-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.521
Hic kolay degil allah bebeginede sana da guc ve sabir versin. Bebekte catlak oldugunu dr nasil teshis koydu. Cocuk dr.u mu cerrah mi bakti ve nasil. Benim bebegimde iki seferdir kanlı kaka yapiyor. Ilkinde cok azdi kan ama ikincisinde bezin yarisi kaka yarisi kandi . Ben cok uzuldum. Kakada gizli kan pozitif cikti. Dr ustunkoru bakip catlak olabilir dedi ve proboyotik damla verdi bir de krem. Acaba seninde catlak varsa kanli kaka olmus muydu hic. Bana kalirsa o kaka makattan degil. Alerji olabilir mi dedim. O da olabilir dedi. Suan iki haftaligina sut ve sut ürünleri et balik tavuj yumurta kuruyemis hazir paketli gidalar turuncgil yani akliniza gelebilecek herseyi kestim. Iki gundur patates yiyorum sutumde cok cok azaldi. Biraz uzattim ama diyeceğim o ki sizdeki makat catlagi boyle kakada bir kan belirtisi verdi mi. Iki gundur aklimi toparlayamiyorum.kızlar bugün yine doktordaydık.busefer özel bi muayenehaneye gittik.bizimki hiç durmuyor asla.kolik falan denildi ama hiçbi kolik bukadar sıradışı olamaz.mesela dün gece 4.30da uyudu 5.30da kalktı.7de uyudu 8de kalktı.gündüz arabada yarım saat doktora giderken uyudu.okadar iyice aştık kendimizi şuan hala uyumadı ellerim titriyor başım dönüyor.hayır ben böyleyken onasıl dayanıyor anlamıyorum.neyse adam çok iyiydi.bu çocuğun bağırsaklarını düzene koymadan ne uyur ne susar dedi(bütüngün ağlıyor)sabsimplex kabızlık yapıyormuş onu kesti.probiyotik bi damla verdi.debridat bağırsak düzenleyici verdi.ve günde 3tatlı kaşığı zeytinyağı dedi.(makatta çatlak varya zorlamaması lazım diye)ben saatlerce emziriyordum belki günde enaz 7 8 saat ama yok yok.3.ay kontrolünde5900 çıktı şimdi dörtbuçuk ay oldu nerdeyse vee6400çıktı bibuçuk ayda 500gr.hele son 10günde 100gr almış(10gün önce sağlıkocağında6300idi).geldim şimdi sağdım 3saat önce emzirmiştim ikisi toplam 50çıktı ah ah.adam zaten bu sadece gaz değil açlıkta var demişti.saatlerce emzirmek yok artık aşırı gaz yapar 20dk emzir gerisinide 150 cc ye tamamlayacak şekilde mama ver 3sattebir ver dedi 3satten önce 150cc verdikten sonra asla bişey verme çocuğa bi düzen oluşturmak zorundayız dedi.inş şifa olur dua edin inş
CANIM OTİZM DERECE DERECE OLUYOR BENİM BİLDİĞİM.ÇOK HAFİF DERECEDE FARKEDİLMEYECEK BİR OTİZME SAHİPSE BEBEK BAZI ŞEYLER DERECESİNİ ARTIRMA YÖNÜNDE TETİKLEYEBİLİYOR BENİM ANLADIĞIMYa bu otizm nasıl oluyor önlenebilir mi yani o bu otizm yapıyor diyor biz bırakıyoruz kafama takılıyor sebep ne ki bu arada oğlumun kurulu düzeni mahvoldu keşke bu dönem dondursaydim nasıl düşünemedim ki perişan oldu yavrum..
Bu arada kizimda kabizlik yok. Sadece anne sutu aliyor cok fazla ikinarak yapiyor ama. Rota asisindan sonra kanli kakalar basladi. Dr eger alerjikse asi tetiklemis olabilir dedi. Ama ben kotunun iyisi makat catlagidir insallah oradan gelmistir kan diylrum. Olabilir mi bu kadar fazla kan bilmiyorum ki. Sizin nasil oldmkanama varmiydi bezdeHic kolay degil allah bebeginede sana da guc ve sabir versin. Bebekte catlak oldugunu dr nasil teshis koydu. Cocuk dr.u mu cerrah mi bakti ve nasil. Benim bebegimde iki seferdir kanlı kaka yapiyor. Ilkinde cok azdi kan ama ikincisinde bezin yarisi kaka yarisi kandi . Ben cok uzuldum. Kakada gizli kan pozitif cikti. Dr ustunkoru bakip catlak olabilir dedi ve proboyotik damla verdi bir de krem. Acaba seninde catlak varsa kanli kaka olmus muydu hic. Bana kalirsa o kaka makattan degil. Alerji olabilir mi dedim. O da olabilir dedi. Suan iki haftaligina sut ve sut ürünleri et balik tavuj yumurta kuruyemis hazir paketli gidalar turuncgil yani akliniza gelebilecek herseyi kestim. Iki gundur patates yiyorum sutumde cok cok azaldi. Biraz uzattim ama diyeceğim o ki sizdeki makat catlagi boyle kakada bir kan belirtisi verdi mi. Iki gundur aklimi toparlayamiyorum.
