2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bizde de var aynı sorun ama ben uyku saatlerine dikkat ediyorum titreşimi açıyorum uyuyor. ozellikle aksamları ışığı kapatıyorum. baktım uyumadı sallıyorum baktım uyumadı oyun parkının titreşimin açıyorum oyle uyuyor. ay pil bitmişti bende önemsemedim meger titreşimle uyuyormuş bizim kız. üç gün ne çektim. üçüncü gün eşime sakın pil almadan geliyim deme dedim.
Sen de titreşim varmış bizde yok :)
Madem alışmış açan pili eksik etme aman diyim

Bugun benim kizimda oksuruyo, hapsuruyo, bu hafta cok soguk diye disarida cikmadik, gecen gun cok terlemisti ondan sanirim :KK43: ilerlemez insallah

Kızlar bişi sormak istiyorum
Şimdi benim sıpa emmemek için halaaaa direniyor ya iyice emmeyi azalttı önceden uyurken emziriyordum şimdi onuda almamaya başladı.acaba emzirme arasınımı uzatsam ? Hoş hiç açlıktan ağlamıyor 5 saat e kadar aç denedim.
Her bebek farklıdır ama sizler emzirme yada besleme saatini ne aralık ta yapıyorsunuz???

Şimdi benim sıpa emmemek için halaaaa direniyor ya iyice emmeyi azalttı önceden uyurken emziriyordum şimdi onuda almamaya başladı.acaba emzirme arasınımı uzatsam ? Hoş hiç açlıktan ağlamıyor 5 saat e kadar aç denedim.
Her bebek farklıdır ama sizler emzirme yada besleme saatini ne aralık ta yapıyorsunuz???
Benim ki hala iki saatte bir emer beş saat fazla değil mi?

selam kizlar benimki1.5 saat anca dayaniyo ben izindeyim benden daha cok sut iciyor.memeyi almadigi icin sagiyorum ek gidaya ne zaman gecicez acba sagmak xok yorucu oglum icin dayanrm herseye napalim....

2 saatte 1 emziriyorum bende 5 saat cok fazla bence

kizlar 4 .ay asimizi olduk az once. saglik ocagi kan ilaci verdi. neye gire verdi test yapmadan kanina bakmadan anlamadim. sizler kullaniyomusunuz

kizlar 4 .ay asimizi olduk az once. saglik ocagi kan ilaci verdi. neye gire verdi test yapmadan kanina bakmadan anlamadim. sizler kullaniyomusunuz
Biz de dün gittik aşıya bize de verdiler. Bütün bebeklere veriliyor galiba. Canm dikkatli olateşini kontrol et ara ara bizimki gece 4ten beri ateşlendi, çok değil37.4e kadar çıktı. üstünü incelttim, biraz suyla kompres yaptım, ateşini 36.9a kadar düşürdüm aama bebişim çok halsiz, ağlamakta bile zorlanıyor. Halsiz olması bu dereceye göre normal mi acaba, bir desayıklıyor gibi uykusunda garip sesler çıkarıyor

Biz de dün gittik aşıya bize de verdiler. Bütün bebeklere veriliyor galiba. Canm dikkatli olateşini kontrol et ara ara bizimki gece 4ten beri ateşlendi, çok değil37.4e kadar çıktı. üstünü incelttim, biraz suyla kompres yaptım, ateşini 36.9a kadar düşürdüm aama bebişim çok halsiz, ağlamakta bile zorlanıyor. Halsiz olması bu dereceye göre normal mi acaba, bir desayıklıyor gibi uykusunda garip sesler çıkarıyor
benim kizimda cok halsiz durumda suan sanirim bacaklari cok agriyo aglamaktan bi hal oldu. atesi cikti bende dusurdum bi sekilde ama kucagima bile alamiyorum cok agliyo bacagina degince. bide sabahtan beri meme emmiyo mama verdim yemiyo ne yapcam bilemedim

X