çıktı daha çok küçük dedi 2 hafta sonra gel dedi bakmadı ultrasonla bidaha test yapcaz felanda demedi ama hemen sağlık ocağına bildirmişler ebemiz aradı öğle sonu kayıt yapmaya çağırdı sen gityin mi csnım doktora

senin bat neydi tatlım ve kaç günde adet oluyosun

anladım canım ben dr a gitmedim yarın kan testini tekrarlıcam 1 hafta sonra gidicem 5 haftalık olunca keseyide görürüm diye folik asit aldım kullanmaya başladım 28 günde bir oluyorum adet son adet tarihim 6 subattı

hoş geldin taze anneee :) gözün aydın,, daha çok erken zaten görmek için :)

Hoşbulduk canmm çok sağol Biliyordum aslında ama dayanamadım işte :)

En azından kan tahlili isteseydi içim rahatlayacaktı. Ama ben kana göre iş yapmam az çıkar çok çıkar sende stres yaratır dedi.. Ultrasona bakalım haftaya gel dedi. Çok kararsızım yaa ne yapsam :18::18::18:

hmmm doğru gesaplamışın gülüm 3+6 sın 13 kasımda doğum tarihin bende 4+1 çıkıyorum hayırlısı ile miniklerimizin kesesini kalp atışınıda duyarız inşallah sen folik asidi kendin öi aldın doktor mu verdi ben ilk gebeliğimde baya bi kullanmıştım folik asit kalsiyum balık yağı maşallah oğlum 4 aylıkken ilk dişini çıkardı 1 yaşına gircek 13 tane dişi var ve yaşıtlarına göre acayip hiperaktif koşturuyo evin içinde küçücük boyuyla

canım bat ne zamandı senin..
benim batım bugündü..
benimde 4 haftalık görünüo hesaplamalarda ama öle değil aslında çok daha küçük..
bende haftaya gitsemmi kararsızım..
USG nin ebbeğe bir zararı yok canım..
ileri zamanlarda ışıktan korkabilir bebek bu yüzden çok girme derler..

doğum tarihlerimiz aynı görünüyor.. sat benimde 5 şubattııı

ilk gebeliğimde dr vermişti bunda ben kendim kullandım maşallahh oğlusunaa 4 aylık diş çıkartmış benim paşa 29. aylık oldu 20 diş var caanıma okuyor diyebilirim çok hareketli kurt var sanırım bir tek fazla konuşmuyor su balık yağını içemedim bir tek

Hmmmm bi günle öndesin benden ama bakalım hangimiz önce doğurcaz:*

benim ilk hamileliğimde 3 marttı doğum tarihi ama benim kız tembel çıktı 5 gün bekletti bizi ama yine de normal doğum alamadı malesef. ikinci de 12 kasım diyo ama sezeryan olacağı için 1-2 hafta erken olabilir. kasım başı yani. bakalım hayırlısı olsun hepimizin adına.

acaba cinsiyetler ne olacakkkk kızmı erkekmiii

kan tahlili kişiye göre farklılık gösterdiğinden çok bişey ifade etmiyor.. ben hiç baktırmadım gelişim sürecinde.. hiç gerilme canım rahat ol.. haftaya kesin görürsün keseyi.. dua et bol bol.. Ya Halik Ya Bari Ya Musavvir esmalarını yumurta toplama gününden beri her gün okuyorum ben.. çok şükür her şey yolunda gidiyor..

al bendende o kadar 5 dk otursun diye gözünün içine bakıyorum şuan uyuyo bende burda keyif yspıyorum oooohhhhh:) ben balık ysğının kapsülünü kullandım canım onu içmesi kolay oluyo benim oğlum bana çok nadir anne diyo ayyyşşşeeeee diye barıyo genelde:))

hmmm 3 mart olsa benimle aynı dopum tarihinde olcaktı ama tembellik yapmış senin kız bende sezeryan oldum tatlım düşük tehlikem vardı bi lavobsya balkona yürüsem kanamam başlıyodu çok progestoron ve iğne kullandım hep yatyım bu seferde rahim çok sıkılaştı ne çok uğraşmadına rağmen normal olmadı ee daha sezeryan yerim bir yıllık 6 ay önce apandist ameliyatı oldum hada tam iyileşmemiş 2 kesiğim var ben bebeğimi 1 ay önce almazlar inşallah diye dua ediyorum

Bat 7 Şubat canm. Şimdi başka bir sitede hesapladım 3 hafta 3 günlük çıkıyo.. Sonuç olarak daha çok küçük Haftaya perşembe yada cuma gitcem sanırım dayanamıcam :18:

Çok şükür canm bende Ya Varis çektim 707 kere tutunma döneminde. Bi de Ya Mübdi 20 kere onlarında çok faydalı olduğunu okumuştum.. Bundan sonra evlatlarımız Rabbime emanet... Dua etmekten başka çare yok

benimkinide uyutmaya çalışıyorum şuanda rahat etcem inşallah 15 dk ya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…