-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.861
Bende de var ama baya azaldi, demir, balik yagi , vitamin aliom, anca dagiliyoBırsey soracagım nolur sızdede oluyorsa cevağ verırmısınız. Oturup kalkarken dızlerım kopacak gıbı oluyor. Dogumdan sonra hıcbırsey kullanmadım ılac olarak acaba neden oluyor ya. Kılodanmı neden acaba demır falanda ıcmedım ben vıtamın falanda dogumdan sonra böyle agrı ceken vrmı kızlar ?
maşallah cnm cok tatlı kuzuuBenim bebisim kime benziyor bilmiyorum.basta amcasiydi şimdi değişti. ..gamzeleri var erkek kardeşimde belirgin bende daha az belli ama bebisimin cene ve yanaklarında var büyüdükçe çıkıyor
Saçları açık kumral yerim onu ben buda adım adım anneyi görünceki hali
benzıyo cnmm annesı gıbı güzel bı kız .. fıstıkkEki Görüntüle 1314359 Bana benziyomu ? Biraz agresifiz kaşlar her daim çatık
cok saol canim..ben de bekkiycem sanirim..Biz de dr la konustuk, 6. Aydan once kesinlikle yaptrma dedi, ben ciktim esime anlatmis, siz aci cekmio sanin nerden goruyosunuz dedi . 3 aydan once lokal oluyomus vs dedik de, hem ilerde gorsel olarak falan iyi olmuyomus, erken bosalma sorunu yasaniomus, adam valla acik acik anlatmis, nie yapmsin ki sonucda para alck ama durustlukle soleyince bizde 6 ayi beklemeye karar verdk, 6 aylikken de uykuku gibi bisi koklatiolarmis lokal uyusma bi de, komple bayiltma olmuyomus
Dediklerinin hepsini yaptım desem
Benim cadaloz 12 de uyumuştu 12.40 geçe uyandı yine emdi oysaki emerken uyuya kalmıştı zaten ondan sonra uyutma çabasına başladık tekrar ağlamalar falan ve bir kaç gündür farkediyordum ama kesin emin oldum karnımdayken devamlı annesi onu çok severmişi söyleyip dururdum bir kaç kere ağlarken susmuştu ve suratıma bakmıştı bunu söylerken ben konuşuyorum diye bakıyor sanıypdum ama değil ve bu gecede yine ağlarken söyledim sustu siz hiç denediniz mi? Bide benim kız bu aralar hep meme arayışında hep oynuyor ağzına aokuyor çıkarıyor konuşuyor bidaha sokuyor çıkarıyor gülüyor sonra biraz emiyor hep böyle ben oyalayıp çıkartmasam hiç hayır diyeceği yok ve çok sık acıkıyor ama doyduğuna eminim bezi hep dolu dolu çişli sizde de varmı böyle bir durum? Ben her istediğinde veriyorum ama çokda bağımlı olmasından da korkuyorum
Benim kız beşiğinde de benim yanımda da yatsa onunla konuşmadığın sürece ağlamadan en fazla 10 dk kalıyor canım sonra bir ağlıyor bir ağlıyor almayımca kucağına kıpkırmızı surat gözlerden akan yaşlar cabası bide öyle bir sesi varki yani maşallah aslında şöyle bir durum var gece uyumak istemiyor kesinlikle ıykusu var gözler kapanıyor aradan 20-30 saniye sonra hop gözler cin sonra yine kapatıyor yine açıyor bu böyle bazen iki üç saat devam ediyor sen gözlerini kapatınca he tam uyudu diyosun ama olmuyor oyüzdende başından ayrılamıyosun her seferinde başa sarıyor ama sadece gece böyle gündüz hiç uğraşmıyorum koyıyorum ana kucağına veriyorum emziğini ağzına kendisi hemen uyuyor anlamadım gitti bukızın gece ile derdi ne ?Enteresan, eger istikrarli bir sekilde ve sabirla ve basladigin metodtan geri dönmeden yaptiysan alismasi gerekirdi. Bir de öyle bir gün deneyip ertesi gün eski metoda geri dönmek de olayi bozuyor. Cidden sabirla en az iki üc hafta ugrasmak gerekiyor. Mesela ben kizima gündüz de yanina uzanarak uyutmayi ögretmeye calisiyordum, ama zorlandigim zamanlarda istikrarli gitmedim, arada tekrar ayagima aldim, tekrar kucagimda salladim falan, o yüzden bir türlü oturtamadim o düzeni gündüz. Cünkü istikrarli gidemedim haftalarca bozmadan...
