2014 Kasım Anneleri

Bilgiler için teşekkürler kahverengi lekeler için ne diyebilirsin azaldı biraz ama hala var normal mi sence :KK43: :26:
Benimde ikinci gebeliğim canım ben 1.5 ay kahverengi lekelenmem oldu progestan verdi doktor ama bulantıyı arttırınca başka bi doktor kesti kullanmadım doktorlar bebek tutunma asamasında normal diyor

Merhaba anneler kaldığım yerden yazılanları okudum yeni gelen annişlere hoşgeldiniz diyorum gitgide çoğalıyoruz.bugün ilk defa doktora görünücem geçen hafta gittim ameliyata indi benim sat 25 ocaktı bat 23 subat ben 24 subatta idrar testi yaptım saniyesinde çıktı ertesi gün kan testinde 7729 beta hgc benimki anormal yüksekti arkadaslar ikiz mi falan dediler bugün doktora sorucam ama benim ilk gwbeliğimde de 3554 çıkmış adet geciktikten 2 gün sonra benim neden bu kadar yüksek anlamadığım gibi bulantı yapıp hayatımı 16 haftaya kadar rezil eden bulantılarda bundan mı onuda anlamadım çok fenayım kızlar allah herkesin yardımcısı olsun anne olmak hiç kolsy değil

Ben de antalya doktorun kim hangi hastane ben hala doktor seçemedim 2 kişi arasında kararsızım şelale tıp tarık keskin ve araştırma devlet hast mehmet hoca arasındayım bir de aysel hoca var araştırmada

özelden yazıcam canım :) kontrol et

Hoşbulduk canmm çok sağol :KK19:Biliyordum aslında ama dayanamadım işte :)

En azından kan tahlili isteseydi içim rahatlayacaktı. Ama ben kana göre iş yapmam az çıkar çok çıkar sende stres yaratır dedi.. Ultrasona bakalım haftaya gel dedi. Çok kararsızım yaa ne yapsam :18::18::18:

mantıklı kan testi derdine düşmemek,,sadece gerilim ve can sıkıntısı oluyo o testler :/

Benimde ikinci gebeliğim canım ben 1.5 ay kahverengi lekelenmem oldu progestan verdi doktor ama bulantıyı arttırınca başka bi doktor kesti kullanmadım doktorlar bebek tutunma asamasında normal diyor

teşekkürler bugün hiç gelmedi kahverengi yerleşmiş midir o zaman :KK34:

evet gördüm tşk. benim msj 50ye ulaşmadığından cvp yazamıyorum :KK34:

eylülll progestan içtim farklı bi boyuta geçtim şuan,gözlerim kapanıyor.. gece 1 gibi uyudum saat 9 buçukta uyandım,,ama şuan inanılmaz uykum var. hergün aynı şeyi yaşıyorum. sen pro. kullanıyor musun?? kullnıyosanda benim gibi uykun geliyor mu böyle? karşı koyamıyorum, gidiciyim şuan inann :KK53:

Merhaba anneler kaldığım yerden yazılanları okudum yeni gelen annişlere hoşgeldiniz diyorum gitgide çoğalıyoruz.bugün ilk defa doktora görünücem geçen hafta gittim ameliyata indi benim sat 25 ocaktı bat 23 subat ben 24 subatta idrar testi yaptım saniyesinde çıktı ertesi gün kan testinde 7729 beta hgc benimki anormal yüksekti arkadaslar ikiz mi falan dediler bugün doktora sorucam ama benim ilk gwbeliğimde de 3554 çıkmış adet geciktikten 2 gün sonra benim neden bu kadar yüksek anlamadığım gibi bulantı yapıp hayatımı 16 haftaya kadar rezil eden bulantılarda bundan mı onuda anlamadım çok fenayım kızlar allah herkesin yardımcısı olsun anne olmak hiç kolsy değil

Canım ne yaptin, kaçta doktor randevun ? Bizim aynı sanırım günümüz. 5+3 üm bende 6+1de gidicem inşallah.haberini bekliyorum :KK16: :KK3: :KK49:

eylülll progestan içtim farklı bi boyuta geçtim şuan,gözlerim kapanıyor.. gece 1 gibi uyudum saat 9 buçukta uyandım,,ama şuan inanılmaz uykum var. hergün aynı şeyi yaşıyorum. sen pro. kullanıyor musun?? kullnıyosanda benim gibi uykun geliyor mu böyle? karşı koyamıyorum, gidiciyim şuan inann :KK53:

ben kullanmıyorum prog. ama yine de çoook uykum var sürekli uyku halindeyim akşam da erken yatıyorum 9 10 da.ve çok sık idrara çıkma var öğlen uykusu iyidir cnm uyu

Bugün sabah hastaneye gittim muayene ettiler kese büyümüş fakat embriyo gözükmedi dediler,kan vermeye gittim ..birazdan gidip sonuçlarımı alıcam ama moralim acayip bozuldu :KK43: inşallah herşey yolundadır.. :KK43: sizler gördünüz mü bebişi??gördüyseniz kaçıncı haftada gördünüz??
bana 6+1 dediler bugün...

