2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bir de sizin bebekler kaç dk emiyo?benimki en fazla 8-10 dk emiyo.dikkatini dağıtmadan veryorum ağzına.kafayı iyice arkaya itilkleyip ağlayana kadar kendisi ememeyi çıkarsada tuttruyoruöm.eğer kafayı arkaya atıp ağlama başlarsa daha vermiyorum.zaten kaldırırkende hemen gazı çıkıyo.ama böyle böyyle 1-2 saat arayla emiyo..gecede bu şekilde.
az az sık sık emiyo emmeyi nasıl uzatabilirim?

Benim de inanılmaz dökülüyor arkalardan epey açılmış durumda

Biz gazımızın çokluğuna oranla hareket ediyoruz maalesef Eğer çoksa ayakta sallıyorum, hiç yoksa (çokkkkkkk nadir) koltukta kendi kendine uyuyakalıyor. Az biraz varsa kucağımda sallıyorum. 3 gündür küçük çaplı bir düzen oturttum sanki. En azından gündüz de uyumasını sağladım. Tabii bu benim hüsnü kuruntum da olabilir. Gazın az olduğu günlere denk gelmiş olabilirim hemen umutlanmayayım :)

İnşallah bu gazlar bitince rahatlayacağım öyle görünüyor. Allah hepimize güç kuvvet versin. O kadar ağlama içinde ben yüzüne yaklaşınca gülüyor aguuuu diyor ya, allah kuvvet veriyor o an :)

benimkide aynı sürelerde emiyor. merak etme ay ilerledikçe sürede uzuyormuş. şöyle 6-7 aylık olunca ikisinide bitirip daha yok mu diye ağlıyorlarmış :) :)

Bebegim dogdugundan beri uykudayken kafasi titriyor. Uykusundan uyanacagi sirada yani uyanmadan bir iki dakika once kafasini titretiyor ve nefes alamiyor gibi ses cikariyor . Dr a suphelerimden bahsettim ama onemsemedi. Uyurken bebegini gozlemleyip bu hareketleri farkeden var mi benim gibi acaba. Artik iyice endiselenmeye basladim

arkadaşlar benim kız 6 ağustos doğumlu.36+3 te.kilosu çok az geliyr bana 5500 civarı.biberon almıyor sadece gece 1 kere kalkıyor uyku arası 75 lik içebiliyor.ayaklarını bastırıyor ama kafasını tutarken bir süre sonra sallanıyor tekrar toparlıyor yani böyle zıpkın gibi tutmuyor.netten araştırdım biraz erken doğduğu için 4 hafta öncesi geişim özelliklerine bakılmalıymış ama daha fazlasını da gösterebilirmiş.var mı bizim gibi olan?aptamil ve bebelac denedik.nuk ve awetn biberon.çok sevmedi.bugün hipp aldım inşallah sever

benim kız gündüzleri nerdeyse 40 dakikada bir emmek istiyor ama 5- 10 dakika .gece 10 gibi yatıyor 4-5 arası uyanıyor.emiyor yada verebilirsem mama.sonra sabah 8 gibi emiyor 9 buçuk 10da kalkıyor

bebeğime uyku tulumu almak istiyorıum..bulunduğum ilçrede alacak yer yok şehrede gidemiyorum bebeğimi bırakıp.bana tavsiye edeceğiniz içinin elyafı bol olmayan terletmeyen uyku tulumu öneriniz var mı?

yani bebeğimde böyle bir şey farketmedim daha doğrusu hiç incelemedim ama bence çok takma.çünkü anlattığından anladığım ayılmaya çalışıyor kuzucuk

Aranızda bebeği dönmeye başlayan varmı benim kız ha döndü dönecek ayaklarını vurdura vurdura daire çiziyor eteafında resmen 29. Üç aylık olcaz normal mi yoksa benim kız çokmu hareketli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…