- 14 Ağustos 2008
- 591
- 64
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.501
Ne sınavı canım.başarılar Allah yardımcı olsunSınava gidiyorum bebeğim uyuyor çok tuhafim süt sagdim bıraktım uyanmamis daha şimdi dolapta o süt onu poşete koyup dondurucuya koyabilir miyim...
Açıköğretim canım ama bebisimin düzeni bozuldu. ... keşke girmesem kv bakmaya geldi babasıyla dün bebeğim ağlıyor yada uyumuyor saatleri şaştı iyice esiminde hakimlik sınavı var yarın cakisiyo diye çağırdık bilsem girmezdim hiç ilgilenemiyorum bile bana düşmüyor gulmuyo bile canım sıkıldı bugün hiç sertlesmedi göğüsum rahat edemiyorum yaaNe sınavı canım.başarılar Allah yardımcı olsun
Yok vcnm bizde oyle bir sorun
bazı doktorlar kılo ya takık durumda sen ne düşünüyorsan o dur canım sıkma canını sana zayıf gelmıyorsa aclıktanda ağlamıyorsa dediğin gibi sıkıntı yok. olmadı doktorunu degıstır uzme kendını.Bugun hiriltidann dolayi bebegmi dr a goturdk cok sukur biseyi uokmus burun tukanikligindan kaynaklaniyormus ama dr nerdeyse kavga edecektim kizim kilo almiyor ya ona takti illada mamayi fazlalastr dyor sutum tasmasada yettigini dusuniyorum zaten gece yatmdan once 90cc mama veriyorum hosuma gtmesede her cocugun yapisi ayni olmk zorundami ya illa ayda bir kilo almaliydi gecen uc ay boyunca diyor . Bir cocuk ac olsa aglar heralde yada bezleri dolu olmz . bemmi yanlis dusunuyorm arkadaslar kendi beslenmemede dikkat ediuorum kizim icin daha ne yapmaliyim bilemiuorum . Dr gidince moralim cok bozuluyor
3ay 10gunluguz 5200 kilosuMamayi oglen vermek daha saglikli canim gece verme..kac kilo kizin??
33[/QUOTE]3300dogmustu sislik inince 2900du 3ay 10gunlugiz 5200UOTE="gardenrose, post: 38169394, member: 370466"]bazı doktorlar kılo ya takık durumda sen ne düşünüyorsan o dur canım sıkma canını sana zayıf gelmıyorsa aclıktanda ağlamıyorsa dediğin gibi sıkıntı yok. olmadı doktorunu degıstır uzme kendını.
bebeğin kaç kılo şimdi ? kaç kılo dogdu?
Mamayi oglen vermek nicin daha saglikli3ay 10gunluguz 5200 kilosu
sizin doktor beni görse öldürür beni
Allah kolaylık versin,şifa versin.Sana tereyağı yemeni de öneririm.Kakasını rahat yapar böylece.kızlar bugün yine doktordaydık.busefer özel bi muayenehaneye gittik.bizimki hiç durmuyor asla.kolik falan denildi ama hiçbi kolik bukadar sıradışı olamaz.mesela dün gece 4.30da uyudu 5.30da kalktı.7de uyudu 8de kalktı.gündüz arabada yarım saat doktora giderken uyudu.okadar iyice aştık kendimizi şuan hala uyumadı ellerim titriyor başım dönüyor.hayır ben böyleyken onasıl dayanıyor anlamıyorum.neyse adam çok iyiydi.bu çocuğun bağırsaklarını düzene koymadan ne uyur ne susar dedi(bütüngün ağlıyor)sabsimplex kabızlık yapıyormuş onu kesti.probiyotik bi damla verdi.debridat bağırsak düzenleyici verdi.ve günde 3tatlı kaşığı zeytinyağı dedi.(makatta çatlak varya zorlamaması lazım diye)ben saatlerce emziriyordum belki günde enaz 7 8 saat ama yok yok.3.ay kontrolünde5900 çıktı şimdi dörtbuçuk ay oldu nerdeyse vee6400çıktı bibuçuk ayda 500gr.hele son 10günde 100gr almış(10gün önce sağlıkocağında6300idi).geldim şimdi sağdım 3saat önce emzirmiştim ikisi toplam 50çıktı ah ah.adam zaten bu sadece gaz değil açlıkta var demişti.saatlerce emzirmek yok artık aşırı gaz yapar 20dk emzir gerisinide 150 cc ye tamamlayacak şekilde mama ver 3sattebir ver dedi 3satten önce 150cc verdikten sonra asla bişey verme çocuğa bi düzen oluşturmak zorundayız dedi.inş şifa olur dua edin inş
Bnde snva grdm geldm kapidan bni gördü dudklarini buktu ağlamaya basladi çok üzüldüm ya sanki nye bni braktn derms gbiYa bu otizm nasıl oluyor önlenebilir mi yani o bu otizm yapıyor diyor biz bırakıyoruz kafama takılıyor sebep ne ki bu arada oğlumun kurulu düzeni mahvoldu keşke bu dönem dondursaydim nasıl düşünemedim ki perişan oldu yavrum..
Yok vcnm bizde oyle bir sorun
kızlar bugün yine doktordaydık.busefer özel bi muayenehaneye gittik.bizimki hiç durmuyor asla.kolik falan denildi ama hiçbi kolik bukadar sıradışı olamaz.mesela dün gece 4.30da uyudu 5.30da kalktı.7de uyudu 8de kalktı.gündüz arabada yarım saat doktora giderken uyudu.okadar iyice aştık kendimizi şuan hala uyumadı ellerim titriyor başım dönüyor.hayır ben böyleyken onasıl dayanıyor anlamıyorum.neyse adam çok iyiydi.bu çocuğun bağırsaklarını düzene koymadan ne uyur ne susar dedi(bütüngün ağlıyor)sabsimplex kabızlık yapıyormuş onu kesti.probiyotik bi damla verdi.debridat bağırsak düzenleyici verdi.ve günde 3tatlı kaşığı zeytinyağı dedi.(makatta çatlak varya zorlamaması lazım diye)ben saatlerce emziriyordum belki günde enaz 7 8 saat ama yok yok.3.ay kontrolünde5900 çıktı şimdi dörtbuçuk ay oldu nerdeyse vee6400çıktı bibuçuk ayda 500gr.hele son 10günde 100gr almış(10gün önce sağlıkocağında6300idi).geldim şimdi sağdım 3saat önce emzirmiştim ikisi toplam 50çıktı ah ah.adam zaten bu sadece gaz değil açlıkta var demişti.saatlerce emzirmek yok artık aşırı gaz yapar 20dk emzir gerisinide 150 cc ye tamamlayacak şekilde mama ver 3sattebir ver dedi 3satten önce 150cc verdikten sonra asla bişey verme çocuğa bi düzen oluşturmak zorundayız dedi.inş şifa olur dua edin inş
Ya bu otizm nasıl oluyor önlenebilir mi yani o bu otizm yapıyor diyor biz bırakıyoruz kafama takılıyor sebep ne ki bu arada oğlumun kurulu düzeni mahvoldu keşke bu dönem dondursaydim nasıl düşünemedim ki perişan oldu yavrum..