2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne sınavı canım.başarılar Allah yardımcı olsun
Açıköğretim canım ama bebisimin düzeni bozuldu. ... keşke girmesem kv bakmaya geldi babasıyla dün bebeğim ağlıyor yada uyumuyor saatleri şaştı iyice esiminde hakimlik sınavı var yarın cakisiyo diye çağırdık bilsem girmezdim hiç ilgilenemiyorum bile bana düşmüyor gulmuyo bile canım sıkıldı bugün hiç sertlesmedi göğüsum rahat edemiyorum yaa

Bugun hiriltidann dolayi bebegmi dr a goturdk cok sukur biseyi uokmus burun tukanikligindan kaynaklaniyormus ama dr nerdeyse kavga edecektim kizim kilo almiyor ya ona takti illada mamayi fazlalastr dyor sutum tasmasada yettigini dusuniyorum zaten gece yatmdan once 90cc mama veriyorum hosuma gtmesede her cocugun yapisi ayni olmk zorundami ya illa ayda bir kilo almaliydi gecen uc ay boyunca diyor . Bir cocuk ac olsa aglar heralde yada bezleri dolu olmz . bemmi yanlis dusunuyorm arkadaslar kendi beslenmemede dikkat ediuorum kizim icin daha ne yapmaliyim bilemiuorum . Dr gidince moralim cok bozuluyor

Yok vcnm bizde oyle bir sorun

Aynı durum bendede var hemde 3 parmagimda birden. Dr hamilelikte oluşan ayak sismelerinden sonra sık goruldugunu soyledi.banyo sonrası batan yeri biraz kenara alıp ufak bir pamuk koy iyi geliyor yada pedikur yaptır canın.[/QUOTE]

Gerçekten çok ilginç anneme söylüyorum inanmıyor böyle saçma şey mi olur bizde niye olmadı diyor ama var işte[/QUOTE]
bende de oldu geçti şimdi tekrar oluyor hamilelikte ayaklar şiştigi için oluyormuş

bazı doktorlar kılo ya takık durumda sen ne düşünüyorsan o dur canım sıkma canını sana zayıf gelmıyorsa aclıktanda ağlamıyorsa dediğin gibi sıkıntı yok. olmadı doktorunu degıstır uzme kendını.
bebeğin kaç kılo şimdi ? kaç kılo dogdu?

3300dogmustu sislik inince 2900du 3ay 10gunlugiz 5200UOTE="gardenrose, post: 38169394, member: 370466"]bazı doktorlar kılo ya takık durumda sen ne düşünüyorsan o dur canım sıkma canını sana zayıf gelmıyorsa aclıktanda ağlamıyorsa dediğin gibi sıkıntı yok. olmadı doktorunu degıstır uzme kendını.
bebeğin kaç kılo şimdi ? kaç kılo dogdu?[/QUOTE]
33

33[/QUOTE]
sizin doktor beni görse öldürür beni benimki 4 aylık daha yeni 5 kilo oldu .
maşallah kuzuna dediğin gibi bence gayet iyi sizin doktor sıkıntılı

Biz hasta olduk çok oksuruyoz balgam atmaya calisio bebegim ama gelmio hava veriyoz ve antibiyotik ignemiz war 5 tane ewde yapilcak onerebileceginiz bişe war mi ?

Allah kolaylık versin,şifa versin.Sana tereyağı yemeni de öneririm.Kakasını rahat yapar böylece.

Kizlar kizimi uyutmaya calisiyordum oda agliyordu uykusu var aslinda.besigine bi oyuncak bagladim sallarken oyuncakta sallaniyo sustu ona bakarken uyuyakaldi bi zarari olurmu acaba bu sekilde hani otistik falan olaylari varya cikarayimmi sizce

Ya bu otizm nasıl oluyor önlenebilir mi yani o bu otizm yapıyor diyor biz bırakıyoruz kafama takılıyor sebep ne ki bu arada oğlumun kurulu düzeni mahvoldu keşke bu dönem dondursaydim nasıl düşünemedim ki perişan oldu yavrum..

Bnde snva grdm geldm kapidan bni gördü dudklarini buktu ağlamaya basladi çok üzüldüm ya sanki nye bni braktn derms gbi

Yok vcnm bizde oyle bir sorun

Aynı durum bendede var hemde 3 parmagimda birden. Dr hamilelikte oluşan ayak sismelerinden sonra sık goruldugunu soyledi.banyo sonrası batan yeri biraz kenara alıp ufak bir pamuk koy iyi geliyor yada pedikur yaptır canın.[/QUOTE]

Gerçekten çok ilginç anneme söylüyorum inanmıyor böyle saçma şey mi olur bizde niye olmadı diyor ama var işte[/QUOTE]

ama hamileyken ayaklarımız şiştiği için mantıklı geldi bana.... olabilir.

açlık mantıklı geldi bana, bence bebeklerin ağlamalarının sonucunun %80'i açlığa çıkıyor. Doyur bakalım annesi mamayla rahatlıycak mı kuzucuk

otizm dış etkenlerden kaynaklanarak sonradan olan birşey değil, doğuştan oluyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…