2014 Kasım Anneleri

inşallah.. kalp atışı kaçıncı haftada gözükür acaba daha benim kese de görünmedi

kese görünmesi için 5 6 haftalık olması lazım daha çok yeni o yüzden. kalp atışları içinde kişiden kişiye değişiyor kimi 6 . haftada görür kimi 8. haftada kimi 9. haftada.

kese görünmesi için 5 6 haftalık olması lazım daha çok yeni o yüzden. kalp atışları içinde kişiden kişiye değişiyor kimi 6 . haftada görür kimi 8. haftada kimi 9. haftada.

benim hesaba göre 6.haftadayım doktora göre 4 :44:

Merhaba guzel hamışler inşallah bende aranızda olurum lutfen dua edın. Sag gogfsumınucu acıyo sızlıyo resmen ve sag kasıgımda degısık bı agrı var bat a altı gun kaldı sabah bı ıdrar testı yapacagım bakalım hayırlısı hakkımızda ınsallah.

canım öncelikle çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için.hayırlısıyla bebeğini kucağına alacağın günleri de görürsün inşallah..

ben 1977 doğumluyum yani 37 yaşındayım henüz bebeğim yok. önceleri işlerimizi yoluna koymak için erteledik.. ve geçtiğimiz ekim ayında artık korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım şükür fakat dış gebelikmiş. 10 gündür devam eden lekelenmem kanamaya döndü ve şiddetli sağ kasık ağrısıyla apar topar hastaneye koştuk daha 2 gün olmuştu hamile olduğumu öğrendiğimizde
ameliyata sağ tüpüm alınacak diye girdim fakat doktor almadı oradan dış gebelik materyalini çıkardı. tabi günlerce psikolojim bozuktu.yine tekrar yaşar mıyım korkusu.. evvelki hafta Hsg çektirdim tüpler tertemiz çıktı şaşırdık eşimle. ben kötü şeyler bekliyordum çünkü. ve riske girmeyip tüp bebek yapsak diyordum tekrar dış gebelikten kaçmak için

şimdi doktorum nisana kadar korunun mayısta gelin normal yolu deneyeceğiz herşey güzel diyor. bende beklemedeyim canım şu aralar

Merhabalar
Ben de aranizdayim nasipse..
Hepimize hayırlı olsun insallah allah sağlıkla kucaklamamizi nasip etsin.. ben 4. Haftadayim dr.un dedigi :)

Tüplerde sıkıntın yok biir
Korunmayı bıraktığın ay hamile kalabildigine göre eşinde ve sende başka sorunda yok ikii
Tüp bebek maddi ve manevi yıkımları oldugunu bil ki kendimden biliyorum
Senin en buyuk sansızlığın ilkinin dışgebelikle sonuclanması
Doğal yolla devam baktın olmuyo o zaman destek al. ki bu durumda mayıs haziran gibi hamis olursun gibime geliyor insallah
en kısa zamanda Allah yüzünü güldürsün

Merhabalar
Ben de aranizdayim nasipse..
Hepimize hayırlı olsun insallah allah sağlıkla kucaklamamizi nasip etsin.. ben 4. Haftadayim dr.un dedigi :)

Hoşgeldin canım aramıza insallah Allah hayırlısıla kucağına almayı nasip etsin
Listemiz için bilgilerinide paylaşırsan 'Bten' güncelliyor zamanı oldukça malum ilk haftalar biraz zor sıkıntılı herkes endiseli
bikac aya kalmaz ciciler biciler derdine düsücez Kizmi oglan mi yok isim ne koyalim normal mi sezaryen mi gunler gecmek bilmiicekk sıkıntıdan patlıcaaz
Allah'ım o günleri hepimize nasip etsin

Ay ümitlendirmek gibi olmasın ama benimde belirtiler öyle başladı buay
iki göğsüm ama ucu nasıl bıçak saplıyorlar sanki..
ayıptır soolemsi silikon var eyvah dedim bi halt oluyoo..
sonra sağ kasık böbrek sancısı gibi..
ayaga kalkınca kramp gibi bisey giriyor rahime
bu adete 10 gun kala olmaya basladi
ben bunları anlamlandırana kadar 5 gün gecti
5 gun kala idrarda silik çıktı
Hadi hayırlısı canım inşallah

