2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ÖYLE birsey yazmıyor bende uzulme canım aylık gotruyoruz bız

Canim 2 aylik asindan sonra 4. Aya kadar adi yok.3. Ay kontrol vat.boy kilo bas cevresidir
Sanirim.bende 3.ay kontrolune goturmefim.buradi soguk butuzden asi disinda cikartmiyorum.4. Ay asimizida haftaya olcsx insallah.
bende 4. ayı beklediğim için aşı kartına bakmamıştım tarih için. görünce şaşırdım. demek kontrolmüş. teşekkür ederim canım. bu arada bende 4. ay aşısında memlekette olucam. bi sorun çıkmaz aşısını yaptırırız inşallah
Yok canım ya.genel kontrol yani boy kiloya bakmak için çağırıyorlar.ben de goturmedim doktora gitmiştik o olcmustu zaten.uzulme
çok teşekkür ederim canım. bende doktorumuza götürmüştüm. sorun yok ohalde. bi ohh çekeyim :)
canım ÖYLE birsey yazmıyor bende uzulme canım aylık gotruyoruz bız
tamam canım teşekkür ederim. bende aylık doktorumuza götürüyorum. tekrar aile hekimliğine gerek yok o halde.
Bebek etmiyorsa kilosu da iyiyse kimse başlamaz zaten.başlatanın bir zorunluluğu vardır mutlaka.keyif olsun diye başlamaz kimse
haklısın canım o açıdan düşünmemiştim. gerekliyse verilmeli tabi. benim arkadaşım 4. ayda keyfi başladı çorba vermeye. sırf çocuk şişmanlasın diye. ona göre kilolu sağlıklı anlamına geliyo. oysa yanlış onu belirtmek istemiştim. belki benim bebeğimde 6. aya gelmeden emmeyi bırakır bende başlamak zorunda kalırım kim bilir

c
Kizlar benim bebek gece 1 den önce uyumuyo, 3-4 saat uyuo, sonra cok sik kalkiyo, ogle uykusu zorla bi saat, sizinkiler nasil 95 gunluguz bugun, cok yoruluyorum,,,bi dc3. Tetanoz oldum 5 gundur kolum felc sanki,
anım benim bebeğim 125 günlük gündüzleri toplamda 3-4 saat uyuyor..gece uykusuna 9 ile 10:30 arasında dalıyor günü gününe aynı saat olmuyor..gece de 4 saatte bir acıkıyor..sabahları 8 ile 9 arası uyanıyor..bu arada 2.5 ay emdi sadece mama veriyorum ben..

t atlım boy kilo kontrolü o... üzülme istersen şimdi bile götürebilirsin bebeğini boy kilo için...

c
Kizlar benim bebek gece 1 den önce uyumuyo, 3-4 saat uyuo, sonra cok sik kalkiyo, ogle uykusu zorla bi saat, sizinkiler nasil 95 gunluguz bugun, cok yoruluyorum,,,bi dc3. Tetanoz oldum 5 gundur kolum felc sanki,
canım bi tavsiyem var nacizane ben exor marka sallanan portatif bebek hamağı aldım internetten ..onun içine yatınca iki sallıyorum uyuyor..eğer uyku problemi varsa al memnun kalırsın...gece her uyandığında uykuya tekrar dalması kolay olur...gündüz uykusunda da işine yarar...150 tl idi n.11.com da
..

ya benim bebeğim çok mu uyuyor bir gğünlük rutini yazayım sabahları 6-7.30 arası uyanıyor 7 de uyandıgında

biraz oynuyoruz sonra altını değiştiriyorum emziriyorum 8.30 da yatırıyorum 10.30 da uyanıyor bazen 10 da tekar aynı seyleri yapıyorum 12 ya da 12.30 da uyuyor 2 bucukta uyanıyor bazen uyanmadıgı zamanalr ben uyanırıyorumsonra 3.30 a kadar emzırıyorum 3.30 da ya da 4 te uyuyor 5.30-6 arası uyanıyor en son 8.30 da kalakıyor onceden bı sefer fdeha uyuyordu şımdi 10.30 ya da 11 de uyuyor bu en son yatıs uykusu kimi zaman sarkıyor ama sabaha kadar uyuyor acaba cok mu uyumus oluyor

11 haftalikken6000 gr geldi, sade ane sutu alior, uykusu gunduz sallaya sallaya bi saat uyuyo 2 kez anca, gece 1 den once dalmadi daha hic..

Darisi basima darisi basima

Maşallah anlatma boyle nazar değecek:)sıkıntısı yoksa bu şekilde uyumasını bekliyor zaten doktorlar

Ben kullanmıcam altıncı aya geldiğimizde tahlil isticem eğer eksiklik çıkarsa takviye ederim şimdi bir eksiklik yoksa neden boşuna bişey veriyim benden alıyordur zaten
bilmiyorum banada verdi ilk gün verdim günde 9 damla sonra vermedim.6. ayda da nasıl tahlil yaptıracaz ben kıyamam yaaa

maşallah canım.nazar değmesin...biz 4 saatte bir acıkıyoruz gece...ama ben alıştım bana çok zor gelmiyor...ilk zamanlar 1 saatte bir uyanıyordu çok şükür şu anki uykusundan memnunum...zaten alışmışım bazen uyanmadığında ben kurulu saat gibi uyanıyorum...

Evet canım insan alışıyor iki kadar gece uyanıyordu kalkmasada uyandırıyordum iki aydan beri uyanmiyor gece sen işe başlayacak misin?

Evet canım insan alışıyor iki kadar gece uyanıyordu kalkmasada uyandırıyordum iki aydan beri uyanmiyor gece sen işe başlayacak misin?
Masallah cnm bizde oleydik ama son 15 gundur ne uyku var ne duzen gece 6 u7 saat uyuyan kizim 2 3 saatte bir uyaniyor ne yapacabimi sasirdim masallah size amannazar degmesin

Sağarak veriyomusun peki hiç mi almıyo anne sutu. Bizde bugüne geldik ama bitti bitecek

Kızlar bu akşam enteresan bişey geldi başıma üst katta oturan komşu ki bir iki kere asansörde karşılaşıp selamlaşmanız haricinde diyaloğumuz yoktur. kapıyı çaldı çocuklarım bebeğin sesini duyuyo sürekli çok sevmek istediler bebeği almaya geldim. Ben bi kaldım ne diyo diye sonra siz gelin buyrun bizde sevin yabancı biliyo çok deyince kadın bozuldu vermiyomusun şimdi dedi. Yok dedim vermiyorum siz çocukları alın gelin buraya deyince iyi akşamlar deyip gitti. Neydi ki şimdi bu...

ay oda ne cok sacma birsey eskiden verilebilirdi yani eski dediğim annemlerin zamaninda akil var mantık var gel güzelce evde sev götürmek ne

Masallah cnm bizde oleydik ama son 15 gundur ne uyku var ne duzen gece 6 u7 saat uyuyan kizim 2 3 saatte bir uyaniyor ne yapacabimi sasirdim masallah size amannazar degmesin
Ya benimki şimdi 6 da uyandı daha yeni uyudu...benim bebeğimde bazen öyle ama o zaman inan çok aşırı gazi oluyor iki gündür akşam emince karnı çok şişiyor emmiyor ağlıyor kusuyor gazı vardır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…