2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saat an itibari ile 03.10 uyudu bakalım eğer uyanmazsa 10 dkya bu gece seninkiyle anlaşma yaptı bizimki galiba
Canım yaaa gunduz iyi mi uykusu bari... benim paşam gunduz iyi uyuyunca uyumuyor. Genelde de 12 gibi yatiyor 2 saatte bi kalkıyor emip yatıyor sabsh ta 7 gibi uyanıyor. Ama sizinkiler daha zormuş. .. zaten en son esimle ne zaman oturup rahatça soyle bi cay muhabbet oldu hatırlamıyorum. .. ama olsun hic gozume gelmiyor. Benim oglum tüp bebek zor buldum. Benim derdim esim oğlumuzu hem seviyor hem de benim ona ilgimi kiskaniyor ve ben ikisine yetemiyorummm

Selam kızlar uyku eğitiminde 3. Gündeyiz. Hamakta sallayarak uyuturdum oğlumu artık park yatağında sallamadan uyutuyorum. 2 gecedir dokuzda uyutuyorum. 1 saat önceden yatak odasına giriyoruz emzir altını değiştir derken ancak uyuyor. Yatağa yatırınca hemen dalamıyor 20-25 dk anca uyuyor. Demekki sallamadan da uyuyabiliyormuş. Gece uyanmalarıda istikrarlı değil. Bazen 1 kere uyanıyor bazen 5 kere. Neye göre değişiyor anlamadım.

Allah askına nasıl uyutuyorsun cıldırmanın esıgındeyım emıyor uyuyo yataga koyuyorum anında uyanıo sallayarakta uyutamıorum artık sadece memede durmaj ıstıo park yatakda sallıorsum ayakta sallıorum ama yok nafıle artık dıkıslerım agrımaya basşadı sallamaktan. Nolur yardım edın nasıl yapıcam bılemıorum uykuya dalamıyoruz delırıcem yaaaa delırıcem....

Supersın

Gunde bir kere muhakkak üç saat uyuyor bir seferde genelde buda sabah uyandıktan bir buçuk iki saat sonra devamında geceye kadar üç saatde bir ortalama yarım saatlik şekerlemeler yapıyor ama dün gece bişey oldu anlamadım sekizden sonra üçe kadar uyumadı yawwww

Canim besiginde aglamadigi sürece fazla efor sarf etme birak o kendi kendine de uyuyabilir, böylece kendi uyumayi ögrenir. Bir de cok kendinden gecince bir nefes almak icin birak cidden iyi geliyor. :)
Aslında ben kucağımda uyutuyodum prda hata yaptım kucaktan beşiğe koyunca uyanıyor sonrasında da salla babam salla dediğin gibi bu akşam atcam beşiğe ne yaparsa yapsın ağladıkca piş piş denicem tabi benim kız biraz sinirli ne kadar sürede pes ederim bilemiyorum

Canım Hamakta salla salla 1 saate zor uyuyordu. 3 gündür bebeği gözlemliyorum
Canım valla hamağa koyup sallıyordum 1-1,5 saatte ancak uykuya geçiyordu. Mızırdanıp duruyordu. Karnı tok altı temiz saat gelmiş bilmem kaça.. Uyumuyordu. Çok yıpratıcı olmaya başladı. Uzun zamandır uyku konusunu araştırıyorum. Bi süre gözlemledim. Uykuya geçtiği saatleri not ettim. Bugün 3. Gün o saatlerde yatırıyorum. Daha kısa sürede uyuyor. Akşam 7 den sonra huysuz oluyor galiba uyku istiyor ama şimdilik 9 da uyutabiliyorum. Zamanla 8 e çekicem. Birde sallamanın hiçbir etkisi olmuyor bizde. Her halükarda mızırdanıyor. Ne sallıycam o zaman dedim. Yatırıyorum beşiğe sandalyeyle yanına oturuyorum. Uyumamız lazım filan diyorum elini tutuyorum. Okşuyorum asla ağlatmadım. İlk Gece uyuturken ağlayınca aldım kucağıma sevdim sakinleştirdim sonra tekrar yatırdım konuşa konuşa uyuttum. Alışmaya başladı artık. Mesela şimdi 12.50 uyku saatiydi. 5 dk önceden yatırdım oturdum yanına sana mesaj atıyorum. 12.55 gibi uyudu. Uykusu gelmeden yada uyku vakti geçtikten sonra da uyumamak için direniyorlar. Tam vaktini bulmak en önemlisi.. Ben not tutuyorum. Valla ben bile inanamadım 2 günde nasıl düzeldi :)

