2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba anneler uzun zamandir yazamadim ama takipteyim oglumla tatile gittik ananeyi dedeyi ziyarete. Ise baslamadan once kafa dagittik pazartesi basliyorum malesef oglumun kakasi sonunda duzene girdi yaklasik 1 bucuk aydir hep 8-10 gunde bir yapiyordu artik gunluk yapmaya basladi en fazla 2 gune bir yapiyor. Efsercim seninki de duzelir yani meraklanma. Kizlar bu arada lazer epilasyona baslamayi duaunuyorum ic dikislere zarari olur mu sizce. Tam dikis bolgesine yaptirmayim 6 aya kadar orasi dursun diyorum ne dersiniz?

Biz de 3 ay kontrolümüzü olduk boy 59, kilo 6000 doğum kilosunu ikiye katladık tam olarak, bu aydan itibaren kilo alımı biraz azalabilir dedi dr, rota aşısını da yaptırdık, artık dönmeye başlayabilir dikkat edin düşebilir bıraktığınız yerden dedi, gerçi bizimki dönmüyor dedim o belli olmaz bir anda bir bakmışsınız dönmüş olabilir dedi:))
Parmaklarını emiyor dedim tanıyor bir sakıncası yok dedi, göz muayenesi olduk astigmat var ama bu ayda normak dedi
Sizde durumlar nasıl?

kizlar selam herkese bebislerinizre bayildim masallahkuzucuklara.bakiyorumda saclar kaslar bol.amav benim oglumun ne kasi var nde saci.bolcaaa huyu var

[QUOTşey ceydaozdmr, post: 37986017, member: 620784"]Arkadaşlar evin ısısı gayet sıcak ve kizimin üzeride yeterli kalinlikta. Ama yanakları 4 5 gündür çok soğuk. Usudugu için mi acaba? Ama elleri burnu sıcak. Gece de gündüz de yanakları soğuk neden olabilir?[/QUOTE]
Ayni sey bizimkindede var canim.ateşini olctum normaldir .bisiyi yyoktur herhalde :)

Kızlar kac numara bez kullanıyorsunuz.ben geçen 3 numara aldım çok aşırı büyük gelmedi zaten normalde prima kullaniyorum ama molfix aldık iyi gibi başta garip geldi prima sanki daha ince dış ve iç dokusu farklı ama alıştım bebeğime kötü bir etkisi olmadı..ıslak mendilde uni baby Yenidoğan 3ay oldu artık degistirmek istiyorum fakat uni babaynin hangisiyle devam etmeli onu bilmiyorum. ..yazarsaniz sevinirim

allah saqlik sihhat versin kuzuya.benim oglustaelini emiyo.korkuyorum aliskanlik olursa.ablamin kizi 5yasina kadar emdii ve damak dis yapisi bozulfdu.ne yaptiysa vazgefciremedi cunku

Masallah ne zaman uzadi ki kestiniz saclarini keske bize verseydiniz benim bebise eklerdim sacimiz hic yok da bizim

Ben prima 3+ kullniyorum islak mendilde prima cildii cok hassas sadece bunlar iyi geliyor

canim oncelikle cok tatlisiniz masallah size.ben prima3no kullaniyordum.babasi yanlisliklsa 4almis.kullandim buyuk gelmedi bana.sanki bez buyuk oldukca cis cikarmayacak gibi geliyo.islak mendil chiccoya gecmistim ki cildinde anormallikler oldu.babasigitmis yenidogan almis yine 12li.ama bu seferde dr muz pamuk we suyla sildedi.su boyle temizliuorum bakalim

allah saqlik sihhat versin kuzuya.benim oglustaelini emiyo.korkuyorum aliskanlik olursa.ablamin kizi 5yasina kadar emdii ve damak dis yapisi bozulfdu.ne yaptiysa vazgefciremedi cunku
Canım benimkide parmağını emiyor bende 6 yaşına kadar emmisim ama damak yapısı bozulmamis annemin dediğine göre parmak çok incelmis şimdide sağ parmak daha ince zor bıraktırmis inşallah unutur annem kına yakıp bıraktırmis şuanda pek sevmem kokusunu kendi kınamda bile nokta şeklinde yaptırdım. .. Küçük adamım emince komik oluyor sipacik

bu arada soran arkadaslarc olmus benimde sol dizim kopacak gibi aqri yapiyo.oturup kalkamiyorum bazi anlar oglumun yanaklari da souk bu aralar.ev sicak,ustunu daha kalin giydirdim ama deismedi

oyy ne tatlı bebeişler maşallah bütün kuzucuklara maşallah suphanallah
buda benim eymenim can parçammmm
bu arada kızlar benim oğlan 4.ayına gircek 10 gune kadar dişi çıkıcak sanırım 2gundur emerken resmen ısırıyo yani meme ucunu ezıyor nası canım yandı gorunurde diş yok ama

maşallah canım senın bebiş kocaman olmuş maşallah çok güzel..
bu arada benim gögüs uçlarımda çok ağrıyor emerken sanki ısırıyor gibi hissediyorum canım çok yanıyor

maşallah canım senın bebiş kocaman olmuş maşallah çok güzel..
bu arada benim gögüs uçlarımda çok ağrıyor emerken sanki ısırıyor gibi hissediyorum canım çok yanıyor
teşekür edrim canım benim , benimki bildiğin eziyor diş çıksa naparım bilmiyorum. seninki yaramı olcak acaba ??

prima aktif bebek 3 numara kullaniyorm cnm. islak medilde dalin kullaniyrm

eğer sadece su ve pamuk olanlardan istiyorsan bebedor ve ebebeğin kendi markası var. uni beybiye göre ikiside daha uygun. ben ebebeğin ürününü kullanıyorum ve çok memnunun.ama ben aldığımda kampanyalı almıştım onikili üç paket almıştım biri bitti biride yarılandı.

biz daha yarın üç alık olacak aynısını benimkide yapıyor ama benimki genelde bir sıkıntısı olduğunda yada gerneşirken yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…