- 13 Kasım 2011
- 252
- 45
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.901
ayyyy maşallah çooook tatlı ya....... . konak olduğu için saçlarını bizde kestik geç uzuyor sanırım gerçi her banyodan önce zeytinyağıyla masaj yapıyorumEki Görüntüle 1314554 Eki Görüntüle 1314558 Eki Görüntüle 1314559 bu cirkin de benim kel kizim teyzeleri :) saclarini kestik ama anca bu kadar uzadi :)
molfix kullanırken aynı sorunu bende yaşıyordum her seferinde üst değiştirmekten gına gelmişti. bezi değiştirdim artık çok çok nadir oluyor. ondada bizim kucağımızda ise alttan sıkıştırdımığız için oluyor.benim kizim nerdeyse hergun kaka yapiyo ve hergun ayni sorunu yasiyorm canim her kaka yapmasnda banyoluk oluyo malesef bez dd nokta kadar temiz yer kalmiyo atleti ve kiyafetleri berbat oluyo. bence normaldir co cok sulu bi sekilde degilse.
Allah yardımcın olsun canıımm, bebişine öyle deme ya çok tatlılar, kıyamam ben onaUyumuyor arkadas iki gozunu kapatip uyumuyor, bi gozu hep acik, onuda dönüşümlü acik tutuyor. Hele bi gorus mesafesinden cik aninda aciyor iki gozude, "nereye" dercesine kaslari catiyor :) bu kızı 3 ayda nasil bu kadar psikopat yetistirdim anlamiyorum :) :) :)
bende zeytinyagiyla masaj yapiyorm banyodan once. evet gec uzuyo saclari ama baya yogun geliyoayyyy maşallah çooook tatlı ya....... . konak olduğu için saçlarını bizde kestik geç uzuyor sanırım gerçi her banyodan önce zeytinyağıyla masaj yapıyorum
ben prima aktif bebek kullaniyorum her bezi denedm ama hepsinde aynisi oldu malesefmolfix kullanırken aynı sorunu bende yaşıyordum her seferinde üst değiştirmekten gına gelmişti. bezi değiştirdim artık çok çok nadir oluyor. ondada bizim kucağımızda ise alttan sıkıştırdımığız için oluyor.
sagol cnmminikkizimm seninkide cok guzel yanlis anlama yerim ben onlari yaaaa allah bagislasin .varmi yavrular kadar guzel olan su dunyada onlar cannnn
hadi ya bende onu kullanıyorum arada canbebeyide kullanıyorum bende yapmadı. inşallah seninkide yakın bir zamanda düzelir kış aylarında çok zor.ben prima aktif bebek kullaniyorum her bezi denedm ama hepsinde aynisi oldu malesef
Benimki de ayni canim hatta kucuk kuzeni surekli soruyor bu sakiz mi cigniyor ne yiyor diye ;-)Kizlar kizim dilini sakiz cigner gibi cigniyor sizinkilerde yapiyomu bazende bisey yiyomus gibi agzini sapirdatiyo yoksa benimkine has biseymi bu
mutlaka emzirirken masaj yap kanallar tikaniyo..iltihap oluyo ates yapar antibiyotik filan kullanman gerekir
bi tanidik daha war ona da bi gidelimde..bizim sart olmamakla beraber yaptirmamiz gerekio cnm..biraz kapaliymis pipisi buyudukce sorun olabilirmis
Seninkide çok fenaymışmbenim kizim nerdeyse hergun kaka yapiyo ve hergun ayni sorunu yasiyorm canim her kaka yapmasnda banyoluk oluyo malesef bez dd nokta kadar temiz yer kalmiyo atleti ve kiyafetleri berbat oluyo. bence normaldir co cok sulu bi sekilde degilse.
canım bebeğim üşüdüğünü ensesinden anlayabilirsin oraya dikkate al üşüyor diye fazla giydirip terletmek de hasta olmasına neden olurArkadaşlar evin ısısı gayet sıcak ve kizimin üzeride yeterli kalinlikta. Ama yanakları 4 5 gündür çok soğuk. Usudugu için mi acaba? Ama elleri burnu sıcak. Gece de gündüz de yanakları soğuk neden olabilir?
insallah cnmhadi ya bende onu kullanıyorum arada canbebeyide kullanıyorum bende yapmadı. inşallah seninkide yakın bir zamanda düzelir kış aylarında çok zor.
bizim iki aylıkken 60 cmdi yarın kontrolümüz var bakalım ne olmuş bende merak içeriaindeyimSizin bebelerin boyu ne kadar uzun masallah onlara 60cm den kisa olani yok heralde. Uzun bi nesil geliyor desenize :) bizim 3 ay bitti 58.5 boyumuz
maşallah.çok tatlıEki Görüntüle 1314996 gezmelere gidiyoruz bizzz
sagol cnmmaşallah.çok tatlı