- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #40.541
Canim cok gecmis olsun allahim beterinden korusun Canim basiniza gelmeyen kalmiyor bir kurban falan kessenizKizlar gece cok fena bisey oldu.12gibi eve geldik ben cocugu uyutmaya calisiyordum esim tlvzyn izliyordu.gece 2oldu.esim biara mutfaga gitti geldi sonra cocuk uyudu diye ben besigine gotryrdmki mutfakta cok hafif bikoku duydum.koklaya koklaya cocuk kolumda mutfaga girdim.daha bir iki adim atmamla ayaklarimdan yukari aninda bi ates yukseldi bogazimda solugum tikandi orda bayiliyordumki kendimi disari attim.esim cocugu aldi benim hamileligimde pihti atmisti yine oyle oluyor ve solugum kesilince oluyorum zannettim.bi iki saniye sonra anladikki dogalgaz kokusu icerisi gaz kokusu doldi kisa surede hemen kapatti gazi esim 187yi aradik 5dk.da geldiler tesisatta kacak varmis.bizde gece anneme geldik busaate kadar bir gidim uyku uyumadim hala cok fenayim.ama ben encokminnosumdan korktum.oda kucagimdaydi.anneme gelene kadar fiskirtarak kustu.bebege bisey olmamistir dimi yada ona yapmam gereken bisey varmiydi sizce hic vermedim ama azcik yogurt versemmi
[