2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bebisim kime benziyor bilmiyorum.basta amcasiydi şimdi değişti. ..gamzeleri var erkek kardeşimde belirgin bende daha az belli ama bebisimin cene ve yanaklarında var büyüdükçe çıkıyor
Saçları açık kumral yerim onu ben buda adım adım anneyi görünceki hali

Eklentiler

• IMG-20141125-WA0005.jpg
    136 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG-20141125-WA0004.jpg
    132 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20141125-WA0003.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 98
Kizim 5300gr olmus boyuda 60cm. Bizde rota virusu aşısı olduk bi yan etkisi olmadi normalde kusan bi bebek zaten aşıdan sonra biraz fazla kustu aşıdanmı bilmiyorum.

Maşallahcaceydatuysuz, post: 37974166, member: 57817. Vw]Soğuk havalardan korkmayın kızlar temiz hava candır Eki Görüntüle 1314189 [/QUOTE]
Masallah canimm..benim bulundugum yerde suan kar var Ve kar yagmadan oncede burda hep komurvyaktiklarindan herctaraf is duman imrendim valla :) madallah size gezin ne guzel :)

Maşallah caBuzlarUlkesi, post: 37976319, member: 25531"]Benim bebisim kime benziyor bilmiyorum.basta amcasiydi şimdi değişti. ..gamzeleri var erkek kardeşimde belirgin bende daha az belli ama bebisimin cene ve yanaklarında var büyüdükçe çıkıyor
Saçları açık kumral yerim onu ben buda adım adım anneyi görünceki hali[/QUOTE]
Masallah canim senunkin kafa yapisiyla saclari ayni benim oğlum ama seninki maşallahtombik :) becerebilirsem koycam bende resim..ama bbizimki kamerayi görünce bi ciddilesiyo zor ser güldüğünü yakaliyom :)

Masallah canim senunkin kafa yapisiyla saclari ayni benim oğlum ama seninki maşallahtombik :) becerebilirsem koycam bende resim..ama bbizimki kamerayi görünce bi ciddilesiyo zor ser güldüğünü yakaliyom :)[/QUOTE]
Canım bu kafa nasıl düzelecek benimki hala yan yatıyor sivri kafa oldu çıktı. ..canım ya birde senin özel mesajın kapalı mi?

malesef bende de var oturup kalkmak tam bir işkence. tam dizimin üstüyle beraber. doktor bana oradaki kasları güçlendirmen gerekiyor dedi. bir sandalyeye oturuyorsun ayağına bir kilo ağırlık bağlayıp yavaş yavaş kaldırıp indiriyorsun dedi. bu egzersizi bir ay filan yap geçmesi gerekir dedi.

çoooookk tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun. burnunu mu çizmiş? aynı yerde bizde de var o çizikten :)

Malt icecegi tek cozum,

Isirgan tohumu rahim buyumesi yapior menopoz oncesi yemek dogru deil ,

Biz de dr la konustuk, 6. Aydan once kesinlikle yaptrma dedi, ben ciktim esime anlatmis, siz aci cekmio sanin nerden goruyosunuz dedi . 3 aydan once lokal oluyomus vs dedik de, hem ilerde gorsel olarak falan iyi olmuyomus, erken bosalma sorunu yasaniomus, adam valla acik acik anlatmis, nie yapmsin ki sonucda para alck ama durustlukle soleyince bizde 6 ayi beklemeye karar verdk, 6 aylikken de uykuku gibi bisi koklatiolarmis lokal uyusma bi de, komple bayiltma olmuyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…