2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de var ama baya azaldi, demir, balik yagi , vitamin aliom, anca dagiliyo

maşallah cnm cok tatlı kuzuu

cok saol canim..ben de bekkiycem sanirim..

Buarada ceyda buzlarulkesii cokk tatlilar masallah..Allah esirgesin kuzulari

Dediklerinin hepsini yaptım desem

Enteresan, eger istikrarli bir sekilde ve sabirla ve basladigin metodtan geri dönmeden yaptiysan alismasi gerekirdi. Bir de öyle bir gün deneyip ertesi gün eski metoda geri dönmek de olayi bozuyor. Cidden sabirla en az iki üc hafta ugrasmak gerekiyor. Mesela ben kizima gündüz de yanina uzanarak uyutmayi ögretmeye calisiyordum, ama zorlandigim zamanlarda istikrarli gitmedim, arada tekrar ayagima aldim, tekrar kucagimda salladim falan, o yüzden bir türlü oturtamadim o düzeni gündüz. Cünkü istikrarli gidemedim haftalarca bozmadan...

Ama istikrarli da gittiysen birkac hafta denedin olmadiysa, o zaman senin bebiste nadir durumlardan biri gerceklesmis demektir. :)

Evet canim ben de dandini dandiniyi söylerdim karnimdayken, daha dogali 7.gündü, bir türlü susturamamistik birden sesli sesli dandiniyi söyledim sustu. Ne zaman aglasa söylüyorum susuyor. :):):)

Benim kız beşiğinde de benim yanımda da yatsa onunla konuşmadığın sürece ağlamadan en fazla 10 dk kalıyor canım sonra bir ağlıyor bir ağlıyor almayımca kucağına kıpkırmızı surat gözlerden akan yaşlar cabası bide öyle bir sesi varki yani maşallah aslında şöyle bir durum var gece uyumak istemiyor kesinlikle ıykusu var gözler kapanıyor aradan 20-30 saniye sonra hop gözler cin sonra yine kapatıyor yine açıyor bu böyle bazen iki üç saat devam ediyor sen gözlerini kapatınca he tam uyudu diyosun ama olmuyor oyüzdende başından ayrılamıyosun her seferinde başa sarıyor ama sadece gece böyle gündüz hiç uğraşmıyorum koyıyorum ana kucağına veriyorum emziğini ağzına kendisi hemen uyuyor anlamadım gitti bukızın gece ile derdi ne ?

Kızlar çok canım sıkkın oğlum 10 gündür kaka yapmiyor bugün baya masaj yaptım kulak çubuğu ile uyardım yok yapmadı birde çok kusuyor 3 saatte bir beslemeye başladım yine aynı kilo alimida durmuş geçen ay yarım kilo almıştı 17 gündür 200 gram almış çok canım sıkıldı yarın doktora gideceğim ilk iki ay iyi kilo aldı o zaman mama da alıyordu artık vermiyorum sütüm de var gibi ama kustugu için mi acaba insan kendi söküğünü dikemi yor :-(
bu arada kilo alimi şöyle doğum kilosu 3350 1.ay 5500 2. Ay 6500 3.ay 7100 boyu 65 on yedi gün geçti son ölçümden kilo alimi 7300 boyu hala 65

BuzlarUlkdeğil.post: 37977111 .!.:
Masallah canim senunkin kafa yapisiyla saclari ayni benim oğlum ama seninki maşallahtombik :) becerebilirsem koycam bende resim..ama bbizimki kamerayi görünce bi ciddilesiyo zor ser güldüğünü yakaliyom :)
Canım bu kafa nasıl düzelecek benimki hala yan yatıyor sivri kafa oldu çıktı. ..canım ya birde senin özel mesajın kapalı mi?[/QUOTE]
Yok canim kapali degil.ceydayla mesajlastim.bizimkinin arkasi yuvarlaklastida uzunlamasina sivri :)

Kizlar kizim dilini sakiz cigner gibi cigniyor sizinkilerde yapiyomu bazende bisey yiyomus gibi agzini sapirdatiyo yoksa benimkine has biseymi bu

BuzlarUlkdeğil.post: 37977111 .!.:
Masallah canim senunkin kafa yapisiyla saclari ayni benim oğlum ama seninki maşallahtombik :) becerebilirsem koycam bende resim..ama bbizimki kamerayi görünce bi ciddilesiyo zor ser güldüğünü yakaliyom :)
Canım bu kafa nasıl düzelecek benimki hala yan yatıyor sivri kafa oldu çıktı. ..canım ya birde senin özel mesajın kapalı mi?[/QUOTE]
Yok canim kapali degil.ceydayla mesajlastim.bizimkinin arkasi yuvarlaklastida uzunlamasina sivri :)Eki Görüntüle 1314499 Eki Görüntüle 1314499 Eki Görüntüle 1314499

İy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…