senin bebeginde bir huzursuzluk var canim. Benim yegenimde oyleydi.6. Ayda duzene girmisti. Inşallah en kisa zamanda seninde duzelir. Acaba sut alerjisi falan mi var bi dr.a sor bakalim. Bazen herseye ragmen kilo almiyormus alerjili bebekler.insallah degildir.
Burnunu sokarak alistrdim ben bastan kabul etmiydu bide nuk biberon ucu aldm onnda etkisi olablrBİBERON ALMAYIP TA ALDIRMAYI BAŞARABİLEN VARSA LÜTFEN NASIL YAPTIĞINI ANLATSIN
Allah kolaylık versin,şifa versin.Sana tereyağı yemeni de öneririm.Kakasını rahat yapar böylece.[/QUOTE
Sagol arkdsm
açlık mantıklı geldi bana, bence bebeklerin ağlamalarının sonucunun %80'i açlığa çıkıyor. Doyur bakalım annesi mamayla rahatlıycak mı kuzucuk
malesef oyle acmis meger simdi 3saatte bi meme mama karisik 150veriyorum simdi asiri aglamiyor gibi
Hic kolay degil allah bebeginede sana da guc ve sabir versin. Bebekte catlak oldugunu dr nasil teshis koydu. Cocuk dr.u mu cerrah mi bakti ve nasil. Benim bebegimde iki seferdir kanlı kaka yapiyor. Ilkinde cok azdi kan ama ikincisinde bezin yarisi kaka yarisi kandi . Ben cok uzuldum. Kakada gizli kan pozitif cikti. Dr ustunkoru bakip catlak olabilir dedi ve proboyotik damla verdi bir de krem. Acaba seninde catlak varsa kanli kaka olmus muydu hic. Bana kalirsa o kaka makattan degil. Alerji olabilir mi dedim. O da olabilir dedi. Suan iki haftaligina sut ve sut ürünleri et balik tavuj yumurta kuruyemis hazir paketli gidalar turuncgil yani akliniza gelebilecek herseyi kestim. Iki gundur patates yiyorum sutumde cok cok azaldi. Biraz uzattim ama diyeceğim o ki sizdeki makat catlagi boyle kakada bir kan belirtisi verdi mi. Iki gundur aklimi toparlayamiyorum.
senin bebeginde bir huzursuzluk var canim. Benim yegenimde oyleydi.6. Ayda duzene girmisti. Inşallah en kisa zamanda seninde duzelir. Acaba sut alerjisi falan mi var bi dr.a sor bakalim. Bazen herseye ragmen kilo almiyormus alerjili bebekler.insallah degildir.