Merhaba kızlar benide alırmısınız aranıza kasım annesi olucam inşallah 3 haftalık hamileyim bu 2. Gebeliğim:)

Ayşeeeeeee tatlımmmmm tebriklerrrrr aramızdada pek bişi yok haaa öptük sizi :13:
Çok teşekkür ederim bitanem bugün gittim işte 3 haftalık dedi doktor sanki ilk hamileliğim gibi sevindim ne güzel bi duyguymuş rabbim hepimizin yavrularını korusun hmmm sendemi kasım annesisin:))

merhaba herkese
hepinize hayirli olsun minik kalpleriniz :)
ben 27 yaşındayım 2 kizim var 2 hafta once 3. bebegimi kaybettim dusuk yaptim. spiral ile hamile kalmistim bebegime mucize diyordum ama hayirlisi boyleymis...
o regl den sonra benim yumurtlsma doneminde birkac kez korunmasiz iliskim oldu esimle, goguslerim buyudu sadece hamileyken olur bende ve belim agriyi uzun süre ayakta kalinca. 10 11 gun varken test yaptim negatif cikti erken biliyirum reglime 9 gun var daha....
merakla bekliyorum....

Çok teşekkür ederim bitanem bugün gittim işte 3 haftalık dedi doktor sanki ilk hamileliğim gibi sevindim ne güzel bi duyguymuş rabbim hepimizin yavrularını korusun hmmm sendemi kasım annesisin:))
maşallah hoşgelmiş minik melek ben ekim annesiyim canımm komşuyuz şunun şurasında aynen bizde epey şaşkın sevinçli anlar yaşadık

maşallah hoşgelmiş minik melek ben ekim annesiyim canımm komşuyuz şunun şurasında aynen bizde epey şaşkın sevinçli anlar yaşadık
rabbim mutluluğumuzu daim etsin inşallah doktor emdirmeyi bırak Dediya o konuda baya zorlancak gibiyiz

rabbim mutluluğumuzu daim etsin inşallah doktor emdirmeyi bırak Dediya o konuda baya zorlancak gibiyiz
amin canım amin cümlemizin inşallahh aynen aynı dertten muzdaribizzzz kızımda oldukça düşkün ve emerek uyuyor doğduğundan bu yana

Çok teşekkur ederiz
Çok yeni kayıp geçmiş olsun öncelikle..
Bebek tahliye edildikten sonra gebelik hormonu bikaç hafta daha kana karışmaya devam edermiş o yüzden gûnün gelmeden kanda baktırma yanlış yönlenebilirsin..
ama kürtajdan sonra hamile kalma riski çok fazla ben yaşadım oğlumdan önce 9 haftalık kürtaj oldum ve 45 gün sonra hamile kaldım..
Insallah hayırlısı ne ise o olsun senin için
Gebelik olmuşsa aramıza bekliyoruz mutlaka
Tecrübelerimizden faydalanarak devam ederiz bu yolda (

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
Bebeğin maşallah çok tatlı ne kadarlıkken hamile kaldın canım ?

amin canım amin cümlemizin inşallahh aynen aynı dertten muzdaribizzzz kızımda oldukça düşkün ve emerek uyuyor doğduğundan bu yana
Bizde aynıyız gece 3-4 kere kAlkıp emiyo ama süt bozar çocuk kusar isal olur diyolar bizim Kusma felan gibi bi sorunumuz yok bide bu erkekya cinsiyet farklı olursa mesela kız süt bozmazmış 4-5 ay emdirebilirsin dediler tam şaştım kaldım

gebelik kanda takip efilmisti deger sifirlaninca 3e dusmustu... goguskerim regl( reglim dusukle beraber oldu) ile notmsle fonmustu... yumurtlama oncedi yumurtlama gubu ve ertedi gunu iliski sonrası birkac gun kasikta agri oldu, 4 5 gun dobrada goguskerim buyudu... bekliyorum oyle...
bor yanim olsun bir yanim olmasin diyor hayirlisi artik... 3 cocuklu olmak kolay olmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…