2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bana birsey deyiverin, bugun 4. Ay asiyi olduk su saate kadar ates yoktu simdi 37.9 gorduk atesi soguk bezle sildim 37.5 koltuk alti dustu. Surup yada fitil vermedim sadece zibn ve ince alti ile corappari var usurmu acaba korkuyorum usutmejtende kizimi cikarimmi altinida ustunu ortimmi ay bilemedim fitil yada calpolde vermedim doktor onermedi 38.5 olmadan verme dedi bi yardim edin neyapam bilemedim

Eğer uyuyorsa Üzerini bence tülbent gibi çok ince bir şeyle ört okadar panik olma ateşi kontrol etmeye devam et bir saatte bir falan doktorunu takdir ettim bencede bebeğe boşuna ilaç vermeye kalkma gerek yok yükselmeye başlarsa ılık duş aldır eklem yerlerine bez koy hatta ıslak çorap bile giydirebilirsin kendi kendine düşer sonra

Saol cnm islak bez ve soyma ile atesi 36.9 a dusurdumcok sukur tabi butun fgece uykusuz a bakalim bugun nasil gececek annelik cok zorrr :) kuzular iyi olsunda. Bu arada doktorun ilac yanlisi olmadigi icin mutluyum bende:)

ceyda
Ben kullanmıcam altıncı aya geldiğimizde tahlil isticem eğer eksiklik çıkarsa takviye ederim şimdi bir eksiklik yoksa neden boşuna bişey veriyim benden alıyordur zaten
ceydacım benim çocuk doktorum mutlaka kullanılmalı dedi.şu anki kansızlık için değilmiş ileride kansızlık olmasın diye kullanılacakmış.ben ölçtürdüm kansızlığımız yok ama dr yine de ısrarla gelecek için kullan dedi.kullanıyorum..

kızlar kurbanınız olayım bana bi cvp verin.
verem aşısından sonra bebişinizi 3 aylıkken izlem için götürdünüz mü
benim oğlum şu an 3,5 aylık. aşı kartına bi baktım 15 gün öncesinde gitmemiz gereken takip tarihi var. ve ben bunu salak gibi unutmuşum. ne kdar kötü bi anneyim diye dakikalardır ağlıyorum. canım çok sıkıldı. hemşire tarihin yanına izlem yazmış. bu aşı tarihi felan değil demi. şimdiye kadar iki kez gittik aşı için

canım bebeklerimiz nasıl olsa hayatları boyunca yemek yiyecek. ben 4. ayda ek gıdaya başlanmasını uygun bulmuyorum. bazı bebekler ek gıdanın tadına vardıkça emmeyi azaltıyor.

ben de üzümü ağzına değdirdiğim oluyor ama 4. yada yoğurt gibi şeylere başlamayı düşünmüyorum.
benim bi tanıdığum 4 aylıkken çorba vermeye başladı.

Canim 2 aylik asindan sonra 4. Aya kadar adi yok.3. Ay kontrol vat.boy kilo bas cevresidir

Sanirim.bende 3.ay kontrolune goturmefim.buradi soguk butuzden asi disinda cikartmiyorum.4. Ay asimizida haftaya olcsx insallah.

Kozlar biz 7 agsts dogumluyuz.4. Ay adosi için memlekette 10 aralik dediler.görev yaptgm ilçeye geldgmzde saglik ocagina sordgmzda istedgnz zaman getirin demiş babama.bizim çocuğa asi yapan ebe izindeymid
Eli çok hafifti.onu beklemek istiyorum ama bu asiyi nezamana kadar vivurunabilirz biliyomusunuz?

Yok canım ya.genel kontrol yani boy kiloya bakmak için çağırıyorlar.ben de goturmedim doktora gitmiştik o olcmustu zaten.uzulme

Bebek etmiyorsa kilosu da iyiyse kimse başlamaz zaten.başlatanın bir zorunluluğu vardır mutlaka.keyif olsun diye başlamaz kimse

Kizlar benim bebek gece 1 den önce uyumuyo, 3-4 saat uyuo, sonra cok sik kalkiyo, ogle uykusu zorla bi saat, sizinkiler nasil 95 gunluguz bugun, cok yoruluyorum,,,bi dc3. Tetanoz oldum 5 gundur kolum felc sanki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…