- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.761
Manyakmi bu insanlar ya :) :) komsudan cay seker istenirsebebek istenirmi sevmek iiçin.cçokiistiyorsangel sev dmii.iyi demissin canim bence :)Kızlar bu akşam enteresan bişey geldi başıma üst katta oturan komşu ki bir iki kere asansörde karşılaşıp selamlaşmanız haricinde diyaloğumuz yoktur. kapıyı çaldı çocuklarım bebeğin sesini duyuyo sürekli çok sevmek istediler bebeği almaya geldim. Ben bi kaldım ne diyo diye sonra siz gelin buyrun bizde sevin yabancı biliyo çok deyince kadın bozuldu vermiyomusun şimdi dedi. Yok dedim vermiyorum siz çocukları alın gelin buraya deyince iyi akşamlar deyip gitti. Neydi ki şimdi bu...
Hangisi vitaminli canim benimkide mamalari kusmaya basladi zaten kusuyodu artik hepten cikariyo bende bu şekilde bi deneyim belki sever aptamili toz olarakmi katiyosun icine sulandiripmi bide kac ölçek katiyosunbende senin gibi öğretmenim ve ayni
biliyorum ama inan başka bir şey yemiyor.. doktorumla konuştum durumu vitaminli olanı alıp içine aptamil katarak vermeye baaşladım.. o kadar çaresizim ki büyüsünde ek gıdalara geçeyim diye gün sayıyorum..
su an itibariyle bebegini ayakta sallayan anneler grubuna katilmis bulunmaktayim
su an itibariyle bebegini ayakta sallayan anneler grubuna katilmis bulunmaktayim
Gelip gittiğim biri olsa hadi neyse ama hakkaten çok rahat insanlar var.
benimkk uyudu tatlim :) tabi tekrar uyanmazsakızlar
bakalım hangimizinki önce uyuyacakbenim hiç ümidim yok bide ceyda vardı gececilerden ama o düzene soktu heralde.ama sana bişey söyliyeyim doktor buçocuk doymuyor deyip mamaya başlayalı uykusu bi tık daha iyi hamdolsun
cnm ben anne sutu veriyorm sadece kilo alimi iyi hatta biraz fazla bence doyduguna eminim ama uyku duzeni sasti bi gun. o gunden beri artk gec uyuyokızlar
bakalım hangimizinki önce uyuyacakbenim hiç ümidim yok bide ceyda vardı gececilerden ama o düzene soktu heralde.ama sana bişey söyliyeyim doktor buçocuk doymuyor deyip mamaya başlayalı uykusu bi tık daha iyi hamdolsun
benimkk uyudu tatlim :) tabi tekrar uyanmazsa
Masallahhhh
Benim bebegimde simdi dah keyifli iciyoradini duymadgm icin bi tereddt etmstm ama arastrnca guzel yrmlar grdm icim rhtladi kilo alimida umarim iyi olur
insallahhhhhhhhadi gözün aydın.darısı başımıza...
Kızlar bu akşam enteresan bişey geldi başıma üst katta oturan komşu ki bir iki kere asansörde karşılaşıp selamlaşmanız haricinde diyaloğumuz yoktur. kapıyı çaldı çocuklarım bebeğin sesini duyuyo sürekli çok sevmek istediler bebeği almaya geldim. Ben bi kaldım ne diyo diye sonra siz gelin buyrun bizde sevin yabancı biliyo çok deyince kadın bozuldu vermiyomusun şimdi dedi. Yok dedim vermiyorum siz çocukları alın gelin buraya deyince iyi akşamlar deyip gitti. Neydi ki şimdi bu...
tövbe tövbe yaaa
cnm ben sana bişey söyleyeyim mi, samimi değilim demişsin ya, ben samimi olduğum insanın bile aslaaaa bebeğimi alıp götürmesine izin vermeeemmm
neymiş efendim sevecekmiş yok yaaaa, benim bebeğim senin çocuklarının oyuncağı mı ? Bu ne cüret yaa! Üstelik birde kibarlık etmişsin buyrun burda sevin diye, daha ne diyeceksin? Çocuğun ağzı yok dili yok, ne yapacaklar belli değil.... tövbe tövbe asla vermeeem, aslaaaa
Ben olsam direk söylerdim, kusura bakma bebeğim benden ayrılamaz
canım bebeklerimiz nasıl olsa hayatları boyunca yemek yiyecek. ben 4. ayda ek gıdaya başlanmasını uygun bulmuyorum. bazı bebekler ek gıdanın tadına vardıkça emmeyi azaltıyor.
ben de üzümü ağzına değdirdiğim oluyor ama 4. yada yoğurt gibi şeylere başlamayı düşünmüyorum.
benim bi tanıdığum 4 aylıkken çorba vermeye başladı.
Yok canım ne düzeni hala gece yatmaz gündü kalkmayız şu an saat tam iki yeni daldı ama biliyorum ki on dk bir kalkacak ve en az üç sefer yapıcam yatakla beşik arası oda iki buçuğu bulurkızlar