-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.881
İyide kuzum bebeğin maşallhı var daha ne istiyorsun biz 3680 kg doğduk 2.ay 5500 kg idik senden 1 kg az kiloya fazla takılma bebeklerin kilo alımı birden yavaşlıyor kaka konusunda sen uyarma poposunu doktorunla konuşKızlar çok canım sıkkın oğlum 10 gündür kaka yapmiyor bugün baya masaj yaptım kulak çubuğu ile uyardım yok yapmadı birde çok kusuyor 3 saatte bir beslemeye başladım yine aynı kilo alimida durmuş geçen ay yarım kilo almıştı 17 gündür 200 gram almış çok canım sıkıldı yarın doktora gideceğim ilk iki ay iyi kilo aldı o zaman mama da alıyordu artık vermiyorum sütüm de var gibi ama kustugu için mi acaba insan kendi söküğünü dikemi yor :-(
bu arada kilo alimi şöyle doğum kilosu 3350 1.ay 5500 2. Ay 6500 3.ay 7100 boyu 65 on yedi gün geçti son ölçümden kilo alimi 7300 boyu hala 65
Yok canim kapali degil.ceydayla mesajlastim.bizimkinin arkasi yuvarlaklastida uzunlamasina sivri :)Eki Görüntüle 1314499 Eki Görüntüle 1314499 Eki Görüntüle 1314499 [/QUOTE]Canım bu kafa nasıl düzelecek benimki hala yan yatıyor sivri kafa oldu çıktı. ..canım ya birde senin özel mesajın kapalı mi?
benim kizim nerdeyse hergun kaka yapiyo ve hergun ayni sorunu yasiyorm canim her kaka yapmasnda banyoluk oluyo malesef bez dd nokta kadar temiz yer kalmiyo atleti ve kiyafetleri berbat oluyo. bence normaldir co cok sulu bi sekilde degilse.Kızlar benim bebeğim dört gündür kaka yapmıyordu bu akşam bir beze nerdeyse üç bezi dolduracak kadar kaka yaptı göğsüne kadar çıktı bady çöpe atmak zorunda bile kaldım şimdi bana normalmiş gibi gelsede dört gündür yapmadığı için yinede normalmidir acep?
Kızlar benim bebeğim dört gündür kaka yapmıyordu bu akşam bir beze nerdeyse üç bezi dolduracak kadar kaka yaptı göğsüne kadar çıktı bady çöpe atmak zorunda bile kaldım şimdi bana normalmiş gibi gelsede dört gündür yapmadığı için yinede normalmidir acep?
Normal ozaman her zamanki giviydi koyuluğu çünkü baya biriktirmiş içeridebenim kizim nerdeyse hergun kaka yapiyo ve hergun ayni sorunu yasiyorm canim her kaka yapmasnda banyoluk oluyo malesef bez dd nokta kadar temiz yer kalmiyo atleti ve kiyafetleri berbat oluyo. bence normaldir co cok sulu bi sekilde degilse.
bir hafta sonra 3 aylık olacağız ben hala olmadım. ama günde dört saatten az sürede emziren kadınlar (sık sık emziren) geç oluyor diye biliyorum.
Hay massallaahh :))) bizim kiz bildigin bir karis sacla dogdu yavas yavas dokuluyor ama hala uzun ve dalgali :)Eki Görüntüle 1314554 Eki Görüntüle 1314558 Eki Görüntüle 1314559 bu cirkin de benim kel kizim teyzeleri :) saclarini kestik ama anca bu kadar uzadi :)
Anayy bu çok tatlı yahu maşallah oturuyor ben tü tü masallah[/QUOTE]Yok canim kapali degil.ceydayla mesajlastim.bizimkinin arkasi yuvarlaklastida uzunlamasina sivri :)Eki Görüntüle 1314499 Eki Görüntüle 1314499 Eki Görüntüle 1314499
Canım senin bebeğin kaç aylık oturtmak için daha çok erken beşinci ayda anca destekli oturabilirler[/QUOTE]Yok canim kapali degil.ceydayla mesajlastim.bizimkinin arkasi yuvarlaklastida uzunlamasina sivri :)Eki Görüntüle 1314499 Eki Görüntüle 1314499 Eki Görüntüle 1314499
ayy öyle eller yumuk yumuk duryorya bende bebeklerin bu hallerine bayılıyorumBenim bebisim kime benziyor bilmiyorum.basta amcasiydi şimdi değişti. ..gamzeleri var erkek kardeşimde belirgin bende daha az belli ama bebisimin cene ve yanaklarında var büyüdükçe çıkıyor
Saçları açık kumral yerim onu ben buda adım adım anneyi görünceki hali
bi de 4 gunnn dusunemiyorum manzarayi :)Normal ozaman her zamanki giviydi koyuluğu çünkü baya biriktirmiş içeride
ben dogunca saclarini kazidim cnm.baya uzundu konak temizlemek zor oluyodu bi de yaza kadar uzasin daha saglikli gelsin dedim :)Hay massallaahh :))) bizim kiz bildigin bir karis sacla dogdu yavas yavas dokuluyor ama hala uzun ve dalgali :)
Masallah canim cok tatli[/QUOTE]Maşallah canimmçok tatil :)izimmm, post: 37980838, member: 624053"]Eki Görüntüle 1314554 Eki Görüntüle 1314558 Eki Görüntüle 1314559 bu cirkin de benim kel kizim teyzeleri :) saclarini kestik ama anca bu kadar uzadi :)
cnm senınkı basta cok hızlı almış 3 .5 aylık bı bebegın boyu ve kılosunda zaten sua an hatta uzun bıle benım kuzu 7 kılo 62 cm dusun bence gayet normalKızlar çok canım sıkkın oğlum 10 gündür kaka yapmiyor bugün baya masaj yaptım kulak çubuğu ile uyardım yok yapmadı birde çok kusuyor 3 saatte bir beslemeye başladım yine aynı kilo alimida durmuş geçen ay yarım kilo almıştı 17 gündür 200 gram almış çok canım sıkıldı yarın doktora gideceğim ilk iki ay iyi kilo aldı o zaman mama da alıyordu artık vermiyorum sütüm de var gibi ama kustugu için mi acaba insan kendi söküğünü dikemi yor :-(
bu arada kilo alimi şöyle doğum kilosu 3350 1.ay 5500 2. Ay 6500 3.ay 7100 boyu 65 on yedi gün geçti son ölçümden kilo alimi 7300 boyu hala 65
benimkide yapıyor aynısını. endişelenme...Kizlar kizim dilini sakiz cigner gibi cigniyor sizinkilerde yapiyomu bazende bisey yiyomus gibi agzini sapirdatiyo yoksa benimkine has biseymi bu