2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tesekurler arkadasim bnde piyonoluyu begendim oglusumda cok sıkilgan hemn bikiyo oyuncaklardan ama tv ye nasil bakmaya calisiyo varya donuyohemn yakaladgi zmn bnde inatla baktrmyom.

kizlar butikbebeye onlukler gelms ilk yilbasim 2015 cok guzel ya bide noel kiyafetleri hmn tukenmisalcaktm yaa

Canım bu tv demek herkeste aynı tvnin olduğu tarafı biliyor yerde oyun halisinda direk onu görebilecegi şekilde dönüyor kalıyor bende baktırmiyorum yastık koyuyorum eliyle yastıklarla oynuyor. ..ona bakarken ne agu he gülme çok kötü ama biz konuşunca aguliyor gülüyor değişik bi durn

Bugun bebegimin kakasi ndabez dolusu kan vardi. Dr. Bir kac krem verip yolladi makattandir diye. Ama icim icimi yiyor resmen. Alerjik de olabilir. Ya bebegimde daha kotu sebepleri varsa. Hic rahat degil icim :KK61:

Bugun bebegimin kakasi ndabez dolusu kan vardi. Dr. Bir kac krem verip yolladi makattandir diye. Ama icim icimi yiyor resmen. Alerjik de olabilir. Ya bebegimde daha kotu sebepleri varsa. Hic rahat degil icim :KK61:
Canım doktor değiştir yani bilmiyorum çok üzüldüm ya poposu nasil ayt kuzum

Canım ya bebeğime bende tirioacde veriyorum yanlış hatırlamıyorsam dr kilo başına bir damla demişti yedi damla veriyorum ama hep şüphe duyuyorum az mı çok mu...?iki aydır dr gidemiyorum sen kaç damla veriyosun
canım ben 1 ml veriyodum bugünki kontrolde sabah akşam 1ml ver dedi doktorumuz bence az veriyosun bizimki 5300 gr
Çok teßekkür rderim canım gerçekten benimde içim hiç rahat değildi ama internettede erken kapanması gelişimini etkiler diye okudum.onun için kesdim.tekrar başlayayım ozaman.
canım ben doktora sordum bıngıldağın erken kapanması hiç bir anlam ifade etmiyor önemli olan baş çevresinin büyümesi dedi. ve vitamini vermeye devam et dedi hatta damla sayısını bile artırdı.. tabi bizim kilosu az olduğu için..

canım ben 1 ml veriyodum bugünki kontrolde sabah akşam 1ml ver dedi doktorumuz bence az veriyosun bizimki 5300 gr

canım ben doktora sordum bıngıldağın erken kapanması hiç bir anlam ifade etmiyor önemli olan baş çevresinin büyümesi dedi. ve vitamini vermeye devam et dedi hatta damla sayısını bile artırdı.. tabi bizim kilosu az olduğu için..
Canım bıngıldak kapanınca işte onların hepsi riske girmiyormu ne bileyim ya her kafadan bir ses çıkıyor.bizim doktorda bilmiyorum sen d vit olarak ne kullanıyorsun ama üç damladan bir damla fazla verme dedi.

yok canım ondan değil ağlaması biraz naz yapıyo galiba.. ya da huy değiştiriyo. artık eşimle de kavga etmeye başladık gece uyumuyo doğal olarak babası da uyumuyo sabah 6da kalkıp işe gidiyo artık yorulduk hem sağlık sorunları psikolojimizi bozdu birde üzerine bu ağlama ve uyku problemi napacağımızı şaşırır olduk.. sence bir süre ailemin yanına mı gitsem?

psikolojin nasıl rahat edecekse öyle yap cnm, mutlu anne, mutlu bebek demektir :KK66:

kızlar bugün yine doktordaydık.busefer özel bi muayenehaneye gittik.bizimki hiç durmuyor asla.kolik falan denildi ama hiçbi kolik bukadar sıradışı olamaz.mesela dün gece 4.30da uyudu 5.30da kalktı.7de uyudu 8de kalktı.gündüz arabada yarım saat doktora giderken uyudu.okadar iyice aştık kendimizi şuan hala uyumadı ellerim titriyor başım dönüyor.hayır ben böyleyken onasıl dayanıyor anlamıyorum.neyse adam çok iyiydi.bu çocuğun bağırsaklarını düzene koymadan ne uyur ne susar dedi(bütüngün ağlıyor)sabsimplex kabızlık yapıyormuş onu kesti.probiyotik bi damla verdi.debridat bağırsak düzenleyici verdi.ve günde 3tatlı kaşığı zeytinyağı dedi.(makatta çatlak varya zorlamaması lazım diye)ben saatlerce emziriyordum belki günde enaz 7 8 saat ama yok yok.3.ay kontrolünde5900 çıktı şimdi dörtbuçuk ay oldu nerdeyse vee6400çıktı bibuçuk ayda 500gr.hele son 10günde 100gr almış(10gün önce sağlıkocağında6300idi).geldim şimdi sağdım 3saat önce emzirmiştim ikisi toplam 50çıktı ah ah.adam zaten bu sadece gaz değil açlıkta var demişti.saatlerce emzirmek yok artık aşırı gaz yapar 20dk emzir gerisinide 150 cc ye tamamlayacak şekilde mama ver 3sattebir ver dedi 3satten önce 150cc verdikten sonra asla bişey verme çocuğa bi düzen oluşturmak zorundayız dedi.inş şifa olur dua edin inş

