2014 Kasım Anneleri

Amin canım çok sağol :)
tekrar dış gebelik yaşarım korkusunu yaşamış mıydın sonrasında peki sen ?

evet gecemizde aynı bende cinsiyetler aynı olursa uzunca süre emzirilebilinir diye duydummmm :26: zor bir süreç olacak hem bebeklerimiz için hem bizim için

valla formu okuyunca niye hap deil de iğne anlamadım:S ama öyle bir şey olursa da sorgulamadan yaptırırım..

aminn Allah hepimizi ve isteyen herkesi de sağ salim kavuştursun bebişlerine:) bakalım perşembe keseyi görürsek duyurcaz artık; annelerden biri gelir diye umuyorum böyle devam edersem yardıma, teklikten kurtulurum inş böylece :)

evet aynen duygusallık tavan yaptı ben bu hafta gidecem leke devam ederse hap veririz dedi iğneden bahsetmedi ama sağlık için iğne de alırım yeter ki bebişe bişey olmasın inş

canım istersen bi iğneyi de sor; doktorum gerdi diye kızdım ama güvenilirliği konusunda şüphem yok. yine seninkinin de bi bildiği vardır herkes ve her hamilelik aynı deildir ama sorabiliyosan dr a bi sor??

çok teşekkürlerr canım. özelden eklemeden msj atamıyormuşum kazeni ekldeim bakalım dönünce yapmaya çalışırım. bu tablo oluşturma kısmı sadece konu sahibinin kontrolünde mii? gördüm ekimin listesini çok başarılı olmuş darısı kasımın başına:)

merhaba bende bugun öğrendim hamileliğimi nasip olursa 2. kez anne oluyorum benide alırmısınız aranıza

Saol cnm ya valla çok da ümitlenmek istemiyorum oğlumda anne karnında bebek var erkek diyo sabaha yapacağım hayırlısı benim sadece sağ göğsümde var acı aynı dediğin gibi. Bakalım inşallah aranızda olurum.

öncelikle hayırlı akşamlar ...herkesin bebişleri hayırlı olsun inşaAllah Rabbim hayırla kavuştursun hepinizi
9 kasım 2005 doğumlu oğlum var 3 yaşına kadar oldukça yorucuydu, hiç dur durak bilmezdi ... (şuan 9 yaşında) hiç birinden eser yok . okadar efendi, ağırkanlı, bide çok duygusal, çokta kibardır... (gözümün nuru) akrep burcundan o kadar da korkmamalısınız
zaten hiç bir zaman burçlara takılmadım, sizde takılmayın derim
sevgilerimle
akrep burcu nasıl oluyor acabaa :18:

eline sağlık.. çok güzel olmuş.. benim ilk gebeliğim canım..

tebrik ederim.. inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim.. benimki de tüp bebek.. şükürler olsun ki ilk denememde nasip etti Allah'ım.. dua ile her şey oluyor Allah'ın izniyle..

Allahin izniyle ben dw geldim sonunda. 44.4cikti degerim. Adet gunum cuma.iyi bi deger mi bilen var mi?

tebrik ederim.. değerin güzel canım.. inşallah her aşamada sorunsuz devam eder hamileliğin..

Kızlar bugün gebeliğimin 7. haftasında bebeğimin kalp atışlarını duymayı nasip etti Rabbim..
ilk gebeliğim olduğundan o kadar farklı hissediyorum ki.. çok mutluyum..
en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler gelir inşallah..

Amin canım çok sağol :)
tekrar dış gebelik yaşarım korkusunu yaşamış mıydın sonrasında peki sen ?

Yumurtalıkta oluşan embriyo tüpten geçip ki sanırım tüplerde bi kacgun durduktan sonra rahime gelip tutunuyo..eger tüplerde tıkanma veya enfeksiyon varsa orada tüpte takılıp orada büyümeye başlıyor..o yuzden 4.5.haftada kese rahimde mi diyebaktırmak çok önemli...
ben oglumdan sonra 2 yaşına kadar hamile kalamadım ki hemen arkasından istiyordum.. Sogan kürü yaptım bir ay ocakta gecen yıl. martta hamile kaldım ..ama 3aylikken kaybettim..
Aralık ayında yine sogan kürü uyguladım ve ocakta adet olup hamile kaldım
Sogan kürü tüplerdekki enfeksiyona tıkanmaya birebir çözüm ama benim ki tesadüf mü bilmiyorum...
Soğan kürünün zararı yok
Korunmayı bıraktığın ay uygula istersen forumda sogan kürüyle ilgili Bicok paylaşım var
Her hamileligimde kabusumdur benim keseyi görene kadar yine mi dış gebelik diye

Allahin izniyle ben dw geldim sonunda. 44.4cikti degerim. Adet gunum cuma.iyi bi deger mi bilen var mi?

Canım, sana dedim dimi ikimizde aynı adet gününü bekliyorken aldık bak haberi :) Değerinde gayet iyi, ben dün yaptırmıştım test 4 gün kala yani, 50 küsür çıkmıştı :) Yarın tekar yaptırıcam artışı görmek için...

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz :)
Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizi

Kızlar benim de bat 13 mart. bir ihtimal ama oğlum daha 6 aylık Rabbim isteyenlere versin hayırlısıyla . Çok korkuyorum kızlar ya bu korunma işini kocalara bırakmamak gerek anlaşılan . Umarım kasım 2014 annesi olmam hayırlısıyla bakalım. Belli olan arkadaşlara da Allah kolaylıklar ve sağlıklı evlatlar versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…