Arkadaslar acil fikirlerinize ihtiyacım var.ben,kizim cok uykulu ve huysuz oldugu zaman ayakta dolanarak emziriyorum.lakin 2 gun once yaptigimiz ucak yolculugunda boyle yapamadigim icin canimi okudu.ucagi birbirine katti.ben de bundan vazgecirmek icin ne kadar aglasada oturarak emzirmeye karar verdim.ilk denemede olmadi.ikincide de :) dayanamdim kalktim yine ayaga.cunku aglamamasi da gerekiyor.simdi size soruyorum.aglasa da devam mi etmeliyim?ya da siz olsaniz ne yaparsiniz?
Yine ucakla doncez ve korkusu su an bile beni geriyor ((( lutfen yardim.kizim emzik de tutmuyor bu arada

Canim senin belliki gaz derdin devam ediyo.o yuzden durum boyle

Bence ağlasada oturarak emzirmeye devam et elbet yorulacak ve susacaktır ya bunlar nasıl bir veletler ben anlamadım arkadaş sen benim oturduğumu nerden anlıyon da rahatsız oluyon acaba em işte memeni dimi bu bebeklerin beyni bi tuhaf çalışıyor valla tırsıyom ben

Emziğin çeşitlerini denediniz mi.Ben chicco dan almıştım yeni doğana özel diye onu tutmadı nuk tan aldım onu tuttu başlarda sıkıntı ççektim nukta da ama artık tutmaya başladı.Sizde deneseniz. Allah yardımcınız olsun.

Birde uyuması için ben rezene ve anasonlu çay içiyorum o sütümden geçiyor ona iyide dinlendiriyor deneyin isterseniz.Anasonu bir kaç damla bebeğede verin diyorlar bir kere denedim ama olumsuz etkisinden dolayı sonra vermedim hiç.

memeyi verdiginde aglamaya devam ederse esin alkislasin yada kulagina garip sesler cikar dikkatini ona verip memeyi tutuyo bi de istersen cnm

Canım komik ama ben ayakta emzirmeyi şöyle bıraktım. Oturduğumda ağlamaya başlamıştı yine bende şarkı söylüyordum susturmak için arı vız vız vız derken vız sesini duyunca şöyle bir durup şaşkın şaşkın baktı. Sonra tuttu memeyi. Vız sesi kesilirse ağlıyordu yine. Benim vız demekten dilim gıdıklanıyordu :) yorulunca eşim devam ediyordu. Öyle öyle unuttu. :) :)

Bebisim bas parmağını emiyor emzik verince yatarken parmağınıda yandan sokuyor ikisini bir arada alıyor...emzigin sert yerini diliyle yalamaya çalışıyor...ne değişik şeyler yapıyor

Bende saatlerını not alıyorum ama hıc bırbırnı tutmuyo kı dun 12 .-14.30 aradı uyudu bugun 13.15-15.arası bı sabah 10.30 da kalkıo bı sabah 9.30 da gercekte. Cıldırcam. Sallarkende mızıldanıyor, nıye sallıyorum dıyorum ama bu sefer sallamayıncada uykusu kacıoo hepten saatler sasıyo. Bugun mesela 9.30 da kalktı adla uyumadı 1 e kadar vallahı napocagımı sasırdım. Bıde benım kız yuzukoyun uyuyo gecelerı gunduzlerı sırt ustuyuxustu besıgıne bırakım dedım dun aksam. Ama yok mızır vızır. sırtustu cevırdım aglamadı durdu hep ama uyusun dıye en sonunda aldım ayagına uyuttuj guc bela

Aa hic duymamistim bunu tesekkür ederim canim hemen deneyeyim.

canım bu saç dökülmesi için mi?benmde bu ara çok dökülüyo

aslında ağlasada devam etmek lazım.dikkatini başka şeylere çekmek lazım.ama ben napardım bilmiyorum.çok ağlayınca bana b bunaltı basıyo.allah yardımcımız olsun..

Bebisim bas parmağını emiyor emzik verince yatarken parmağınıda yandan sokuyor ikisini bir arada alıyor...emzigin sert yerini diliyle yalamaya çalışıyor...ne değişik şeyler yapıyor

benimkide bazen beni emerken elini sokuyo :) cop cop da ses çıkıyo ağzımı açıp benim onu yiyesim geliyo bu sefer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…