- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.481
tesekurler arkadasim bnde piyonoluyu begendim oglusumda cok sıkilgan hemn bikiyo oyuncaklardan ama tv ye nasil bakmaya calisiyo varya donuyohemn yakaladgi zmn bnde inatla baktrmyom.
kizlar butikbebeye onlukler gelms ilk yilbasim 2015 cok guzel ya bide noel kiyafetleri hmn tukenmisalcaktm yaa
anne baba uzun ya ondan sanirimbizim kızda 7000g boyuda 66cm bu ayki en yüksek boy 64,5 olmalıymış
Canım doktor değiştir yani bilmiyorum çok üzüldüm ya poposu nasil ayt kuzumBugun bebegimin kakasi ndabez dolusu kan vardi. Dr. Bir kac krem verip yolladi makattandir diye. Ama icim icimi yiyor resmen. Alerjik de olabilir. Ya bebegimde daha kotu sebepleri varsa. Hic rahat degil icim
canım ben 1 ml veriyodum bugünki kontrolde sabah akşam 1ml ver dedi doktorumuz bence az veriyosun bizimki 5300 grCanım ya bebeğime bende tirioacde veriyorum yanlış hatırlamıyorsam dr kilo başına bir damla demişti yedi damla veriyorum ama hep şüphe duyuyorum az mı çok mu...?iki aydır dr gidemiyorum sen kaç damla veriyosun
canım ben doktora sordum bıngıldağın erken kapanması hiç bir anlam ifade etmiyor önemli olan baş çevresinin büyümesi dedi. ve vitamini vermeye devam et dedi hatta damla sayısını bile artırdı.. tabi bizim kilosu az olduğu için..Çok teßekkür rderim canım gerçekten benimde içim hiç rahat değildi ama internettede erken kapanması gelişimini etkiler diye okudum.onun için kesdim.tekrar başlayayım ozaman.
Canım bıngıldak kapanınca işte onların hepsi riske girmiyormu ne bileyim ya her kafadan bir ses çıkıyor.bizim doktorda bilmiyorum sen d vit olarak ne kullanıyorsun ama üç damladan bir damla fazla verme dedi.canım ben 1 ml veriyodum bugünki kontrolde sabah akşam 1ml ver dedi doktorumuz bence az veriyosun bizimki 5300 gr
canım ben doktora sordum bıngıldağın erken kapanması hiç bir anlam ifade etmiyor önemli olan baş çevresinin büyümesi dedi. ve vitamini vermeye devam et dedi hatta damla sayısını bile artırdı.. tabi bizim kilosu az olduğu için..
evet şükrü beyden çok memnunuz gerek yaklaşımı olsun gerek çocuğumuzla iletişimi olsun gayet iyi.. dediğin gibi türkiye hastanesinde şuanda
yok canım ondan değil ağlaması biraz naz yapıyo galiba.. ya da huy değiştiriyo. artık eşimle de kavga etmeye başladık gece uyumuyo doğal olarak babası da uyumuyo sabah 6da kalkıp işe gidiyo artık yorulduk hem sağlık sorunları psikolojimizi bozdu birde üzerine bu ağlama ve uyku problemi napacağımızı şaşırır olduk.. sence bir süre ailemin yanına mı gitsem?
