2014 Kasım Anneleri

Allah razı olsun içim ferahladı her saat başı bakıyorum sorun var mı diye sen keseyi kaçıncı haftada gördün

cnm benimki biraz tuhaf ben hamile oldugumu 2.5 aylıkken ögrendim 40 gün adetim gecikti ama ben test yapmadım sabır taşıydım yani sürekli adetim geciktiginden ve tüp bebege hazırlandıgımdan ihtimal vermedim doktora gittigimde herşeyi gördüm harekette ediodu yani beni kıstas almamak gerek ama genelde 6.7. haftada kalp atısı cıkıyormus

evet gecemizde aynı bende cinsiyetler aynı olursa uzunca süre emzirilebilinir diye duydummmm :26: zor bir süreç olacak hem bebeklerimiz için hem bizim için
tam tersini duymuşuz desene ama çekemiyeceğimiz bir yük olsaydı rabbim vermezdi bende öğle sonu sağlık ocağına giycem telfn açık çağırdılar bide brnde magnezyum ve demir eksiliği var tedavi görüyodum ilaçlarıda kafama göre bıraktım onuda bi sorsam iyi olucak

selam kasim 2009 dogumlu bi kizim var ve simdide kasim 2014 annesi olcam insallah:) 29 yasindayim sat 30ocakti.. tahmini dogum 6 kasim (kizim 4kasim dogumlu:)) 4+5te yani dün kesemizi gördük cok sükür. . bir sonraki randevum 4 hafta sonra benide listeye eklerseniz sevinirim.. almanyada yasiyorum

ohh ne güzel ilk haftaların stresini yaşamadın yani ben 4 gün gecikince hemen test yaptım silikti 2.çizgi hastaneye koştum kan testi yapmaya en güzeli olmuş seninki maaşallah

Ayseeonur yaş: 23 yaşadığım şehir: antalya 2. Bebeğim tahmini doğum tarihi: 11.11.2014

teşeklür ederim bitanem çok saol 7 mart cuma 1 yaşına giriyo

aa benim kızımda 8 martta 3 yaşına giriyo. ne güzel aynı zamanda doğmuşlar çocuklarımız ama benim ki 2 yıl önce tabi şimdi hamilesin di mi cnm ikinciye. allah nasip ederse 2. çocuklarımız da aynı zamanlarda doğacak.

ohh ne güzel ilk haftaların stresini yaşamadın yani ben 4 gün gecikince hemen test yaptım silikti 2.çizgi hastaneye koştum kan testi yapmaya en güzeli olmuş seninki maaşallah

öyle oldu valla doktorum bilmeden en zor dönemi gecirmişsiniz dedi iyi de oldu benim kimyasal düsügüm vardı kese olusmamıştı en azndan o risklerle ugrasmadım bakalım cinsiyetini ögrencez cumaya

Günaydın arkadaşlar..
Dün doktora gittim ve malesef keseleri göremedik. Daha çok küçük 3 hafta 6 günlük gibi dedi. Kesenin görünmesi çok zor istersen vajinal yoldan bakalım dedi ben istemedim. Karından baktı ve görmek için çok bastırdı belki şunlar olabilir dedi iki tane küçücük yuvarlak gösterdi. Ama kesin birşey söylemek için erken haftaya tekrar gelin dedi. Erken olduğunu biliyordum ama bi ihtimal belki görürüm diye gitmiştim.

Haftaya gidip gitmeme konusunda kararsızım. Herkes fazla ultrasyonun zararlı olduğunu söylüyor. Belki iki yada üç hafta sonra giderim. Hem kalp atışı hem kese için... Rahat olcam yaa kafaya çok takıyorum stres çok etkiliyormuş. 3 lt su iç mutlaka dedi. Öyle işte beklemekten başka çare yok :18::18::18:

tebrik ederim.. değerin güzel canım.. inşallah her aşamada sorunsuz devam eder hamileliğin..

Teşekkür ederim canm. İnş Rabbim hepimizin hamileliğinin sorunsuz sıkıntısız geçmesini nasip eder. Yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri görürüz birlikte

evet ya bir gün arayla aynı ayda doğum yapmışız atomatik hesaplayıcıda benimde 8 mart yazıyodu hatta gülüyodum dünya kadınlar gününde bir oğlum olcak diye:) ama sen büyütmüşsün maşallah çok zorlanmazsın benim biraz zor olcak sanki ama hayırlısı allahtan senin tahmini doğum zamanın ne tatlım 11 kasım benim ki inşallah şöyle raahaaat bi hamilelik geçiririz tüm topik bi kaç ay önce 2013 mart annelerindeydim şimdi bursayım hala şaka gibi:))

sağol canım :) daha iyiyim bugün,,daha bi güzel uyandım :) ilk etaplarda olabiliyomuş böyle. sadece iyi düşünmeye çalışıcam artık,,bebeğimi hafta hafta takip edicem.. kötü deneyimleri aklıma getirmiycem artık. başka türlü olmaz çünkü :)

hoş geldin taze anneee :) gözün aydın,, daha çok erken zaten görmek için :)

inşallah öyle olur..
fazla ultrasona girmenin ve vajinal yoldan baktırmanın bir zararı yok canım.. içini ferah tut.. bence haftaya gidip keseyi görmende fayda var.. ben hem kese hem kalp atışı için gittim, ikisinde de vajinal ultrasonla bakıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…