canim benim biz bi ikigun once asiri kabizliktan acillik olduk yinecokfena sekilde tasgibiydi kanama oldu ama zorladigindan oldugu asikardi doktorda oyle dedi zaten poposuna bakti zzaten hemen anladi 6yerden catlagi var dedi iki krem verdi.8haftada anca gecer dedi.seninki catlaksa neden anlamadiki diycem ama catlak bazrn icte oluyomus.ama oyle bezinin yarisini dolduracak kadar kanama degisik geldi banabiraz.baska bidoktora goturdunmu
sagol cnminşallah canım hemen duzelır, biçok şey farkedılmıs en azından açlık gaz sancısı duzene gırer bence.hadı sıfa olsun inşallah
Sizdeki kanama nasildi. Sadece anne sutu mu aliyor bebek. Kakasi dogdugundan beri mukuslu zaten. Bi yesil bi sari oluyor. Ilk kanamada 4 parca kilcal damar seklindeydi. Ama ikincisi baya kakaya karisik ve mukusluydu. Popoda kizariklik tahris var. Cok fazla ikiniyor ve yaparken agliyor. Ama anne sutu alan bebek kabiz olmazmis ki. Kabizlikta yok gunde 4 5 kere yapiyor. Acaba başka bisey mi diyorum ve uzuluyorum malesefAllahim ya ilkdefa telden girdim alintilari icice bir yapmis 3arkadasimin alintilari orda
Cnm bizdede cikmisti hatta kanda vardi dizanteri dendi polmadigi oritaya cikti alerji olabilir dendi 5 aydan sonra alerji trstleri dogru sonuc veriyor diye bekliyoru? Bende diyet yaptim cok ama diyeti birakinca gecti mukuslar simdi hersey nrmal allaha cok sukur bence alerji olabilir cnmm balik deniz urunu tahin cikolata sut grubu yumuyrta dana eti ambalajli gidalar kuruyemisler bunlari tuketme cnm blbl dereotu ve keci sutu grubu koyun grubu ye bakalim kaka duzelecekmiallH sifalik versin birde istanbuldaysan prof. Dr fugen cokugrasa bi gorun derimYa arkadaslar sizin bebeklerin kakasinda jic mukus olmuyor mu. Benimkinde dogdugundan beri var. Ve bu normal degilmis.doktorlara diyordum hrp ama cevap alamiyordum.tahlilinde de gizli kan cikti. Kesin bisey de demiyor doktor.
Birde baska bir arkadasa sormussun ama ben yanitliyim. Bizdede makatta catlak vardi. Poposunu iyice ikiye ayirinca anus etrafinda pembe bir yarik gorceksin eger varsa doktor bu sekilde anliyor. Kakada kan catlaklardada olusuyor ama seninki co k kansa bilemicem cnm belkide catlaktndir sen yinede bir gastroentologa goster bebisni cnm...Ya arkadaslar sizin bebeklerin kakasinda jic mukus olmuyor mu. Benimkinde dogdugundan beri var. Ve bu normal degilmis.doktorlara diyordum hrp ama cevap alamiyordum.tahlilinde de gizli kan cikti. Kesin bisey de demiyor doktor.
Iki gundur patates ve zeytin yiyorum sadece bugun sutum bitti diyebilirim cok azaldi. Mukus gecmedi. Kan yok ama ishal ve atesi de 37lerde. Peki sizde baska ne gibi belirtiler vardi . Kilo alimi nasil ciltte belirti verdimi .bazen cok halsiz oluyor kizim. Ciltte hicbir belirti yok. Kilo alimi cok iyi . Sali gunu marmara eah a oturecegimAyrica mukus ve popodaki hale seklindeki kizarikliklarda alerji gostergesi cnm kakada kanda oyle sïkma canini allah dermansiz dert vermesin
Sizde baska hamgi belitiler oldu. Kan almalarina artik izin vermeyecegim. Cunku bu zamana kadar tup tup kan aldilar kizimdanIki gundur patates ve zeytin yiyorum sadece bugun sutum bitti diyebilirim cok azaldi. Mukus gecmedi. Kan yok ama ishal ve atesi de 37lerde. Peki sizde baska ne gibi belirtiler vardi . Kilo alimi nasil ciltte belirti verdimi .bazen cok halsiz oluyor kizim. Ciltte hicbir belirti yok. Kilo alimi cok iyi . Sali gunu marmara eah a oturecegim
Sizin catlak oldugunda az mi kanama oluyordu. Ve ne sıklıkla .her bezinde varmiydi.Birde baska bir arkadasa sormussun ama ben yanitliyim. Bizdede makatta catlak vardi. Poposunu iyice ikiye ayirinca anus etrafinda pembe bir yarik gorceksin eger varsa doktor bu sekilde anliyor. Kakada kan catlaklardada olusuyor ama seninki co k kansa bilemicem cnm belkide catlaktndir sen yinede bir gastroentologa goster bebisni cnm...
Anne sutumu alıyor sadwce. Ve nasil gecti iki krem verdi dr. Sizinde bunlarrla mi gecti ne surede. Kaka tahlili yapti mi.Sizin catlak oldugunda az mi kanama oluyordu. Ve ne sıklıkla .her bezinde varmiydi.
canım o kadar sık kanaması oluyorsa bence sorularının cevabını burda arama. hangi ildesin bilmiyorum ama iyi bir çocuk doktoru gastrolog yada alerji uzmanına götür bebeğini.Anne sutumu alıyor sadwce. Ve nasil gecti iki krem verdi dr. Sizinde bunlarrla mi gecti ne surede. Kaka tahlili yapti mi.