-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.721
hic hos bulmadimmm bu nedir Allahimmm cildirazaaaammmHoşgeldin canım aramıza
Eğer uyuyorsa Üzerini bence tülbent gibi çok ince bir şeyle ört okadar panik olma ateşi kontrol etmeye devam et bir saatte bir falan doktorunu takdir ettim bencede bebeğe boşuna ilaç vermeye kalkma gerek yok yükselmeye başlarsa ılık duş aldır eklem yerlerine bez koy hatta ıslak çorap bile giydirebilirsin kendi kendine düşer sonraKizlar bana birsey deyiverin, bugun 4. Ay asiyi olduk su saate kadar ates yoktu simdi 37.9 gorduk atesi soguk bezle sildim 37.5 koltuk alti dustu. Surup yada fitil vermedim sadece zibn ve ince alti ile corappari var usurmu acaba korkuyorum usutmejtende kizimi cikarimmi altinida ustunu ortimmi ay bilemedim fitil yada calpolde vermedim doktor onermedi 38.5 olmadan verme dedi bi yardim edin neyapam bilemedim
Ben kullanmıcam altıncı aya geldiğimizde tahlil isticem eğer eksiklik çıkarsa takviye ederim şimdi bir eksiklik yoksa neden boşuna bişey veriyim benden alıyordur zatenKan damlası kullaniyor musunuz hanımlar?
Banada ebe hanım verdi bende senin gibi düşünüyorum ama ikilemdeyim.Ben kullanmıcam altıncı aya geldiğimizde tahlil isticem eğer eksiklik çıkarsa takviye ederim şimdi bir eksiklik yoksa neden boşuna bişey veriyim benden alıyordur zaten
Saol cnm islak bez ve soyma ile atesi 36.9 a dusurdumcok sukur tabi butun fgece uykusuz aEğer uyuyorsa Üzerini bence tülbent gibi çok ince bir şeyle ört okadar panik olma ateşi kontrol etmeye devam et bir saatte bir falan doktorunu takdir ettim bencede bebeğe boşuna ilaç vermeye kalkma gerek yok yükselmeye başlarsa ılık duş aldır eklem yerlerine bez koy hatta ıslak çorap bile giydirebilirsin kendi kendine düşer sonra
inşallah canım söylediğin yara de bir bakayım teşekkür ederim :)canım o zaman ek gıda konusunda face de bebek yapım bakım onarım var oraya bir bak istersen. güzel bilgiler veriyor.. yemiyor diye etiketleme hemen dur bakalım düzelir inşallah
ben kullandım bi faydasını görmedim ama sen yine de dr sor istersenkizlar laktamil kullanan varmi cmrtesi dr sorcm
ceydacım benim çocuk doktorum mutlaka kullanılmalı dedi.şu anki kansızlık için değilmiş ileride kansızlık olmasın diye kullanılacakmış.ben ölçtürdüm kansızlığımız yok ama dr yine de ısrarla gelecek için kullan dedi.kullanıyorum..Ben kullanmıcam altıncı aya geldiğimizde tahlil isticem eğer eksiklik çıkarsa takviye ederim şimdi bir eksiklik yoksa neden boşuna bişey veriyim benden alıyordur zaten
canım bebeklerimiz nasıl olsa hayatları boyunca yemek yiyecek. ben 4. ayda ek gıdaya başlanmasını uygun bulmuyorum. bazı bebekler ek gıdanın tadına vardıkça emmeyi azaltıyor.bebeğim 4 ay 10 günlük, 2 gün önce dr.a gittiğimde artık tattırmaya başlayabilirsin dedi çünkü nasıl olsa memenin yanında mama da veriyorsun dedi. Veee biz başladık bileeee
zaten 10 gün kadar önce ben armut yalattırmıştım, mandalina suyu vermiştim 1 kaç çk ve bebelac'ın pirinçli sebze mamasından 2 çk vermiştim. Ama dr mandalina ve portakal verme asitli olduğu için daha erken dedi.
Neyse dün itibariyle ilk defa yoğurt verdim, tattırıcaktım sadece ama baktım kuzu şapır şupur yiyor bir çay fincanı kadar verdim(versem daha da yicekti), bugün yine 1 fincan kadar yedirdim. Kaşıkla yedirmek o kadar zevkli ki, onun yediğini gördükçe insanın içi bir hoş oluyor Ama ben kaşığa alıştırmıştım zaten önceden, yani kaşığı görünce tanıyor, devit'ini, suyunu falan hep kaşıkla vermiştim. Yoğurttan sonra bir uyudu bir uyudu sormayın uyku yaptı kuzuma
Yani bizim olay tattırma değil direk yedirme gibi oldu ama napayım kuzum öyle istedi, allaha şükür bir rahatsızlık ta olmadı. Yalnız aklınızda olsun yoğurt doyurmuyor onu farkettim, çünkü kısa süre sonra yine mamasını 130 cc yedi, hiç bir fincan yoğurt yememiş gibi
Canim 2 aylik asindan sonra 4. Aya kadar adi yok.3. Ay kontrol vat.boy kilo bas cevresidirinsanbadindan sont: 38259927 .!.:kızlar kurbanınız olayım bçevresidir sani verin.
verem akontrolüne gotmonra bebişinizi 3 aylıkken izlem için götürdünüz mü
benim oğlum şu an 3,5 aylık. aşı kartına bi baktım 15 gün öncesinde gitmemiz gereken takip tarihi var. ve ben bunu salak gibi unutmuşum. ne kdar kötü bi anneyim diye dakikalardır ağlıyorum. canım çok sıkıldı. hemşire tarihin yanına izlem yazmış. bu aşı tarihi felan değil demi. şimdiye kadar iki kez gittik aşı için
Yok canım ya.genel kontrol yani boy kiloya bakmak için çağırıyorlar.ben de goturmedim doktora gitmiştik o olcmustu zaten.uzulmekızlar kurbanınız olayım bana bi cvp verin.
verem aşısından sonra bebişinizi 3 aylıkken izlem için götürdünüz mü
benim oğlum şu an 3,5 aylık. aşı kartına bi baktım 15 gün öncesinde gitmemiz gereken takip tarihi var. ve ben bunu salak gibi unutmuşum. ne kdar kötü bi anneyim diye dakikalardır ağlıyorum. canım çok sıkıldı. hemşire tarihin yanına izlem yazmış. bu aşı tarihi felan değil demi. şimdiye kadar iki kez gittik aşı için
Bebek etmiyorsa kilosu da iyiyse kimse başlamaz zaten.başlatanın bir zorunluluğu vardır mutlaka.keyif olsun diye başlamaz kimsecanım bebeklerimiz nasıl olsa hayatları boyunca yemek yiyecek. ben 4. ayda ek gıdaya başlanmasını uygun bulmuyorum. bazı bebekler ek gıdanın tadına vardıkça emmeyi azaltıyor.
ben de üzümü ağzına değdirdiğim oluyor ama 4. yada yoğurt gibi şeylere başlamayı düşünmüyorum.
benim bi tanıdığum 4 aylıkken çorba vermeye başladı.