kızlar bugün yine doktordaydık.busefer özel bi muayenehaneye gittik.bizimki hiç durmuyor asla.kolik falan denildi ama hiçbi kolik bukadar sıradışı olamaz.mesela dün gece 4.30da uyudu 5.30da kalktı.7de uyudu 8de kalktı.gündüz arabada yarım saat doktora giderken uyudu.okadar iyice aştık kendimizi şuan hala uyumadı ellerim titriyor başım dönüyor.hayır ben böyleyken onasıl dayanıyor anlamıyorum.neyse adam çok iyiydi.bu çocuğun bağırsaklarını düzene koymadan ne uyur ne susar dedi(bütüngün ağlıyor)sabsimplex kabızlık yapıyormuş onu kesti.probiyotik bi damla verdi.debridat bağırsak düzenleyici verdi.ve günde 3tatlı kaşığı zeytinyağı dedi.(makatta çatlak varya zorlamaması lazım diye)ben saatlerce emziriyordum belki günde enaz 7 8 saat ama yok yok.3.ay kontrolünde5900 çıktı şimdi dörtbuçuk ay oldu nerdeyse vee6400çıktı bibuçuk ayda 500gr.hele son 10günde 100gr almış(10gün önce sağlıkocağında6300idi).geldim şimdi sağdım 3saat önce emzirmiştim ikisi toplam 50çıktı ah ah.adam zaten bu sadece gaz değil açlıkta var demişti.saatlerce emzirmek yok artık aşırı gaz yapar 20dk emzir gerisinide 150 cc ye tamamlayacak şekilde mama ver 3sattebir ver dedi 3satten önce 150cc verdikten sonra asla bişey verme çocuğa bi düzen oluşturmak zorundayız dedi.inş şifa olur dua edin inş

inşallah canım hemen duzelır, biçok şey farkedılmıs en azından açlık gaz sancısı duzene gırer bence.hadı sıfa olsun inşallah

[QUOTE"asmin44, post: 38137519, member: 158009"]Arkadaşlar ben doğumdan sonra tırnak batması problemi yaşıyorum eskiden çok nadiren sadece baş parmağım batardi şimdi üç tirnagimda batıyor. Bugün benimle doğum yapan bi arkadaşımla konuştum onda da aynı sorun olduğunu söyledi. Sizlerde de var mı böyle bir problem?
Yok vcnm bizde oyle bir sorun[/QUOTE]

Yok vcnm bizde oyle bir sorun

Aynı durum bendede var hemde 3 parmagimda birden. Dr hamilelikte oluşan ayak sismelerinden sonra sık goruldugunu soyledi.banyo sonrası batan yeri biraz kenara alıp ufak bir pamuk koy iyi geliyor yada pedikur yaptır canın.[/QUOTE]

Bende de oldu hayatimda ilk defa simdi duzeldi.

aaa çok ilginç, bende de hayatımda ilk defa oldu ama kısa sürdü geçti sonra. Doğumla alakalı olabileceğini düşünmemiştim, ondan mış demek ki o_O
Gerçekten çok ilginç anneme söylüyorum inanmıyor böyle saçma şey mi olur bizde niye olmadı diyor ama var işte

Sınava gidiyorum bebeğim uyuyor çok tuhafim süt sagdim bıraktım uyanmamis daha şimdi dolapta o süt onu poşete koyup dondurucuya koyabilir miyim...

teacheristanbulağustos dogumlu 38129914 .!.:
benim kızım gibi zayıf olan bebek var mı rica etsem doğum tarihi boy kilo paylaşabilir misiniz?

Canim benimki erkek 7 agustos doğumlu.38 haftalık doğdu.doğum kilosu 2710 boyu 47 cm.ben 3 ay kontrolüne goturmefim.kendimiz tarttik önceki gün.kıyafetlerle 5800 boyunda 64 cm.ama benimkide gecen aylara gore zayifladi sanki.çarşamba günü doktora goturcem kontrol için.belki kasik mamaya baslariz.şuana kadar sadece annesutu içti.

Biz bugün bera testi yaptırmaya hastaneye gelmişken göze de girelim dedik bizde de aynı şikayetler vardı. Baştan almak istemediler bebeklerde altı aylık olmadan almıyoruz dediler ama biz ısrar edince aldılar dr.bişey yok dedi steril mendillerle her gün düzenli temizle geçer dedi. Bera testimizde temiz çıktı şukur.
Bera testi ne?

bu arada sanki ıkı gundur ceyda yok genelde oluyordu ınsallah iyidir..

birde doğum yaptıktan sonra gelmeyen anneler var onlarıda merak edıyorum aslında nasıllar

sujını sanırım boyle yazılıyordu dogumdan sonra komplikasyon yasamaştı şimdi nasıl ınsallah hepsı ıyıdır
turquıesse,mucar,moonlıght,edebıyatgamze hazan bırcogu ınsallah hepsı ıyıdır
Evet canim insallah iyilerdir.ayni gün doğumyapacaktik kubrausa ile benden 2 ggünsonrafalanda o ddoğum yapmisti.obuda hic görmedimmerak ettim.

X