2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar giremiyorum bayağıdır. başım kalabalıktı.

oğlum şu son bi haftadır mızık mızık mızıklıyor. hem de her şeye. kucağımıza alıyoruz yine mızıklıyor.
ağlamak yok, sağlık sıkıntısı yok takip ediyorum. sanki bi huy edindi gibi. hiç bişeyle memnun edemiyoruz.

annişler uyku eğitimine başlayan var mı.
ben halen oğlumun beslenmesini de uykusunu da düzene koymuş değilim. eğer canı emmek istiorsa onu başka hiç bir şeyle ikna edemiyoruz. saat başı emiyor. uykusu da bi ara çok düzenliydi memlekette bu düzene sadık kalamadık. herkesin oğlumla ilgilenmek isteyişi engel oldu.görmeye gelenler, ziyaretler felan derken şu an gölerinin altı morarıyor yine de uyumuyor. en son babasının omzunda gezinirken bitap düşüyor uyuyor

Teşekkür ederim ilginiz için.Bende banyo suyunu kaynatmadan yıkamıyorum artık bebeğimi.Sizin ishaliniz ne kadar sürede düzeldi?.Bir de bebeğinizin ishal olduğu dönemde gece uykularımnasıldı?Bizde gece uykuları çok bozuldu

Ben uyku eğitimine başlamak istiyordum ama bir takım sağlık sorunları olunca erteledim şimdilik.Siz vermeyi düşünüyor musunuz?

Ben uyku eğitimine başlamak istiyordum ama bir takım sağlık sorunları olunca erteledim şimdilik.Siz vermeyi düşünüyor musunuz?
sağlık sorunu derken inşallah ciddi bir şey değildir canım. Allah şifa versin.
evet düşünüyorum. 6 . aydan sonra zorlaşabilir çünkü eğitim.

Ben ağlata ağlata Uyku eğitimi veremem sanırım. ..şimdilik kafasına göre en gec 12.30 da uyuyor sabah uyanıyor. ..buda yeter bana diyorum

sağlık sorunu derken inşallah ciddi bir şey değildir canım. Allah şifa versin.
evet düşünüyorum. 6 . aydan sonra zorlaşabilir çünkü eğitim.
Imek sütü alerjisi olabilir haftaya test yapılacak.Geceleri çok gazı oluyor.Bu durumda uyku eğitimi vermek zorlaşacak.Siz nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz uyku eğitimi konusunda?

Imek sütü alerjisi olabilir haftaya test yapılacak.Geceleri çok gazı oluyor.Bu durumda uyku eğitimi vermek zorlaşacak.Siz nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz uyku eğitimi konusunda?
inşallah temiz sonuçlar alırsınız.
öncelikle gündüz uykularının saatlerini not edip o saatleri aşırmadan uyutmaya çalışıcam. gece uykusuna oturma odasında dalıyordu, şimdi yatağına götürerek uykuya hazırlık yapıp yatağında pışpışlayıp, ağlasada sallamadan kararlı durmam gerekecek.

Bende sallayarak uyutuyorum ve her geçen gün daha çok sallanmak istiyor.Bu yüzden bir an evvel başlamak istiyorum uyku eğitimine.Ne diyelim Allah yardımcımız olsun:)

gece uykusu için eğitimde zorlanacağımı sanmıyorum. ama gündüz uykuları berbat.
Benim sipa önceden hep uyanır oynarız emer sonra iki saat uyuyordu şimdi bozuldu kendi kendine uyuyor ama saatlerde bozuldu. .akşamda 11de kendi uyurdu şimdi yine uyuyor ama saat ilerledi yatağa koyup Mozart açıyorum uyuyor

Kızımın ishali bazı gunler daha az bazı gunler daha cok neredeyse bir aya yakın surdu fakat ilaç kullanmaya basladıktan sonra 4-5 gun içinde tamamen kesildi gunde iki üçe düştü buaralar gunde bir bazeniki defa yapıyor.
Gece beslenmesine göre dışkılama sayısı beraberinde huysuzluk artıyordu tabiki.biliyorum zor bir surec umarım sizde bir an önce atlatırsınız.buarada ben son donemlerde her kaka yapışından sonra az az kaşıkla su vermeye baslamıştım. Aklınızda olsun eger idrarlı bez sayısında azalma olur ise vucuttaki su oranı azalmıştır ki bu çok tehlikeli bir durum.ben su verme ne gerek varlara rağmen su vermiştim o dönemlerde.

günaydınnnn.uzun bi aradan sonra ilk defa girebiliyorum.oğluşum pazar 5. ayını tamamladı bile:)çok zorlu bi süreç yaşadık hepimiz.ben zar zor 5 ay emzirdim ve sonunda sütümde kesildiartık emzirmiyorum ek gıdaya başladık.ilk doğduğumuzda meme almadık sütümü sağıp sağıp verdim 10 gün.sonra zorla tutturduk bu sefer yaradan öldümgene sağmayaa başladım.3 gün emzirip 2 gün sağıyodum.göğüs uçlarım pişik oluyodu resmen bırak çocuğun emmesini sütyen bile acıtıyodu.yani sanki herşey başından beri oğlumu emzirmemem için engeldi.çok üzüldüm çok skıldm,bebek odalarında herkes yavrusunu emziriken ben biberon veriyodum ya o duyguyu anlatamameksik hissediyosun kendini.ben bu konuda çok üzüldüğüm için içimden geldi paylaşıyım istedim:) allaha çok şükür sağlığı yerinde önemli olanda bu zaten...çalışan bütün arkadaşlarıma kolay gelsin.biran önce akşam olsun aşklarımıza kavuşalım

Kızlar bebeğim 4.5 aylık artık biberon da kullansa meme biberon karmaşası olur mu??? İse başlayanlar hem emzirip hem biberon kullaniyormusunuz??? Okadar süt nasıl kaşıkla verilir ki günde iki öğün biberonla içse biberonla alışır mi????

Kızlar bebeği diş çıkaran var mı?
Ne gibi sorunlarla karşılaştınız?
Nasıl anladınız?
Kaç aylıkken çıktı?
Belirtileri neler?

Canim ben 4 aylik olmasina 1 hafta kala basladim su an 5 ay 1 haftalik oldu ve o gunden beridir gunde 1-2 defa biberonla iciyor. Karmasa yasamadi sukur. Haklisin kasikla icirmek cok zor olabilir. Bence artik o ayrimi yapabilir hatta meme ona odul gibi gelir... off calisan anne olmak hakikaten cok zormus..

Kızlar vitaminlerden kilo aldırmayası var mi ben de kilo yapmıştı bir vitamin .. saç dökülmesine belki iyi gelir:-(

2. Sorumda ben bebegimn gazını çıkarmayı bıraktım alttan yani ayak masajı yapmıyorum artık kendi çıkarıyordur diye sizce çıkarmalimiyim alttan da???

• 2. Sorumda ben bebegimn gazını çıkarmayı bıraktım alttan yani ayak masajı yapmıyorum artık kendi çıkarıyordur diye sizce çıkarmalimiyim alttan da???

Kizlr merhaba aranizda bebegini bir tek mamayla buyuten varmi benim sutum yok 2 aydir mama veriyorum.peki ma erorken ek kida neye basladiz su nekadar veriyorsunuz ek kida hangi urunler ve ne veriyorsunuz?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…