Ama istikrarli da gittiysen birkac hafta denedin olmadiysa, o zaman senin bebiste nadir durumlardan biri gerceklesmis demektir. :)
Canım bu kafa nasıl düzelecek benimki hala yan yatıyor sivri kafa oldu çıktı. ..canım ya birde senin özel mesajın kapalı mi?[/QUOTE]BuzlarUlkdeğil.post: 37977111 .!.:Masallah canim senunkin kafa yapisiyla saclari ayni benim oğlum ama seninki maşallahtombik :) becerebilirsem koycam bende resim..ama bbizimki kamerayi görünce bi ciddilesiyo zor ser güldüğünü yakaliyom :)
Canım bu kafa nasıl düzelecek benimki hala yan yatıyor sivri kafa oldu çıktı. ..canım ya birde senin özel mesajın kapalı mi?[/QUOTE]BuzlarUlkdeğil.post: 37977111 .!.:Masallah canim senunkin kafa yapisiyla saclari ayni benim oğlum ama seninki maşallahtombik :) becerebilirsem koycam bende resim..ama bbizimki kamerayi görünce bi ciddilesiyo zor ser güldüğünü yakaliyom :)
Yok canim kapali degil.ceydayla mesajlastim.bizimkinin arkasi yuvarlaklastida uzunlamasina sivri :)Eki Görüntüle 1314499 Eki Görüntüle 1314499 Eki Görüntüle 1314499 [/QUOTE]Canım bu kafa nasıl düzelecek benimki hala yan yatıyor sivri kafa oldu çıktı. ..canım ya birde senin özel mesajın kapalı mi?
Maşallah profil resminden farklı geçen şapkalı resmindende farklı maşallah maşallah saçlarda siyah siyah kuzum.benimEki Görüntüle 1314554 Eki Görüntüle 1314558 Eki Görüntüle 1314559 bu cirkin de benim kel kizim teyzeleri :) saclarini kestik ama anca bu kadar uzadi :)
sagol cnm benm. buyudukce degisiyo benim kiz bi sabit kalmadi :)Maşallah profil resminden farklı geçen şapkalı resmindende farklı maşallah maşallah saçlarda siyah siyah kuzum.benim
Kızlar çok canım sıkkın oğlum 10 gündür kaka yapmiyor bugün baya masaj yaptım kulak çubuğu ile uyardım yok yapmadı birde çok kusuyor 3 saatte bir beslemeye başladım yine aynı kilo alimida durmuş geçen ay yarım kilo almıştı 17 gündür 200 gram almış çok canım sıkıldı yarın doktora gideceğim ilk iki ay iyi kilo aldı o zaman mama da alıyordu artık vermiyorum sütüm de var gibi ama kustugu için mi acaba insan kendi söküğünü dikemi yor :-(
bu arada kilo alimi şöyle doğum kilosu 3350 1.ay 5500 2. Ay 6500 3.ay 7100 boyu 65 on yedi gün geçti son ölçümden kilo alimi 7300 boyu hala 65[/QUO
İyide kuzum bebeğin maşallhı var daha ne istiyorsun biz 3680 kg doğduk 2.ay 5500 kg idik senden 1 kg az kiloya fazla takılma bebeklerin kilo alımı birden yavaşlıyor kaka konusunda sen uyarma poposunu doktorunla konuş
Aynen bizdede var korkma normal hatta benimki dudağını emiyor artık :)Kizlar kizim dilini sakiz cigner gibi cigniyor sizinkilerde yapiyomu bazende bisey yiyomus gibi agzini sapirdatiyo yoksa benimkine has biseymi bu