:nazar:

Bugün sabah hastaneye gittim muayene ettiler kese büyümüş fakat embriyo gözükmedi dediler,kan vermeye gittim ..birazdan gidip sonuçlarımı alıcam ama moralim acayip bozuldu :KK43: inşallah herşey yolundadır.. :KK43: sizler gördünüz mü bebişi??gördüyseniz kaçıncı haftada gördünüz??

oo süper kesenin büyümesi bebek zaten 8.haftadan önce görünmez ki niye moralini bozuyosun maaşallah :nazar: her şey normal ve iyi içini ferah tut :21:

Canım benle sen aynı gunuz biliyosun....
Ben 30 Gunde bir adet oldugum icin yumurtlamamda ona gore gec oluyor.. Dolayısıyla geç döllenmeden dolayı 4 haftalık bir kesem var....ama adet gununden hesaplarsak 6 hafta...kese sonradan embriyoyu sardığı icin bebek gorunmeye basladiginda haftamla uyumlu olucak...
bu haftada gorunmek icin erken olabilir hic moralin bozulmasin...
özellikle karindan baktirdinsa yağ katmanları varsa gazın falan zorlaştırıyo görünmesini..

4/5 haftalarda kese görülür
5/6 arası bebek görülebilir
6/7/8 haftalarda kalp atışı duyulur

ama bunlar gec döllenme karından veya alttan ultrason ve kisinin yapısına göre artı eksi bir hafta oynayabilir..

Sakın sakın hemen moralini bozma bende cts gittim doktora bana 15 gun sonra gel bebegi gorelim rahat rahat dedi
oyle olsa haftaya gel derdi garanti olsun uzulmiim diye bi haftada o koydu ustune....
hersey iyi merak etme daha hicbirimiz gormedik bebialeri

kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım bende allah nasip ederse kasım annesi olucam. 4 hafta 5 günlük hamileyim. kızlar benim sorum dün ve bugün birer kere sütlü kahve renginde leke gördüm .ayrıca belimde ağrıyor 3 gündür. benim gibi 5 haftalık hamile olup beli ağrıyan ve kahverengi akıntı olan var mı . bugün doktora gidicem ama yine de çok korkuyorum ilk bebeğim. yardımcı olursanız sevinirim

kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım bende allah nasip ederse kasım annesi olucam. 4 hafta 5 günlük hamileyim. kızlar benim sorum dün ve bugün birer kere sütlü kahve renginde leke gördüm .ayrıca belimde ağrıyor 3 gündür. benim gibi 5 haftalık hamile olup beli ağrıyan ve kahverengi akıntı olan var mı . bugün doktora gidicem ama yine de çok korkuyorum ilk bebeğim. yardımcı olursanız sevinirim
öncelikle hoşgeldin canım..hayırlı olsunn tebrikk ederimm şekerimmm...
canım lekelenmem yok ama adet ağrısı çekiyorum bende..4 haftalık hamileyim...değelerim yükseliyormu ona bakıyoruz halennn..
bence doktoruna git..progestan verebilir canım..

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Yeni katıldım aranıza ben de.

İçim titreyerek yazıyorum. Son adet tarihim 1 Şubat'tı. 1 Mart'ta bHcg testi yaptırdım 62 çıktı. 3 Mart'ta testi tekrarladım, 177,7 çıktı. "Değer gayet sağlıklı yükselmiş, artık test yaptırmanıza gerek yok, haftaya Perşembe ya da Cuma (13-14 Mart) kese görülebilir dedi doktor.

2012 Ağustos ayında bir kimyasal gebelik/düşük yaşadım 6. haftasında. Sonrasında da ağır bir depresyon atağı geçirdim maalesef. Ondan sonra bu zamana kadar bir daha da kalkışmadım bebek sahibi olmaya. Şimdi yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum, elim yüreğimde, en ufak bir karın/kasık ağrısında lavoboya gidip kontrol ediyorum kanama var mı diye. Henüz bulantı, baş dönmesi gibi belirtilerim de yok, tedirginim.

Umarım burdaki tüm arkadaşlar için hayırlısı olur, bebeklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza. Tekrar herkesi tebrik ediyorum.

Canım benle sen aynı gunuz biliyosun....
Ben 30 Gunde bir adet oldugum icin yumurtlamamda ona gore gec oluyor.. Dolayısıyla geç döllenmeden dolayı 4 haftalık bir kesem var....ama adet gununden hesaplarsak 6 hafta...kese sonradan embriyoyu sardığı icin bebek gorunmeye basladiginda haftamla uyumlu olucak...
bu haftada gorunmek icin erken olabilir hic moralin bozulmasin...
özellikle karindan baktirdinsa yağ katmanları varsa gazın falan zorlaştırıyo görünmesini..

4/5 haftalarda kese görülür
5/6 arası bebek görülebilir
6/7/8 haftalarda kalp atışı duyulur

ama bunlar gec döllenme karından veya alttan ultrason ve kisinin yapısına göre artı eksi bir hafta oynayabilir..

Sakın sakın hemen moralini bozma bende cts gittim doktora bana 15 gun sonra gel bebegi gorelim rahat rahat dedi
oyle olsa haftaya gel derdi garanti olsun uzulmiim diye bi haftada o koydu ustune....
hersey iyi merak etme daha hicbirimiz gormedik bebialeri

benim sanırım geç döllenme çünkü değerlerim düşük..
ne zormuş yaa bunlarıda beklemekkk..
şimdi haftaya gitsemmi gitmesemmi çok kararsızım..
görülmezse çok kafama takarım biliyorum garantiyemi alsam acaba offf :KK14::KK14:

X