2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sonunda emzigi tutturmayi basardimve kollarim dinlendi valla sallamadan uyuyor veriyorum emzigi agzina yatiriyorum kendi uyuyor bugun bakalim gece ne olacak

[QUOTgözünaysecikim, post: 37939784, member: 473140"]Sonunda emzigi tutturmayi basardimve kollarim dinlendi valla sallamadan uyuyor veriyorum emzigi agzina yatiriyorum kendi uyuyor bugun bakalim gece ne olacak[/QUOTE]
Hadi gozun aydin canim :)

Mesaji tel.sen dilayi kotu yazdm.civil marka torbasiz pati deseni olan var civilin sitesinde.disneyinkiler nasip ? Elyafi çok mu ki?
Ben c&a da bakmıştım disneyinkilerde güzel benim aldığımdan biraz daha kalın ama çok değil bide biliyormusun bilmiyorum onların tog ayarı bar benim aldığım kışlık ayarında geçiyor oda 2.5 tog oluyor ayar düştükçe yazlığa doğru gisiyor

Aranızda bebeği dönmeye başlayan varmı benim kız ha döndü dönecek ayaklarını vurdura vurdura daire çiziyor eteafında resmen 29. Üç aylık olcaz normal mi yoksa benim kız çokmu hareketli?
Canım benimkide oyun halisinda ayak ucuna dönmüş sonrada ayaklarıni dışarı çıkarıp yatıyor...popouyu kaydıra kaydıra dönüyor

Benim kizimda 36+5te 2200gr dogdu canim basini dik tutuyor ama arada sallaniyor yine ayaklarini basiyor yatarken basini kaldiyor yari beline kadar normalmi bilmiyorum.kilosunu tam bilmiyorum gecen ay 4400 du ben ilk ayin sonundan beri mamada veriyorum bebelac yiyor hero baby kustu hep.biberonumuzda dr browns doğal akış yeni kilosunu ogrenince yazarim

Bizim oğluş da aynı durumda. Çok nadir de olsa bu aylarda diş çıkarabiliyorlarmış, doktorumuz bize dişler yuvalarına yerleşiyor şuan o yapar dedi, aynı zamanda ağzımız da akıp duruyor :)
Benim oğlusunda öyle ceşme gibi akiyo ağzı :) peki doktor size bi ilac yada krem verdi mi kaşınmayı azaltmak için

Bizde 36+0 doğduk dr. Bizede dedi bazı hareketleri gelişimi bir ay geriden gelebilir sonuçta 36 hafta premature sayılır dedi. 15 temmuzda doğdu kızım kafayı tutuyo tam olarak, dönme çalışmalarıda başladı bugün yarın döner gibi ama kilo bizimde çok az malesef hep sınırda. Diğer mamalarda hep dırt beş günde kaka yapardı hipp e başladığımdan beri hem hergun yapmaya başladı hemde tadını sevdi.

Veeee erken uyuduk bakalım Bu gün gündüz fazla uyumasına izin vermedim bakalım uyuyunca yarım saat 45 dk sonra uyandırdım en son sekizde kaldırdım ama hala uykusu vardı gündüz uyutmadığımdan bende dokuz bıçukda banyoya soktum sonra emiştik 10da kendiliğinden emerken uyudu inş bi daha uyanmaz hadi bakalım :)

Bn
bnde öyle cnm gndz çok uyutmdm şimdi bnmkde babasnn kcagnda erkndn uyudu inşallah uzun bi SRE uyanmzlar biciriklar :))

Bizimki de öyle bir sinirli ki ben bu dediğini çok defa denemek istemiyorum çünkü uyku eğitimlerinin hepsinde diyor ki bir başladınız mı kararlı olun ve kucağa çok sık almayın. Bir kere direncin kırıldığını anlarsa daha alışmazmış ağlamayı da kesmezmiş. Şuan cesaretim yok o yüzden eğitime başlamaya gazdan ağlamadığından emin olmam lazım önce ki kucağa almayayım
Bu akşam memeyi 5 dk geç verdim de kıyameti kopardı. İstediği anında olacak beyfendinin. Babası gibi aslan burcu oldu yahu dediğim dedik :)

Biz de bu ay kestirip düğünü kafamız ne zaman isterse o zaman yapıcaz :) Çocuğun ne zaman kesildiğini söylemek zorunda değiliz kimseye sonuçta :)
Anestezi durumunu sordun mu nasıl olacak peki ben de onu sorayım sana canım ?

Gecen gun marketten aldim öylesine nasilsa tutmuyor diye wee nin damakli silikon emzigi bunu tuttu bende şaşırdım
Canm bbekler hic belli olmuyo gdysun en pahalisin aliysun tutmuyolar snra bi bakiyon oylesnw aldgni seve seve tutyolar svndm cnm snn adina emzk rahtlk vllaya bzmki onsuz uyumuyo

Benimkide uyudu ya cok saskinim Insallah uyanmaz bende aksam 8bucuktan beri uyutmadim oyaladim 10bucukta emerken uyudu hatta mamasinida hazirlamistim yiyemedi bile yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…