-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.541
Canim cok gecmis olsun allahim beterinden korusun Canim basiniza gelmeyen kalmiyor bir kurban falan kessenizKizlar gece cok fena bisey oldu.12gibi eve geldik ben cocugu uyutmaya calisiyordum esim tlvzyn izliyordu.gece 2oldu.esim biara mutfaga gitti geldi sonra cocuk uyudu diye ben besigine gotryrdmki mutfakta cok hafif bikoku duydum.koklaya koklaya cocuk kolumda mutfaga girdim.daha bir iki adim atmamla ayaklarimdan yukari aninda bi ates yukseldi bogazimda solugum tikandi orda bayiliyordumki kendimi disari attim.esim cocugu aldi benim hamileligimde pihti atmisti yine oyle oluyor ve solugum kesilince oluyorum zannettim.bi iki saniye sonra anladikki dogalgaz kokusu icerisi gaz kokusu doldi kisa surede hemen kapatti gazi esim 187yi aradik 5dk.da geldiler tesisatta kacak varmis.bizde gece anneme geldik busaate kadar bir gidim uyku uyumadim hala cok fenayim.ama ben encokminnosumdan korktum.oda kucagimdaydi.anneme gelene kadar fiskirtarak kustu.bebege bisey olmamistir dimi yada ona yapmam gereken bisey varmiydi sizce hic vermedim ama azcik yogurt versemmi
çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin ucuz atlatmışsınız Allah kprumuş gerçekten neden hemen acile götürmedin bebeği ben olsam götürürdümKizlar gece cok fena bisey oldu.12gibi eve geldik ben cocugu uyutmaya calisiyordum esim tlvzyn izliyordu.gece 2oldu.esim biara mutfaga gitti geldi sonra cocuk uyudu diye ben besigine gotryrdmki mutfakta cok hafif bikoku duydum.koklaya koklaya cocuk kolumda mutfaga girdim.daha bir iki adim atmamla ayaklarimdan yukari aninda bi ates yukseldi bogazimda solugum tikandi orda bayiliyordumki kendimi disari attim.esim cocugu aldi benim hamileligimde pihti atmisti yine oyle oluyor ve solugum kesilince oluyorum zannettim.bi iki saniye sonra anladikki dogalgaz kokusu icerisi gaz kokusu doldi kisa surede hemen kapatti gazi esim 187yi aradik 5dk.da geldiler tesisatta kacak varmis.bizde gece anneme geldik busaate kadar bir gidim uyku uyumadim hala cok fenayim.ama ben encokminnosumdan korktum.oda kucagimdaydi.anneme gelene kadar fiskirtarak kustu.bebege bisey olmamistir dimi yada ona yapmam gereken bisey varmiydi sizce hic vermedim ama azcik yogurt versemmi
Kizlar kizimi uyutmaya calisiyordum oda agliyordu uykusu var aslinda.besigine bi oyuncak bagladim sallarken oyuncakta sallaniyo sustu ona bakarken uyuyakaldi bi zarari olurmu acaba bu sekilde hani otistik falan olaylari varya cikarayimmi sizce
Sinir krizi gecirecem yakında. Bu cocuk ne emiyo ne de biberon aliyo kac gundur oyle normalde biberon alan çocuk almiyo emmiyo.ac ac duruyo 5 saat boyunca hic mi icmez cocuk ya.uyku arasinda anca o da gozunu actigi an tamam itiyoherseyi.asi yaptirdik asidan oncede vardi.doktora dedim normal dedi. Ne kadar normal acaba.tahlil falan yapmadi.bu çocuk uyanikken hicbisey icmiyo ac oldugunu da bilmiyo. Deli olacam sut de azalıyor terelelli gelecek bana az kaldi.kafama huni takip dolasma vakti geliyo
Canım bebeklerimiz daha küçük bağırsakları tam düzene girmedi. Pirinç unu ağır gelebilir. Hem de hiç bir yararı yok. Eğer çiş yapıyorsa kilo alımın da sorun yoksa doyuyodur. He doymuyorsa formül mama vermelisin başka bişey değil.kızlar benim gibi olan var mı merak edyorum.oğlum yaklaşık 1 haftadır akşam 6-7 den sonra huysuzlaşmaya başlıyor.arkadaşımın eşi aile hejimi ona sorduk şikayetlerini anlattık gazdandır dedi.arkadaşımın önerdiği şeyleri yaptığımda susuyor.mesela ayağına saç kurutma makinesini tutuyoruz yakmayacak şekilde şıp kesiliyo ağlaması.kapattığımızda tekrar başlıyo.açar açmaz kesiliyo :)
neyse biz gazdandır d,ye damlasını değiştik.biogaia aldık.ama bazı akşamlar gene aynı.dünden beri acaba süt mü ytwmiyo diye düşünd
m.çünkü yüzü hafif uzadı.maşallah boyu iyi.7 ağustosta 47 cm doğdu.kend,miz ölçtük gerçi ama şimdide 64 cm.ama kilosu 2700 doğmuştu şuan kıyafetlerle 5800 az gibi.bzimki biberon tutmadığğı için dün gece annem pirinç unundan mama yaptı.onu yedirdik belki doyasa gece çok kalkmaz diye.yedikten sonra çok mutluydu.salladık uyudu etti ama gece saat başı kalktı gene.uykuu uykulu yedğini anlamıyo.biraz emiyo uyuyo.zorla dürte dürte emdirmeye çalışıyom bakıyom daha emmeyince yatırıyorum.1 saat ya geçiyo ya geçmiyo tekrar uyanıyo.böyle sabaha kadar devam ediyor.gündüz öğleden sonra uyuyor ama bu seferde ben uyuyamıyorum.bu seferde göğsümm dolu dolu olmuyo.çarşamba doktora gtürcez bakalım o nasıl bulacak.burda ilk kez götüreceğim için ne diyecek merak ediyprum.
