-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.841
Masallah kuşuma ne tatlısın sen canım benım :)Soğuk havalardan korkmayın kızlar temiz hava candırEki Görüntüle 1314189
Montunu yesinler sennn masllh çok tattliii allah nazarlardan saklasinmSoğuk havalardan korkmayın kızlar temiz hava candırEki Görüntüle 1314189
benim kizim bana benziyo sadece goz rengi haric :) babasi da cooookk kiskaniyoEvet rotarix yaptırdık yan etkisi olmadi.
Bebisleriniz kime benziyor. Anne baba annane dede babanne teyze hala vs..
Dogdugundan bu yana degistimi :)
oyy masallah cnm Allah bagislasinBenim bebisim kime benziyor bilmiyorum.basta amcasiydi şimdi değişti. ..gamzeleri var erkek kardeşimde belirgin bende daha az belli ama bebisimin cene ve yanaklarında var büyüdükçe çıkıyor
Saçları açık kumral yerim onu ben buda adım adım anneyi görünceki hali
Hey maşallah çok tatlı :)Benim bebisim kime benziyor bilmiyorum.basta amcasiydi şimdi değişti. ..gamzeleri var erkek kardeşimde belirgin bende daha az belli ama bebisimin cene ve yanaklarında var büyüdükçe çıkıyor
Masallah canim senunkin kafa yapisiyla saclari ayni benim oğlum ama seninki maşallahtombik :) becerebilirsem koycam bende resim..ama bbizimki kamerayi görünce bi ciddilesiyo zor ser güldüğünü yakaliyom :)[/QUOTE]Maşallah caBuzlarUlkesi, post: 37976319, member: 25531"]Benim bebisim kime benziyor bilmiyorum.basta amcasiydi şimdi değişti. ..gamzeleri var erkek kardeşimde belirgin bende daha az belli ama bebisimin cene ve yanaklarında var büyüdükçe çıkıyor
malesef bende de var oturup kalkmak tam bir işkence. tam dizimin üstüyle beraber. doktor bana oradaki kasları güçlendirmen gerekiyor dedi. bir sandalyeye oturuyorsun ayağına bir kilo ağırlık bağlayıp yavaş yavaş kaldırıp indiriyorsun dedi. bu egzersizi bir ay filan yap geçmesi gerekir dedi.Bırsey soracagım nolur sızdede oluyorsa cevağ verırmısınız. Oturup kalkarken dızlerım kopacak gıbı oluyor. Dogumdan sonra hıcbırsey kullanmadım ılac olarak acaba neden oluyor ya. Kılodanmı neden acaba demır falanda ıcmedım ben vıtamın falanda dogumdan sonra böyle agrı ceken vrmı kızlar ?
maşallah çok tatlı ya allah bağışlasın. ne güzelde durmuş oyuncak bebek gibi.....Soğuk havalardan korkmayın kızlar temiz hava candırEki Görüntüle 1314189
bence oda gülse aynı sen. senin bebeklik fotoğrafına benziyor mu karşılaştırdın mı hiç? benimkini ben sadece emaneten taşımışım :) bir kız bu kadar babaya benzer.Eki Görüntüle 1314359 Bana benziyomu ? Biraz agresifiz kaşlar her daim çatık
Evet bebekliğimin aynısı :)bence oda gülse aynı sen. senin bebeklik fotoğrafına benziyor mu karşılaştırdın mı hiç? benimkini ben sadece emaneten taşımışım :) bir kız bu kadar babaya benzer.
Malt icecegi tek cozum,arkadaşlar günaydın kontrolden gelıyrum sutum cok azalmış olsa gerek bebegım 400 gr almış yalnızca,ne yapmalıyım,cok yıyor ıcıyorum dıyet falanda yaptığım yk ama sutum az,sut arttırmak ıcın bı formül bılen varmı.lütfen yardım mamaya balslamk ıstemıyorum
Isirgan tohumu rahim buyumesi yapior menopoz oncesi yemek dogru deil ,Canım ısırgan tohumu çok yapıyor ben aldım ama çekilmiş olacakmış eşim aldi oda tohum getirmiş durup duruyordu geçen kaynar suya attım dmeledim içtim sonra bir tatli kaşığı aldım çiğnedim baya oldu. ..birkaç gündür aşure içiyorum kavinvalidem getirmiş ondan sanirim baya oldu ama asureyi kendim yaptığımda olmamışti...birde tvde kekik çayınıda duymuştum kekik ve rezeneyi karıştırip yapmadım onu bilmiyorum. ..helvada yapıyor inşallah çoğalır
Biz de dr la konustuk, 6. Aydan once kesinlikle yaptrma dedi, ben ciktim esime anlatmis, siz aci cekmio sanin nerden goruyosunuz dedi . 3 aydan once lokal oluyomus vs dedik de, hem ilerde gorsel olarak falan iyi olmuyomus, erken bosalma sorunu yasaniomus, adam valla acik acik anlatmis, nie yapmsin ki sonucda para alck ama durustlukle soleyince bizde 6 ayi beklemeye karar verdk, 6 aylikken de uykuku gibi bisi koklatiolarmis lokal uyusma bi de, komple bayiltma olmuyomuslokal olcak diye sewiniyodum canim ama 2aydan buyuk bebislere narkoz weriolarmis..bi arkadasla gorustuk urolog..2aya kadarki donem en tercih ettigimiz donem cunku agri hissetmiolar..2 ayi gecince genel anestezi gerekio cok hareketli olduklari icin we canlari yanicagi icin ama ben iki ayi gecince biraz daha bekleyin 6 aylikken yaptirin derim dedi..canim sıkıldi benim de genel anestezi fikri can sıkıcı..