2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kizim nerdeyse hergun kaka yapiyo ve hergun ayni sorunu yasiyorm canim her kaka yapmasnda banyoluk oluyo malesef bez dd nokta kadar temiz yer kalmiyo atleti ve kiyafetleri berbat oluyo. bence normaldir co cok sulu bi sekilde degilse.
molfix kullanırken aynı sorunu bende yaşıyordum her seferinde üst değiştirmekten gına gelmişti. bezi değiştirdim artık çok çok nadir oluyor. ondada bizim kucağımızda ise alttan sıkıştırdımığız için oluyor.

Uyumuyor arkadas iki gozunu kapatip uyumuyor, bi gozu hep acik, onuda dönüşümlü acik tutuyor. Hele bi gorus mesafesinden cik aninda aciyor iki gozude, "nereye" dercesine kaslari catiyor :) bu kızı 3 ayda nasil bu kadar psikopat yetistirdim anlamiyorum :) :) :)
Allah yardımcın olsun canıımm, bebişine öyle deme ya çok tatlılar, kıyamam ben ona :KK70:

3. ay kontrolümüzü olduk bizim kız boy olarak ortalamanın üst sınırınında üstünde 66 cm. hayır kıyafetleri zaten çok çabuk küçülüyor. giyecek kıyafeti kalmadı.benim kızın bir yere acelesi var herhal. gerçi annesi de uzun o ayrı mesele.:KK70::KK70:

molfix kullanırken aynı sorunu bende yaşıyordum her seferinde üst değiştirmekten gına gelmişti. bezi değiştirdim artık çok çok nadir oluyor. ondada bizim kucağımızda ise alttan sıkıştırdımığız için oluyor.
ben prima aktif bebek kullaniyorum her bezi denedm ama hepsinde aynisi oldu malesef

Merhabaaaa guzel anneler:emir_bebek::KK70:nasilsini hep takip ediyorum ama yazamiyordum.:KK59:herkeste olan sikintilar ben de var.sutum azaliyo galiba bi gun bi gunu tutmuyo:mad:saclarim dokuluyo feci sekilde bi banyoya giriyorum her yer kil tuy kafada sac kalmiyo yikanirken:KK34:bebegim ise gunde bir yada ikiye dusurdu kakayi mamada aliyoruz bide:KK43:en guzeli dun bi kahkaha atti dunyalar benim oldu oglum bi kez daha buyudu kizlar canin oglum.allah yoklugunu gostermesin sinamasin:KK73::KK73:

mutlaka emzirirken masaj yap kanallar tikaniyo..iltihap oluyo ates yapar antibiyotik filan kullanman gerekir
bi tanidik daha war ona da bi gidelimde..bizim sart olmamakla beraber yaptirmamiz gerekio cnm..biraz kapaliymis pipisi buyudukce sorun olabilirmis

Doktordan randevu aldık. Henüz küçük ben bir göreyim local de yapılır dedi. Bu cumartesi gidip konuşacağız bakalım. Local derse hemen oracıkta hallettireceğim. Çünkü işe dönmeden atlatayım istiyorum.

Arkadaşlar evin ısısı gayet sıcak ve kizimin üzeride yeterli kalinlikta. Ama yanakları 4 5 gündür çok soğuk. Usudugu için mi acaba? Ama elleri burnu sıcak. Gece de gündüz de yanakları soğuk neden olabilir?

benim kizim nerdeyse hergun kaka yapiyo ve hergun ayni sorunu yasiyorm canim her kaka yapmasnda banyoluk oluyo malesef bez dd nokta kadar temiz yer kalmiyo atleti ve kiyafetleri berbat oluyo. bence normaldir co cok sulu bi sekilde degilse.
Seninkide çok fenaymışm
Arkadaşlar evin ısısı gayet sıcak ve kizimin üzeride yeterli kalinlikta. Ama yanakları 4 5 gündür çok soğuk. Usudugu için mi acaba? Ama elleri burnu sıcak. Gece de gündüz de yanakları soğuk neden olabilir?
canım bebeğim üşüdüğünü ensesinden anlayabilirsin oraya dikkate al üşüyor diye fazla giydirip terletmek de hasta olmasına neden olur

Sizin bebelerin boyu ne kadar uzun masallah onlara 60cm den kisa olani yok heralde. Uzun bi nesil geliyor desenize :) bizim 3 ay bitti 58.5 boyumuz

20141126_103153.jpg gezmelere gidiyoruz bizzz :KK54:

X