2014 Kasım Anneleri

Merhaba
Keseyi görebilirsin arrtık diye zannediyorum, geçen hafta gördüm bende
Doğum tarihlerimiz nerdeyse aynı

canım seninle doğum tarihimiz aynı hadi hayirlisi
Kızlar beyaz akıntım var sizde de var mı?

Var canım beyaz olması normal ama kaşıntı ve koku yapıyorsa doktorunla paylaşman gerekli.rahim içinde genişletme çalışması var haliyle

Ayy canım bnm hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağına almak nasip etsin sağlıklı bi şekilde.bende haftaya gidicem inşallah duyarım minik pit pitlarini

Neler paylasmam gerekiyor peki :))

merhaba 27 yaşındayım istanbulda yaşıyorum 2. bebeğim olacak tahmini doğum 13/11/2014

Listeyi gördüm :)
Yasim 27. Ilk bebegim insallah.. istanbul dayim.. tahmini dogum tarihi 7 kasim mis.. internet te yazan dr. Kasim sonu dedi.. ama ben henuz kadin doguma gitmedim

selam kızlar bende eylül annesiyim tesadüfen gördüm konuyu 2 3 şey yazıcam öncelikle akıntı coook normal ve bebegin saglıklı geliştiginin göstergesi beyaz ve renksizse tabi diger türlü enfeksiyon olabilir bu aralar kasık agrısı bel agrısı kasıga batma sanki icinizde balon şişiriolar gibi hisler olabilir rahminiz genişlio baş agrılarınız olabilir. kusma zaten cok normal ki bende hala devam edio uyku hali ve hafif sersemlik baş gösterebilir bebeginiz 10. haftadan önce hareket etmeyebilir. daha sonra da edenler var bunlar olagan şeyler sakın paniklemeyin hepinize hayırlı hamilelikler

Ayy canım bnm hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağına almak nasip etsin sağlıklı bi şekilde.bende haftaya gidicem inşallah duyarım minik pit pitlarini

çok teşekkürler canım.. sağlıklı hamilelikler, hayırlı evlatlar olurlar inşallah..

ççokkk tşk ederizz canımm..hepimiz korkuyoruzz bize güzel yol ggösterdinnn

rica ederim cnm siz ne kadar rahat olursanız bebeginiz de o kadar rahat olur ve güzel büyür stres cok zararlı bizlere

kaçıncı haftada kese göründü canım kaçıncı haftada kalp atışı başladı senin..bizler şu anda bu aşamalardayız..

kaçıncı haftada kese göründü canım kaçıncı haftada kalp atışı başladı senin..bizler şu anda bu aşamalardayız..

cnm benimki biraz tuhaf ben hamile oldugumu 2.5 aylıkken ögrendim 40 gün adetim gecikti ama ben test yapmadım sabır taşıydım yani sürekli adetim geciktiginden ve tüp bebege hazırlandıgımdan ihtimal vermedim doktora gittigimde herşeyi gördüm harekette ediodu yani beni kıstas almamak gerek ama genelde 6.7. haftada kalp atısı cıkıyormus

Bilgiler için teşekkürler kahverengi lekeler için ne diyebilirsin azaldı biraz ama hala var normal mi sence :26:

tebrikler hayırlısıyla inşallah biz de duyarız

Bilgiler için teşekkürler kahverengi lekeler için ne diyebilirsin azaldı biraz ama hala var normal mi sence :26:

kahverengiyse kesinlikle normal eger kırmızıya dönüş olursa riskli olabilir hiç endişelenme 15 haftaya kadar bunu ytaşayanlar var rahim genişlio sonucta kolay diil üzülme sakın

kahverengiyse kesinlikle normal eger kırmızıya dönüş olursa riskli olabilir hiç endişelenme 15 haftaya kadar bunu ytaşayanlar var rahim genişlio sonucta kolay diil üzülme sakın

Allah razı olsun içim ferahladı her saat başı bakıyorum sorun var mı diye sen keseyi kaçıncı haftada gördün

ayy en güzel seninki olmuşş yaa bizim gibi bu heyecan korkuları yaşamamışsınn ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…