Neden sadece zeytin ve patates yiyorsunIki gundur patates ve zeytin yiyorum sadece bugun sutum bitti diyebilirim cok azaldi. Mukus gecmedi. Kan yok ama ishal ve atesi de 37lerde. Peki sizde baska ne gibi belirtiler vardi . Kilo alimi nasil ciltte belirti verdimi .bazen cok halsiz oluyor kizim. Ciltte hicbir belirti yok. Kilo alimi cok iyi . Sali gunu marmara eah a oturecegim
Ben oldum canim önceki ne göre daha yoğundu ve 1gun fazla sürdü normalde 6 gün de biter bu sefer 7 gün sürdüOzelllikle sezeryan sonrai ilk regl olan var mi. Kanama kac gun surdu ve miktari nasildi.
Benim bugun 7. Gun ve hala cok normalde miktari azalmasi gerekirken artiyor. Sizde durumlar nasildi.
Ozelllikle sezeryan sonrai ilk regl olan var mi. Kanama kac gun surdu ve miktari nasildi.
Benim bugun 7. Gun ve hala cok normalde miktari azalmasi gerekirken artiyor. Sizde durumlar nasildi.
Bu arada kizimda kabizlik yok. Sadece anne sutu aliyor cok fazla ikinarak yapiyor ama. Rota asisindan sonra kanli kakalar basladi. Dr eger alerjikse asi tetiklemis olabilir dedi. Ama ben kotunun iyisi makat catlagidir insallah oradan gelmistir kan diylrum. Olabilir mi bu kadar fazla kan bilmiyorum ki. Sizin nasil oldmkanama varmiydi bezde
Kizlar gece cok fena bisey oldu.12gibi eve geldik ben cocugu uyutmaya calisiyordum esim tlvzyn izliyordu.gece 2oldu.esim biara mutfaga gitti geldi sonra cocuk uyudu diye ben besigine gotryrdmki mutfakta cok hafif bikoku duydum.koklaya koklaya cocuk kolumda mutfaga girdim.daha bir iki adim atmamla ayaklarimdan yukari aninda bi ates yukseldi bogazimda solugum tikandi orda bayiliyordumki kendimi disari attim.esim cocugu aldi benim hamileligimde pihti atmisti yine oyle oluyor ve solugum kesilince oluyorum zannettim.bi iki saniye sonra anladikki dogalgaz kokusu icerisi gaz kokusu doldi kisa surede hemen kapatti gazi esim 187yi aradik 5dk.da geldiler tesisatta kacak varmis.bizde gece anneme geldik busaate kadar bir gidim uyku uyumadim hala cok fenayim.ama ben encokminnosumdan korktum.oda kucagimdaydi.anneme gelene kadar fiskirtarak kustu.bebege bisey olmamistir dimi yada ona yapmam gereken bisey varmiydi sizce hic vermedim ama azcik yogurt versemmi
Benimki de ışıkla aşk yaşıyor adetabende oldum 3gun yogun oldum sonra gecti butun şisligim gitti.ufff oglum hep isiga bakiyo zarari varmi?
geldim annemin yanındayım :)psikolojin nasıl rahat edecekse öyle yap cnm, mutlu anne, mutlu bebek demektir
dediğim gibi canım ben doktorumuza çok güveniyorum onun için ne derse onu yaparım. biz trio acde kullanıyoruz başka dvit ayrıca kullanmıyoruz.Canım bıngıldak kapanınca işte onların hepsi riske girmiyormu ne bileyim ya her kafadan bir ses çıkıyor.bizim doktorda bilmiyorum sen d vit olarak ne kullanıyorsun ama üç damladan bir damla fazla verme dedi.
Olmaz heralde dikkatini çekiyor sanırım bütün bebekler aynıBenimki de ışıkla aşk yaşıyor adetaanlamadım gitti ya çok şapşallar bişey olmaz heralde inş
Biliyorum canim bi ise yaramadgni ama carsamba doktora goturcem ona bi sorcam bakalim ne önerecekbizim bbursayok zaten il merkeze gitmek lazim..çocukda bana bagli ooldugu içinbekliyim dedim cçarşambayakadar.Canım bebeklerimiz daha küçük bağırsakları tam düzene girmedi. Pirinç unu ağır gelebilir. Hem de hiç bir yararı yok. Eğer çiş yapıyorsa kilo alımın da sorun yoksa doyuyodur. He doymuyorsa yapinca mama vermelisin başka bişey değil.