kızlar bugün yine doktordaydık.busefer özel bi muayenehaneye gittik.bizimki hiç durmuyor asla.kolik falan denildi ama hiçbi kolik bukadar sıradışı olamaz.mesela dün gece 4.30da uyudu 5.30da kalktı.7de uyudu 8de kalktı.gündüz arabada yarım saat doktora giderken uyudu.okadar iyice aştık kendimizi şuan hala uyumadı ellerim titriyor başım dönüyor.hayır ben böyleyken onasıl dayanıyor anlamıyorum.neyse adam çok iyiydi.bu çocuğun bağırsaklarını düzene koymadan ne uyur ne susar dedi(bütüngün ağlıyor)sabsimplex kabızlık yapıyormuş onu kesti.probiyotik bi damla verdi.debridat bağırsak düzenleyici verdi.ve günde 3tatlı kaşığı zeytinyağı dedi.(makatta çatlak varya zorlamaması lazım diye)ben saatlerce emziriyordum belki günde enaz 7 8 saat ama yok yok.3.ay kontrolünde5900 çıktı şimdi dörtbuçuk ay oldu nerdeyse vee6400çıktı bibuçuk ayda 500gr.hele son 10günde 100gr almış(10gün önce sağlıkocağında6300idi).geldim şimdi sağdım 3saat önce emzirmiştim ikisi toplam 50çıktı ah ah.adam zaten bu sadece gaz değil açlıkta var demişti.saatlerce emzirmek yok artık aşırı gaz yapar 20dk emzir gerisinide 150 cc ye tamamlayacak şekilde mama ver 3sattebir ver dedi 3satten önce 150cc verdikten sonra asla bişey verme çocuğa bi düzen oluşturmak zorundayız dedi.inş şifa olur dua edin inş
Yok vcnm bizde oyle bir sorun[/QUOTE][QUOTE"asmin44, post: 38137519, member: 158009"]Arkadaşlar ben doğumdan sonra tırnak batması problemi yaşıyorum eskiden çok nadiren sadece baş parmağım batardi şimdi üç tirnagimda batıyor. Bugün benimle doğum yapan bi arkadaşımla konuştum onda da aynı sorun olduğunu söyledi. Sizlerde de var mı böyle bir problem?
Yok vcnm bizde oyle bir sorun
Bende de oldu hayatimda ilk defa simdi duzeldi.
Gerçekten çok ilginç anneme söylüyorum inanmıyor böyle saçma şey mi olur bizde niye olmadı diyor ama var işteaaa çok ilginç, bende de hayatımda ilk defa oldu ama kısa sürdü geçti sonra. Doğumla alakalı olabileceğini düşünmemiştim, ondan mış demek ki
Sınava gidiyorum bebeğim uyuyor çok tuhafim süt sagdim bıraktım uyanmamis daha şimdi dolapta o süt onu poşete koyup dondurucuya koyabilir miyim...
Sağol canım benim..akşam aklıma geldi sen vücut ısısıni sordun mu doktora.sıkıntı olmaz koyabılırsın
Koyabilirsin canım hiç bişey olmaz.Sınava gidiyorum bebeğim uyuyor çok tuhafim süt sagdim bıraktım uyanmamis daha şimdi dolapta o süt onu poşete koyup dondurucuya koyabilir miyim...
benim derece kicak derce düşük gösteriyor onu çözdüm ateş normal seyirlerde , saol düşündüğün içinSağol canım benim..akşam aklıma geldi sen vücut ısısıni sordun mu doktora.
teacheristanbulağustos dogumlu 38129914 .!.:benim kızım gibi zayıf olan bebek var mı rica etsem doğum tarihi boy kilo paylaşabilir misiniz?
Bera testi ne?Biz bugün bera testi yaptırmaya hastaneye gelmişken göze de girelim dedik bizde de aynı şikayetler vardı. Baştan almak istemediler bebeklerde altı aylık olmadan almıyoruz dediler ama biz ısrar edince aldılar dr.bişey yok dedi steril mendillerle her gün düzenli temizle geçer dedi. Bera testimizde temiz çıktı şukur.
Evet canim insallah iyilerdir.ayni gün doğumyapacaktik kubrausa ile benden 2 ggünsonrafalanda o ddoğum yapmisti.obuda hic görmedimmerak ettim.bu arada sanki ıkı gundur ceyda yok genelde oluyordu ınsallah iyidir..
birde doğum yaptıktan sonra gelmeyen anneler var onlarıda merak edıyorum aslında nasıllar
sujını sanırım boyle yazılıyordu dogumdan sonra komplikasyon yasamaştı şimdi nasıl ınsallah hepsı ıyıdır
turquıesse,mucar,moonlıght,edebıyatgamze hazan bırcogu ınsallah hepsı ıyıdır
İşitme testi.sarılık değeri yirminin üzerine çıkınca istemişlerdi.Bera testi ne?