2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyide kuzum bebeğin maşallhı var daha ne istiyorsun biz 3680 kg doğduk 2.ay 5500 kg idik senden 1 kg az kiloya fazla takılma bebeklerin kilo alımı birden yavaşlıyor kaka konusunda sen uyarma poposunu doktorunla konuş

Kızlar benim bebeğim dört gündür kaka yapmıyordu bu akşam bir beze nerdeyse üç bezi dolduracak kadar kaka yaptı göğsüne kadar çıktı bady çöpe atmak zorunda bile kaldım şimdi bana normalmiş gibi gelsede dört gündür yapmadığı için yinede normalmidir acep?

benim kizim nerdeyse hergun kaka yapiyo ve hergun ayni sorunu yasiyorm canim her kaka yapmasnda banyoluk oluyo malesef bez dd nokta kadar temiz yer kalmiyo atleti ve kiyafetleri berbat oluyo. bence normaldir co cok sulu bi sekilde degilse.

Geçen hafta aynı şeyi yaşadım canım. 4 gün kaka yapmadı 4. Gün öyle yaptıki banyoda aldık soluğu. Sonra yine 4 gün yapmadı yine 4. Gün sonunda çok yaptı şimdi normale döndü. Dr 10 güne kadar normal dedi sağlık ocagindaki ebede tamamen senin yediklerinle alakali demişti.

benim kizim nerdeyse hergun kaka yapiyo ve hergun ayni sorunu yasiyorm canim her kaka yapmasnda banyoluk oluyo malesef bez dd nokta kadar temiz yer kalmiyo atleti ve kiyafetleri berbat oluyo. bence normaldir co cok sulu bi sekilde degilse.
Normal ozaman her zamanki giviydi koyuluğu çünkü baya biriktirmiş içeride

Uyumuyor arkadas iki gozunu kapatip uyumuyor, bi gozu hep acik, onuda dönüşümlü acik tutuyor. Hele bi gorus mesafesinden cik aninda aciyor iki gozude, "nereye" dercesine kaslari catiyor :) bu kızı 3 ayda nasil bu kadar psikopat yetistirdim anlamiyorum :) :) :)

Yok canim kapali degil.ceydayla mesajlastim.bizimkinin arkasi yuvarlaklastida uzunlamasina sivri :)Eki Görüntüle 1314499 Eki Görüntüle 1314499 Eki Görüntüle 1314499
Canım senin bebeğin kaç aylık oturtmak için daha çok erken beşinci ayda anca destekli oturabilirler[/QUOTE]
Agsts 7 dogumlu canim.tam oturma deil zaten uzanma gibi arkada yastik destegi var .resimde oturuyo gibi cikmisv:) yoksa oyle dimdik oturtmuyoz zaten oturamiyorda :)

ayy öyle eller yumuk yumuk duryorya bende bebeklerin bu hallerine bayılıyorum

gunaydin kizlar ceydacim kizina talibizzz.oglum cok yakisiklidir..musait bigun gelmek isteriz.oglum uzunboylu siyah sacli gamzeli biraz inatci bi okadarda ciddi ama guldugu zamn gamzeleri insani bitiriyoo tam karizma yani.canim allah bagislasin masallah.

minikkizimm seninkide cok guzel yanlis anlama yerim ben onlari yaaaa allah bagislasin .varmi yavrular kadar guzel olan su dunyada onlar cannnn

cnm senınkı basta cok hızlı almış 3 .5 aylık bı bebegın boyu ve kılosunda zaten sua an hatta uzun bıle benım kuzu 7 kılo 62 cm dusun bence gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…