2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok gecmis olsun allahim beterinden korusun Canim basiniza gelmeyen kalmiyor bir kurban falan kesseniz
[

Ozelllikle sezeryan sonrai ilk regl olan var mi. Kanama kac gun surdu ve miktari nasildi.
Benim bugun 7. Gun ve hala cok normalde miktari azalmasi gerekirken artiyor. Sizde durumlar nasildi.

Çok geçm
çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin ucuz atlatmışsınız Allah kprumuş gerçekten neden hemen acile götürmedin bebeği ben olsam götürürdüm

Kizlar kizimi uyutmaya calisiyordum oda agliyordu uykusu var aslinda.besigine bi oyuncak bagladim sallarken oyuncakta sallaniyo sustu ona bakarken uyuyakaldi bi zarari olurmu acaba bu sekilde hani otistik falan olaylari varya cikarayimmi sizce

donen seylere bakalar otistil olmuyo canım.otistikler dönen şeylere bakıyorlar öyle biliyorum.bir de doğuştan diye biliyorum.

canım biberon almazsa kaşık mama ver.kuzenimin çocuğuna doktor öyle önermişti.

kızlar benim gibi olan var mı merak edyorum.oğlum yaklaşık 1 haftadır akşam 6-7 den sonra huysuzlaşmaya başlıyor.arkadaşımın eşi aile hejimi ona sorduk şikayetlerini anlattık gazdandır dedi.arkadaşımın önerdiği şeyleri yaptığımda susuyor.mesela ayağına saç kurutma makinesini tutuyoruz yakmayacak şekilde şıp kesiliyo ağlaması.kapattığımızda tekrar başlıyo.açar açmaz kesiliyo :)
neyse biz gazdandır d,ye damlasını değiştik.biogaia aldık.ama bazı akşamlar gene aynı.dünden beri acaba süt mü ytwmiyo diye düşünd
m.çünkü yüzü hafif uzadı.maşallah boyu iyi.7 ağustosta 47 cm doğdu.kend,miz ölçtük gerçi ama şimdide 64 cm.ama kilosu 2700 doğmuştu şuan kıyafetlerle 5800 az gibi.bzimki biberon tutmadığğı için dün gece annem pirinç unundan mama yaptı.onu yedirdik belki doyasa gece çok kalkmaz diye.yedikten sonra çok mutluydu.salladık uyudu etti ama gece saat başı kalktı gene.uykuu uykulu yedğini anlamıyo.biraz emiyo uyuyo.zorla dürte dürte emdirmeye çalışıyom bakıyom daha emmeyince yatırıyorum.1 saat ya geçiyo ya geçmiyo tekrar uyanıyo.böyle sabaha kadar devam ediyor.gündüz öğleden sonra uyuyor ama bu seferde ben uyuyamıyorum.bu seferde göğsümm dolu dolu olmuyo.çarşamba doktora gtürcez bakalım o nasıl bulacak.burda ilk kez götüreceğim için ne diyecek merak ediyprum.

Canım bebeklerimiz daha küçük bağırsakları tam düzene girmedi. Pirinç unu ağır gelebilir. Hem de hiç bir yararı yok. Eğer çiş yapıyorsa kilo alımın da sorun yoksa doyuyodur. He doymuyorsa formül mama vermelisin başka bişey değil.

Geçmişten alıntı yapamadım tepeler ve çekirdek geçmiş olsun
Canım sıkkın bebeğim emmiyor bunu halletmistik aslında ama cuma akşam kv ler geldi cumartesi sabah sınav vardı geldim hadi mutfağa emzirme oldu ama aksama kadar ayakta durdum süt olmadı. ..süt sagip verdim Emmiyir biberon kaşıkla ver dedim geldim biberon deniyor ya ac zaten almıyor hirslandi beni emmedi ağladı. Emerken uyudu şimdi aradım uyuyor diyor ya kaldır ver valla ağlayacam eşimle yine kavga ettik bunun yüzüne anlasamaz olduk artık böyle mi olur ya

Neden sadece zeytin ve patates yiyorsun

Ozelllikle sezeryan sonrai ilk regl olan var mi. Kanama kac gun surdu ve miktari nasildi.
Benim bugun 7. Gun ve hala cok normalde miktari azalmasi gerekirken artiyor. Sizde durumlar nasildi.
Ben oldum canim önceki ne göre daha yoğundu ve 1gun fazla sürdü normalde 6 gün de biter bu sefer 7 gün sürdü

Sezeryan oldum bende ve bebeğim 4 aylık nihayet bende ilk reglimi oldum hamileyken ne güzeldi yaaa...
Şu an 4.günüm 2.gün biraz yoğundu şimdi normale dönüyor. Doğumdan önce çok sancılı geçirirdim regl dönemlerini bu sefer sancı olmadı inşallah bundan sonra da böyle olur

rota aşısı bende yaptırdım bebeğime ama herhangi bir yan etki olmadı Benim yaptırdığım 3 dozluk. İnşallah diğer iki dozu yaptırdığımda da birşey olmaz. Çok geçmiş olsun,

acile götürseydin keşke, yada doktoruna telefon edip sorsaydın.

bende oldum 3gun yogun oldum sonra gecti butun şisligim gitti.ufff oglum hep isiga bakiyo zarari varmi?

Canım bıngıldak kapanınca işte onların hepsi riske girmiyormu ne bileyim ya her kafadan bir ses çıkıyor.bizim doktorda bilmiyorum sen d vit olarak ne kullanıyorsun ama üç damladan bir damla fazla verme dedi.
dediğim gibi canım ben doktorumuza çok güveniyorum onun için ne derse onu yaparım. biz trio acde kullanıyoruz başka dvit ayrıca kullanmıyoruz.

ben surekli isiga bakmalarinin zararli oldugunu dusunuyorum kizlar. biz bile bi kac saniye bakmaya dayanamiyoruz gozlerimiz karariyo hemen

Biliyorum canim bi ise yaramadgni ama carsamba doktora goturcem ona bi sorcam bakalim ne önerecekbizim bbursayok zaten il merkeze gitmek lazim..çocukda bana bagli ooldugu içinbekliyim dedim cçarşambayakadar.
Birde suna dikkat ettim.bi gogsumu eemdirirke emmesinin sonuna doğrukafasini arkaya atiyodu memeyi ddindirerek vevagliyodu.ben sanci girdi danip kaldryodumve hemen gazi cikiyodu ama 5 dk ssonragene huzursuz ooluyorduagliyodu.ilk dun ayni hareketi yapinca diğer gogsude emzirdim.bu sefer mutluydu.demekki tek göğüsteki yetmiyo.dogrumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…