Merhaba
Keseyi görebilirsin arrtık diye zannediyorum, geçen hafta gördüm bende
Doğum tarihlerimiz nerdeyse aynı
Kızlar beyaz akıntım var sizde de var mı?
Kızlar bugün gebeliğimin 7. haftasında bebeğimin kalp atışlarını duymayı nasip etti Rabbim..
ilk gebeliğim olduğundan o kadar farklı hissediyorum ki.. çok mutluyum..
en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler gelir inşallah..
Hoşgeldin canım aramıza insallah Allah hayırlısıla kucağına almayı nasip etsin
Listemiz için bilgilerinide paylaşırsan 'Bten' güncelliyor zamanı oldukça malum ilk haftalar biraz zor sıkıntılı herkes endiseli
bikac aya kalmaz ciciler biciler derdine düsücez Kizmi oglan mi yok isim ne koyalim normal mi sezaryen mi gunler gecmek bilmiicekk sıkıntıdan patlıcaaz
Allah'ım o günleri hepimize nasip etsin
Neler paylasmam gerekiyor peki :))
Ayy canım bnm hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağına almak nasip etsin sağlıklı bi şekilde.bende haftaya gidicem inşallah duyarım minik pit pitlarini
selam kızlar bende eylül annesiyim tesadüfen gördüm konuyu 2 3 şey yazıcam öncelikle akıntı coook normal ve bebegin saglıklı geliştiginin göstergesi beyaz ve renksizse tabi diger türlü enfeksiyon olabilir bu aralar kasık agrısı bel agrısı kasıga batma sanki icinizde balon şişiriolar gibi hisler olabilir rahminiz genişlio baş agrılarınız olabilir. kusma zaten cok normal ki bende hala devam edio uyku hali ve hafif sersemlik baş gösterebilir bebeginiz 10. haftadan önce hareket etmeyebilir. daha sonra da edenler var bunlar olagan şeyler sakın paniklemeyin hepinize hayırlı hamilelikler
Merhaba
Keseyi görebilirsin arrtık diye zannediyorum, geçen hafta gördüm bende
Doğum tarihlerimiz nerdeyse aynı
ççokkk tşk ederizz canımm..hepimiz korkuyoruzz bize güzel yol ggösterdinnn
rica ederim cnm siz ne kadar rahat olursanız bebeginiz de o kadar rahat olur ve güzel büyür stres cok zararlı bizlere
kaçıncı haftada kese göründü canım kaçıncı haftada kalp atışı başladı senin..bizler şu anda bu aşamalardayız..
selam kızlar bende eylül annesiyim tesadüfen gördüm konuyu 2 3 şey yazıcam öncelikle akıntı coook normal ve bebegin saglıklı geliştiginin göstergesi beyaz ve renksizse tabi diger türlü enfeksiyon olabilir bu aralar kasık agrısı bel agrısı kasıga batma sanki icinizde balon şişiriolar gibi hisler olabilir rahminiz genişlio baş agrılarınız olabilir. kusma zaten cok normal ki bende hala devam edio uyku hali ve hafif sersemlik baş gösterebilir bebeginiz 10. haftadan önce hareket etmeyebilir. daha sonra da edenler var bunlar olagan şeyler sakın paniklemeyin hepinize hayırlı hamilelikler
Kızlar bugün gebeliğimin 7. haftasında bebeğimin kalp atışlarını duymayı nasip etti Rabbim..
ilk gebeliğim olduğundan o kadar farklı hissediyorum ki.. çok mutluyum..
en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler gelir inşallah..
Bilgiler için teşekkürler kahverengi lekeler için ne diyebilirsin azaldı biraz ama hala var normal mi sence:26:
Benide alirmisinz araniza:)
kahverengiyse kesinlikle normal eger kırmızıya dönüş olursa riskli olabilir hiç endişelenme 15 haftaya kadar bunu ytaşayanlar var rahim genişlio sonucta kolay diil üzülme sakın
cnm benimki biraz tuhafben hamile oldugumu 2.5 aylıkken ögrendim 40 gün adetim gecikti ama ben test yapmadım sabır taşıydım yani sürekli adetim geciktiginden ve tüp bebege hazırlandıgımdan ihtimal vermedim doktora gittigimde herşeyi gördüm harekette ediodu yani beni kıstas almamak gerek ama genelde 6.7. haftada kalp atısı cıkıyormus