2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğim sabah kalktığından beri öksürüyor çok fena. Galiba geniz akıntısı da var. Huzursuz.. Napıcam ben yaaa

Canım sen farkında olmadan beline yüklenmişsin. Bel ağrısı bacağa vurur. Spor yaparken daha dikkatli olmalısın yada ara verebilirsin. Ağrı geçmezse beyin cerrahına bi göster ne olur ne olmaz

Kızlar Çarşamba günü 3. ayimiz bitecek diğer aylar 1200 ve 1100 almıştı kilo sindi tarttım 700 gr almış bu ay. Az mi süt mü yetmedi diye panikledim simdi.....

bebeğime uyku tulumu almak istiyorıum..bulunduğum ilçrede alacak yer yok şehrede gidemiyorum bebeğimi bırakıp.bana tavsiye edeceğiniz içinin elyafı bol olmayan terletmeyen uyku tulumu öneriniz var mı?
civilim'in internet adresine bakabilirsin orada güzel ürünler var.

Sonunda emzigi tutturmayi basardimve kollarim dinlendi valla sallamadan uyuyor veriyorum emzigi agzina yatiriyorum kendi uyuyor bugun bakalim gece ne olacak
hadi gözün aydın, darısı benim başıma. bakalım ben başarabilecek miyim...

Aranızda bebeği dönmeye başlayan varmı benim kız ha döndü dönecek ayaklarını vurdura vurdura daire çiziyor eteafında resmen 29. Üç aylık olcaz normal mi yoksa benim kız çokmu hareketli?
benimkisi emeklemenin tam tersini yapıyor. sırt üstü yatarken ayaklarıyla yere bastıra bastıra ileri doğru hareket ediyor. yalnız brakmaya gelmez olacak yakında.

Kızlar Çarşamba günü 3. ayimiz bitecek diğer aylar 1200 ve 1100 almıştı kilo sindi tarttım 700 gr almış bu ay. Az mi süt mü yetmedi diye panikledim simdi.....
bizde perşembe günü 3 aylık olacağız. 800 gr almış merak etme bence normal. benimki artık geceleri daha az emiyor herhalde o yüzden ama aç olsalar ağlarlar.

bebeğime uyku tulumu almak istiyorıum..bulunduğum ilçrede alacak yer yok şehrede gidemiyorum bebeğimi bırakıp.bana tavsiye edeceğiniz içinin elyafı bol olmayan terletmeyen uyku tulumu öneriniz var mı?

bebeğin kaç aylık oldu canım bende almayı düşünüyorum da bedenini nasıl alacaksın.?

kızlar ya sağlık ocağından geldik 4 aylık aşımızı olduk iki bacağından bakalım ateş falan yapacakmı.azcık canım sıkıldı doğduğundan berianne sütü vericemdiye çok direttim ama neler neler yaptım hala günlük takip ettiğim 4 şey var içtiğim.3470kilo 49cm doğdu.şimdi 6300 62 cm.geçen aydan buyana 500gr almış tamam çok kilo almıycak artık ama az gibi.bide yatarken 150cc mama veriyodum aldığınıda ordan almıştır kesin.hemşirede şu fileler varya onun içine elma veya armut koyup verin hem damaklarının kaşıntısını azaltır hemde yavaş yavaş ek gıdaya geçer kilo alır diyor.ama ben ekgıdaya geçmek istemiyorduuummmm.neyse canı sağolsun kuşumun kan ilacı verdi.kilosuna göre 6damla verecekmişim.kusturabiliyormuş onun için tam açta verme tam tokta dedi.mandalina veya portakal tarzını hemen verme asidik olduğu için dedi.böyle işte sizcede az kilosu dimi.

Rota asisi yaptiran var mi
Yaptirmayan var mi
Biz bugun yaptiracagiz.
Yan etkileri neler oldi sizde.
Hic yaptirmak istemiyorum aslinda her bunyede farkli yan etkileri olabiliyormus ileride.

Bence doyuyorsa sağlığında bir şey yoksa kilosuna bu kadar takma ve ek gıda için erken o sağlık ocağı kafayı yemiş bas bas bağırıyolar ilk 6 ay sade anne sütü diye birde ek gıdaya meyva ile başlanmaz yoğurtla başlanır sonra yavaş yavaş sebze ve meyvalar gelir kan ilacını tahlil yaprırmadan veeme derim çünkü eğer eksikliği yoksa dışardam fazla alımda sılıntı olabiliyor bem vermicem mesela tabi bunlar benim fikirlerim birde eğer ateşleniraw inş olmaz hemen ateş sürücü verme üstünü soy ılkk duş aldır eklem yerlerime bez koy ilaç en son olsun lütfen

Aranızda bebeği dönmeye başlayan varmı benim kız ha döndü dönecek ayaklarını vurdura vurdura daire çiziyor eteafında resmen 29. Üç aylık olcaz normal mi yoksa benim kız çokmu hareketli?
benim kizimda cok hareketli durmuyo ayaklar eller. koltuga koyamiyorm ben hem dönuyö hemde yavastan asagi dogru kayiyi

Ben öyle olduğunda ışığı hiç açmadan konuşmadan ellerini alt pijamanın içine sokuyorum pişpişliyorum. Baştan sinir oluyo ama uykuya geri donuşu kolaylaşıyo.
Oooo ben baştan eklwöeyi unutmuşuö kundaklıyorum açıyor pijamaya sokuyorum çıkartıyor aynen senin dediğin gibi ışık yok ses yok ama bi zamandan sonra sıkılıyor cadı basıyor yaygarayı

bence başka bi doktora götür normaldir die düşünüp es geçme ne olur ne olmaz git doktora için rahat eder.

Rota asisi yaptiran var mi
Yaptirmayan var mi
Biz bugun yaptiracagiz.
Yan etkileri neler oldi sizde.
Hic yaptirmak istemiyorum aslinda her bunyede farkli yan etkileri olabiliyormus ileride.
ben yaptırdım herhangi bi sıkıntı çıkmadı çok şükür ateş falan vs. bişi yapmıyor.

bizim oğlanda haftaya 4.ayına gircek bakalım aşısı ateş yapıcakmı umarım yapmaz takipte olcam yazarsın sanırım.
doğum kilosu çok iyiymiş maşallah benimki 2700 doğdu sarılık oldu 2400 düştü bak 4.ayımıza gircez hala 5kğ olamadık sadece anne sütü veriyorum çok emen obur bi çocok değil mızmız minyon bi bebek anneside minnacık zaten önceden çok takıyordum kafaya zayıf die ama şimdi takmıyorum okadar. senin bebişde gayet iyi bence. ben inatla mama vermiyorum nasılsa bigun süt bitince mamaya geçicez en azından ozamana kadar saf anne sütü alsın istiyorum bilmiyorum doğrumu yapıyorum ama içimdeki sese kulak veriyorum umarım yanıltmaz beni

sağlıklı olsunlarda amann kilo önemli değil (azcıkta tontik olsalar iyi olur hani ) anne olmak zor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…