2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım çok uzun sürmez.Bu arada bebeklerinizin uykuları nasıl?Bizimki son bir aydır sabah 5 te kalkmaya başladı.:KK43:
Bebekler saat gibi.hergün istisnalar dışında hep aynı saatlerde uyuyup uyanıyorlar.benimkide her sabah 8 gibi uyanıyor.o uyanınca saat sekiz olmuş bile diyorum.

Yaaa ben kaç gündür gidemedim netim yoktu naptınız annişler geçmişi okuyamadım telden giriyorum.bi yaramazlık yoktur inşallah

epeydir bakamıyodum da moralim bozuldu 8 9 kılo bebişler bnmki daha 6700 cok mınnak kaldı bnm kızım desenıze :KK43:

Benim facem yok burdan devam edicem oglumun son gunlerdeki huzursuzlugundan pek giremiyorum, büyüme atağı geciriyoruz muhtemelen, hiç olmadığı kadar huzursuz ve ağlaması var, kucaktan hiç inmek istemiyor, memeden diğer memeye geçerken bile ağlıyor: (
uykuya bile çok zor dalıyor, daldıktan sonra ağlayarak uyanıyor: (
İçim gidiyor kuzucuğuma

Benim facem yok burdan devam edicem oglumun son gunlerdeki huzursuzlugundan pek giremiyorum, büyüme atağı geciriyoruz muhtemelen, hiç olmadığı kadar huzursuz ve ağlaması var, kucaktan hiç inmek istemiyor, memeden diğer memeye geçerken bile ağlıyor: (
İçim gidiyor kuzucuğuma
Allah kolaylık versin.Zor dönemler gerçekten.Bizde birkaç hafta önce atlattık.Ama geçici sonuçta Biraz sabır

İçim gidiyor kuzucuğuma
Büyüme atağı mi acaba

İçim gidiyor kuzucuğuma
Off fbizimki 2 haftadir voyle. Bugun 20 haftamiz bitiyo hala ayni. Anlattiklarini birebir yasiyorum iki gundur de aksamlari bu saatte memeyi tutmuyo inatlasiyo uyuyana kdr tutmuyo. Off cok yoruldum umarim bi an onceikimizinki de gecer.

Selam güzel anneler hepinize ..tasinmaydi yerleşmeyi derken anca firsat buldum.bebeklerinizde iyidir nsallah..benimkinin alt damagindaki on ikidisiarka damaktan ve on damaktan cçizgi gibi belli.daha cikmadi ama.sürekli eli agzinda.kucagmza alsgmzda bize saldryo emmeye calisiyo suratimizi.arada cenemi emdirdim :) dislik aldik ona alistirmaya calisiyoz.bazen sokuyo agzina bazenoöyle bakip oynuyor :)busorunlari yaşayan varmi merak ettim.birde hic ustu ortulsun istemiyor.o bacaklar kipir kipir sürekliaciyo uustunu . ayaklarini da izlemeye basladi.büyüdükçedsahada bal oluyorlar :)

Kızlar sizede çare olurmu bilme;-)m ama ben çok sinirlendiği veya memeyi almad:KK24:ığı zamanlarda altını soyuyorum bezinide gevşetiyorum ondan sonra ne siniri kalıyor ne emme sorunu bi deneyin derim.
Ben de yapiyorum canim onu ise yariyor gercekten hepsi alt acik seviyo demek ki

X