2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide uyudu ya cok saskinim Insallah uyanmaz bende aksam 8bucuktan beri uyutmadim oyaladim 10bucukta emerken uyudu hatta mamasinida hazirlamistim yiyemedi bile yavrucak:KK68:
Erken sevindim 10.30 da kalktı bir saattir tepesinde sallamadab kucağa almadan piş pişliyorum uyuyor uyanıyor anlamadım uykun var işte uyusana be velet ya şimdi yine daldı bakalım uyancakmı

Bzmkide 10 bck gbi uyandi emzrdm salladm azck beagnde uykuya daldi bunlar çok fenalarr ya umarm sznklerde bu geceyi rahat gcerr bi an önce uyur

Eğer aglamiyorsa hiç ellemeyin dalacaklar illaki benim sipacik 9.3oda yatırdim belki kalkmaz diye ama alisti tekrar uyanmaya 11de uyandı oynadık emzirdim 12de bitti yattı.o parmak emmesi ah ah ben 6 yaşına kadar devam etmişim pek tatlı bu sipalar

Eğer aglamiyorsa hiç ellemeyin dalacaklar illaki benim sipacik 9.3oda yatırdim belki kalkmaz diye ama alisti tekrar uyanmaya 11de uyandı oynadık emzirdim 12de bitti yattı.o parmak emmesi ah ah ben 6 yaşına kadar devam etmişim pek tatlı bu sipalar
Bırakıyorum beş dk kendi kendine oyalanıyor sonra ağlıyor bide gözler gidiyor aslında ama uyumamak için elinden geleni yapıyor

Bende besiginden almadim hic sallamadimda arada gidip kontrol ettim 1 çeyrek kala kendi kendine uyudu az önce gene uyandi bu seferde kaka yapmış gece yarisi kakami yapilir ya mecbur aldim besikten uykusu acilir dedim ama emzigi verdim biraz pış pışladim uyudu tekrar artik uyanmaz inşallah.neyse en azindan sallamadan kendi uyumayi ogrendi uyku saatinide öğrenir umarim

Canm emzk tutyomu sennki o oyalar aslında bebisini
Tutuyor ama o kadar cadı ki uyumaya başladığı an atıyor ağzından uyandırıyor kendini ben koyuyorum ağzına yine gözler gidiyor sonra bir bakmışsın yine atmış ağzından bu böyle devam ediyor neyse buçukda uyudu bari akşam 10 dan beri uğraşıyorum ya nasıl olcak bu iş böyle

Tutuyor ama o kadar cadı ki uyumaya başladığı an atıyor ağzından uyandırıyor kendini ben koyuyorum ağzına yine gözler gidiyor sonra bir bakmışsın yine atmış ağzından bu böyle devam ediyor neyse buçukda uyudu bari akşam 10 dan beri uğraşıyorum ya nasıl olcak bu iş böyle
resimdeki senin kız heralde maşallah barekallah sübhanallah onun o güzel çenesini öpüyorum annesi.söylemesi ayıp benimde yakışıklımı yakışıklı efendime söyliyeyim boylu poslu endamlı alımlı bi oğlum var.(azcık edepsiz ama okadar kusur kadı kızındada olur)bilmem anlatabildimmi yaaniii:KK60:

biz bu kolikliği bitirmeden gazı halletmeden uyku düzenine geçeceğimizi düşünmüyorum ayaktayız hala dememe gerek bile yok heralde.yarın 4.ay aşısı için gidicez bakalım

resimdeki senin kız heralde maşallah barekallah sübhanallah onun o güzel çenesini öpüyorum annesi.söylemesi ayıp benimde yakışıklımı yakışıklı efendime söyliyeyim boylu poslu endamlı alımlı bi oğlum var.(azcık edepsiz ama okadar kusur kadı kızındada olur)bilmem anlatabildimmi yaaniii:KK60:
Allah razı olsun canım benim hepsi birbirinden güzel tatlı bu bebişlerin bizimkide az cadı sayılmaz merak etme birbirlerini tamamlar işte tencere kapak misali :KK66:

biz bu kolikliği bitirmeden gazı halletmeden uyku düzenine geçeceğimizi düşünmüyorum ayaktayız hala dememe gerek bile yok heralde.yarın 4.ay aşısı için gidicez bakalım
Bizimki ne kolik nede gazı var anlamıyorum neden uyumak istemiyor bende üç aylıkken başlamayı düşünüyodum eğitime ama biraz daha ertelicem sanırım çok ağlayınca kucağa almayayım diye bu seferde bebeğimin güven duygusunu kaybedeceğinden korkuyorum yarın ki aşınızıda inş sorunsuz atlatırsınız

Bu arada kolik müziklerini saç kurutma makinasını elektrk süpürgesi seslerini falan denedin mi canım ?

Bide kızlar ben spora başladım iki hafta oldu yazmıştım karnımda ağrım sızım hiç bişeyim yok yanlız sol bacağımda ağrı var böyle bölge bölge vuruyor hareket edince azalıyor uzun süre aynı yerde oturunca üstüne zor basıyorum şimdi bunun ameliyatla alakası olablirmi? Sporda ters bir hareket yapıp kendimi zorlamadım ama yinede spordan olmuş olabilirmi ki daha önce spor yapmıştım kas ağrısı bu kadar uzun sürmez bide bende akıntı başladı yine enfeksiyon kaptım sanırım o bacağa vırmuş olabilirmi? Son olarak da emzirdiğim için oyalanıyprum ve yanaşmıyorum doktora gidip röntgen çektireyimmi?

Bende saatlerını not alıyorum ama hıc bırbırnı tutmuyo kı dun 12 .-14.30 aradı uyudu bugun 13.15-15.arası bı sabah 10.30 da kalkıo bı sabah 9.30 da gercekte. Cıldırcam. Sallarkende mızıldanıyor, nıye sallıyorum dıyorum ama bu sefer sallamayıncada uykusu kacıoo hepten saatler sasıyo. Bugun mesela 9.30 da kalktı adla uyumadı 1 e kadar vallahı napocagımı sasırdım. Bıde benım kız yuzukoyun uyuyo gecelerı gunduzlerı sırt ustuyuxustu besıgıne bırakım dedım dun aksam. Ama yok mızır vızır. sırtustu cevırdım aglamadı durdu hep ama uyusun dıye en sonunda aldım ayagına uyuttuj guc bela
Canım o zaman senin bebeğin gaz problemi bitmemiş biraz daha zaman tanı.

X