Merhaba Arkadaşlar,
Yeni katıldım aranıza ben de.
İçim titreyerek yazıyorum. Son adet tarihim 1 Şubat'tı. 1 Mart'ta bHcg testi yaptırdım 62 çıktı. 3 Mart'ta testi tekrarladım, 177,7 çıktı. "Değer gayet sağlıklı yükselmiş, artık test yaptırmanıza gerek yok, haftaya Perşembe ya da Cuma (13-14 Mart) kese görülebilir dedi doktor.
2012 Ağustos ayında bir kimyasal gebelik/düşük yaşadım 6. haftasında. Sonrasında da ağır bir depresyon atağı geçirdim maalesef. Ondan sonra bu zamana kadar bir daha da kalkışmadım bebek sahibi olmaya. Şimdi yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum, elim yüreğimde, en ufak bir karın/kasık ağrısında lavoboya gidip kontrol ediyorum kanama var mı diye. Henüz bulantı, baş dönmesi gibi belirtilerim de yok, tedirginim.
Umarım burdaki tüm arkadaşlar için hayırlısı olur, bebeklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza. Tekrar herkesi tebrik ediyorum.
benim sanırım geç döllenme çünkü değerlerim düşük..
ne zormuş yaa bunlarıda beklemekkk..
şimdi haftaya gitsemmi gitmesemmi çok kararsızım..
görülmezse çok kafama takarım biliyorum garantiyemi alsam acaba offf
Merhaba Arkadaşlar,
İçim titreyerek yazıyorum. Son adet tarihim 1 Şubat'tı. 1 Mart'ta bHcg testi yaptırdım 62 çıktı. 3 Mart'ta testi tekrarladım, 177,7 çıktı. "Değer gayet sağlıklı yükselmiş, artık test yaptırmanıza gerek yok, haftaya Perşembe ya da Cuma (13-14 Mart) kese görülebilir dedi doktor.
2012 Ağustos ayında bir kimyasal gebelik/düşük yaşadım 6. haftasında. Sonrasında da ağır bir depresyon atağı geçirdim maalesef. Ondan sonra bu zamana kadar bir daha da kalkışmadım bebek sahibi olmaya. Şimdi yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum, elim yüreğimde, en ufak bir karın/kasık ağrısında lavoboya gidip kontrol ediyorum kanama var mı diye. Henüz bulantı, baş dönmesi gibi belirtilerim de yok, tedirginim.
Umarım burdaki tüm arkadaşlar için hayırlısı olur, bebeklerimizi sağlıkla alırız kucaklarımıza. Tekrar herkesi tebrik ediyorum.
ben kullanmıyorum prog. ama yine de çoook uykum var sürekli uyku halindeyim akşam da erken yatıyorum 9 10 da.ve çok sık idrara çıkma var öğlen uykusu iyidir cnm uyu
kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım bende allah nasip ederse kasım annesi olucam. 4 hafta 5 günlük hamileyim. kızlar benim sorum dün ve bugün birer kere sütlü kahve renginde leke gördüm .ayrıca belimde ağrıyor 3 gündür. benim gibi 5 haftalık hamile olup beli ağrıyan ve kahverengi akıntı olan var mı . bugün doktora gidicem ama yine de çok korkuyorum ilk bebeğim. yardımcı olursanız sevinirim
öncelikle hoşgeldin canım..hayırlı olsunn tebrikk ederimm şekerimmm...
canım lekelenmem yok ama adet ağrısı çekiyorum bende..4 haftalık hamileyim...değelerim yükseliyormu ona bakıyoruz halennn..
bence doktoruna git..progestan verebilir canım..
Bugün sabah hastaneye gittim muayene ettiler kese büyümüş fakat embriyo gözükmedi dediler,kan vermeye gittim ..birazdan gidip sonuçlarımı alıcam ama moralim acayip bozulduinşallah herşey yolundadır.. sizler gördünüz mü bebişi??gördüyseniz kaçıncı haftada gördünüz??
bana 6+1 dediler bugün...
o ağrılar ve lekeler bende 1 hafta devam etti şu an leke yok ama ağrı ve adet sancısı hala var hiiç korkma benim de ilk bebeğim 1,5 sene olmadı yeni kısmet olacak inşallah kahverengi lekeler bebeğin yerleşme lekeleriymiş rahim genişlediğinden ve bebek yerleştiğinden normal kırmızı olmadığı sürece korkma dedi doktorum ve burdaki arkadaşlar sen de korkma
Merhaba Arkadaşlar,
ben haftaya çarşamba perşembe gidicem inşallah yarın kan vercem tekrar biliyorsun 19.33 çıktı yükselişini takıp etmem lazım pazarteside kan verip bakarım yükselir inşallahhaftaya gideyim diyorum canım senn :44::44:
Bugün sabah hastaneye gittim muayene ettiler kese büyümüş fakat embriyo gözükmedi dediler,kan vermeye gittim ..birazdan gidip sonuçlarımı alıcam ama moralim acayip bozulduinşallah herşey yolundadır.. sizler gördünüz mü bebişi??gördüyseniz kaçıncı haftada gördünüz??
canım endişe etme benimde oğlumda dr 5+4 te kese var ama bebek yok dedi boş gebelik diye korkuttu ama oğlum şuanda 29 aylık gönlünü ferah tut allaha emanet bebiş
Merhaba Arkadaşlar,
Selam kızlar,
Öncelikle hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin. Benim SAT 30 Ocak... Şüpheli ilişkiden 3-4 gün sonra göğüs şişmeleriyle kendini erkenden hissettiren bir babym oldu :) Nitekim adete 4 gün kala kan testinde öğrendim. Şu anda 4+6 günlüğüz. Dün doktora gittik. Kesesini ve yolk kesesini görebildik. Pazartesi kalp atışları için tekrar çağırdı.
Selam kızlar,
Öncelikle hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin. Benim SAT 30 Ocak... Şüpheli ilişkiden 3-4 gün sonra göğüs şişmeleriyle kendini erkenden hissettiren bir babym oldu :) Nitekim adete 4 gün kala kan testinde öğrendim. Şu anda 4+6 günlüğüz. Dün doktora gittik. Kesesini ve yolk kesesini görebildik. Pazartesi kalp atışları için tekrar çağırdı.
Merhaba kızlar,
Nasıl geçiyor günleriniz?Biz bugün hesaplarıma göre 5+4 günlük oldukşuan işteyim ve uyumak için can atıyorum
hayırlı olsun canım kaç çıktı değerin acaba