2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah uyuyan bebeklere benim oğlum iki saatte bir kalkiyor dün gece saat başı kalktı ama kaka yapamıyordu fitille yaptı yine de gece ıkınıp durdu yavrum.iyi olduğu zamanlarda da sürekli kalkiyor

Manyakmi bu insanlar ya :) :) komsudan cay seker istenirsebebek istenirmi sevmek iiçin.cçokiistiyorsangel sev dmii.iyi demissin canim bence :)

Miragenet alinti yapamadum.ne sacma ya bi fincan seker mi istiyo.bozulmaya ne hakkı var.guven olur mu.ne yapacagi belli olmaz.manyak midir nedir.sen temkinli ol bu ziyniyette olan birinden hersey beklenir.sanki senden kendi cocugunu istiyo senden

Hangisi vitaminli canim benimkide mamalari kusmaya basladi zaten kusuyodu artik hepten cikariyo bende bu şekilde bi deneyim belki sever aptamili toz olarakmi katiyosun icine sulandiripmi bide kac ölçek katiyosun

su an itibariyle bebegini ayakta sallayan anneler grubuna katilmis bulunmaktayim

ah cancağızım ben bu topiğin en gececilerindenim.bundan önce gece 4.30dan önce uyumuyordu.sonra 3 gibi 2 gibi derken 1.30a çekmeye başladık.arkadaşlar şimdi 1e kadar uyumuyo diyor ya ben öyle seviniyorumki 1e kadar indiğine.

kızlar
su an itibariyle bebegini ayakta sallayan anneler grubuna katilmis bulunmaktayim

bakalım hangimizinki önce uyuyacakbenim hiç ümidim yokbide ceyda vardı gececilerden ama o düzene soktu heralde.ama sana bişey söyliyeyim doktor buçocuk doymuyor deyip mamaya başlayalı uykusu bi tık daha iyi hamdolsun

cnm ben anne sutu veriyorm sadece kilo alimi iyi hatta biraz fazla bence doyduguna eminim ama uyku duzeni sasti bi gun. o gunden beri artk gec uyuyo

kızlar bizimki bağırsaktan yana çok rahatsız biliyorsunuz.dktr bu çocuğun bağırsakları rahatlamadan bu çocuğun ağlamaları kesilmez deyip ilaçlar verdi bu çocuk rahatlayana kadar kan ilacını kullanmıycaz dedi.hergün kaka yapmaya başladığında günlük bir damlayla başla baktın rahatsız olmadı 2ye çıkar derken 3 vs.derken 6ya kadar böyle gel dedi.kan ilacına hala başlayamadım vesselam...

Masallahhhh
Benim bebegimde simdi dah keyifli iciyoradini duymadgm icin bi tereddt etmstm ama arastrnca guzel yrmlar grdm icim rhtladi kilo alimida umarim iyi olur

eczane dışında pek satılmıyor cnm ve reklamı da yapılmıyor o yüzden adını duymamışsındır, ben de tereddüt edip araştırmıştım ve güzel yorumlar görmüştüm. Araştırmalarım sonucunda öğrendim, smilac reklam yapmaya ihtiyaç duymuyormuş farkındaysan hiç reklamı yok....

kızlar yaaaa bugün gaztede bihaber vardı "ünlü yıldız scarlett johansson doğum sonrası eski günlerine döndü."kızımı emzirerek formuma kavuştum"dedi"
yaaaa...ben süt olsun diye yemekten yarım dünya kadar oldum.vay arkadaş ya nasıl emzirirken kilo veriyorsunuz bilmiyorumgeçen babam bile kızım buhalin neoldu azcık dikkat et demezmi...
ah kızlar ben nerelere gidem..başımı nerelere vuram...
neyapsam ya başlayan varmı ekmeği esmer ekmeğe çevireyim diyorum.akşam 8den sonra bişey yemiyeyim diyorum(bu arada inanılmaz acıkıyorum inanaılmaz yani)bide yoğurdun içine keten tohumu katıp yiyince bağırsaklarımada iyi geliyordubanada bide böyle ufak tefek şeyler.tamam tam manasıyla diyet yapamıyoruz madem ama dikkat ettiğiniz şeyleri bi yazsanız yada varsa beslenme listenizi.spor yapan arkadaşlar muvaffakoldularmı.

tövbe tövbe yaaa

cnm ben sana bişey söyleyeyim mi, samimi değilim demişsin ya, ben samimi olduğum insanın bile aslaaaa bebeğimi alıp götürmesine izin vermeeemmm

neymiş efendim sevecekmiş yok yaaaa, benim bebeğim senin çocuklarının oyuncağı mı ? Bu ne cüret yaa! Üstelik birde kibarlık etmişsin buyrun burda sevin diye, daha ne diyeceksin? Çocuğun ağzı yok dili yok, ne yapacaklar belli değil.... tövbe tövbe asla vermeeem, aslaaaa

Ben olsam direk söylerdim, kusura bakma bebeğim benden ayrılamaz

Ne terbiyesiz, düşüncesiz insanlar var ya ...

cnm benim sütüm az, bebeğim 20 günlükken dr tavsiyesiyle mama takviyesi yapmaya başladım. O günden beri hem meme hem mama veriyorum. Şu an 4,5 aylık oldu ve aslında kilosu iyi sayılır 7100 gr, boyuda 65 cm. maşallah

Sadece anne sütü verenlere ek gıda önermiyorlar zaten bildiğim kadarıyla ama ben mama da verdiğim için dr. artık ek gıdaları tattırmaya başlamamı söyledi.

Yok canım ne düzeni hala gece yatmaz gündü kalkmayız şu an saat tam iki yeni daldı ama biliyorum ki on dk bir kalkacak ve en az üç sefer yapıcam yatakla beşik arası oda iki buçuğu bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…