2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba dun dr a goturdum bebısımı,vajınası yapışık dedı dr,daha evvelde enfeksıyon gecırmıstı,ama bu yapışıklığı farkedememıslerdı,vajinasını elıyle bı aparat yardımı ıle ayırdı dr,ama tekrar olma ıhtımalı varmış,bu durumu yasayan annemız var mı aramızda

Ne guzel.bizimkide kucak hastasi daha yeni yeni birakabiliyorz yere hep kucsk istiyordu dsha önceden hic bir isimi yapamiyordum yanlizken yemk yiyemiuordum naparsak berzbr yspiyorduk afedetsn lavaboya gttigimde birakiuorfum ben gelene kadar ağlıyordu simdide kuck istiyor ama eskiye oranla daha iyiyiz

Bizde su an yok ama olanları duymuştum kendiliğinden 1 yaşında duzelebilir diye biliyorum korkma yani çoğu kız bebek de oluyormuş

ya kızlar benim bebiş sabah kalktığında sesi kısılmış olarak, kalınlaşmış olarak kalkıyor . oda sıcaklı 23-24 derece üşümüş desem ensesi terli kalkıyor. bir insanın hen ensesi terleyip hem sesi kısılır mı ya. bu bebiş üşüyor mu sıcaklıyor mu anlamadım. sizdede böyle bir durum var mı nasıl bir çözüm buldunuz allah korusun üşütecek diye korkuyorum.

birde bebişimin bacakları vücuduna göre çok kalın kaç numara zıbın giydirirsem giydireyim alttan çıtçıtlarken zorlanıyorum. altına yapmasına engel olur mu acaba bilemedim. alttan çıtçıtlamasam kucaklarken sırtı açılıyor. sizin bebişlerde durum nasıl ?

yapışık olduğunu nasıl anladı?

Canım bence gazı vardır. ..benim bebeğimde geçen hafta akşam yatırıyoruz ağlıyor kaldırinca aynı susuyor baya sonra gaz çıkardı rahatladı yattı

Canım kalorifer olduğundan kuruyor Boğazları ve burnu öyle çıkıyor diye düşünüyorum...

Canım bebekler terledigi içinde usutur daha ince giydir yatırırken oda sıcaklığın gayet iyi ben sadece uzun kollu bady yada sıfır kollu bady üzerine ince bir takım giydiriyorum üzerine penye battaniye ortuyorum bizimde oda sicakligimiz 22-23 arasi

Zibinlar olmuyorsa atlet külot almayı dene sen olmazmiki yada ayından buyuklerdemi olmuyor

Kızlar a101e molfix 4 numara içinde 100 tane var birde 5 numara içinde 75 tane var 36 ymuş gelmiş ben zaten molfix kullanıyorum memnunum bir iki aya geçeriz diye aldım size de söyleyim dedim

Baya bir gec yaziyorum ama kusura bakma. Canim bence biraz düzen oturtmaya calis yani fazladan ugrasmak gerekiyor biraz ama sonuclari cok güzel oluyor. Mesela uyusun diye sürekli uyutmaya calisma. Oyun oyna vakit gecir bebekle. Belli bir ritim tuttur. Mesela benimki aksam 8 de yatiyor sabah 7 de uyaniyor. Sabah 7 de süt ictikten sonra altini degistiriyorum karin masaji, bisiklet hareketleri yaptiriyorum bir yirmi dakika oluyor. Sonra oyun oynatiyorum, oyuncaklarla dikkatini cekmeye calisiyorum, bir saat da böyle geciyor. Sonra ayagima aliyorum sallamaya basliyorum bazen 20 dakikaya dalip 40 dakika uyuyor, bazen hemen dalip 10 dakika uyuyor, bazen uyumuyor. Uyumuyorsa tekrar alt degistirmeye, oyuncaklarla oyalamaya en kötü evi gezdirmeye calisiyorum ta ki tekrar acikana kadar, gündüz 3 saatte bir acikiyor.

Gece icinse bizim de iskence gibiydi uykuya gecis ama ben her gün ayni saatte yatak odasina gecip karanlik yapip odayi kizimla hic sesli konusmadim, esimle de. Artik saat 7 8 oldu mu uyumak istiyor direk, bünyesi otomatik istiyor yani sütünü iciyor, besige koyuyorum gözlerini kapatip uyuyor. Bu haftalarda cok gaz problemi olmasina ragmen besige koydugumda bir o yana bir bu yana cirpiniyor agliyor biraz öpüyorum elini tutuyorum falan bir sekilde uykuya en gec 30 40 dk daliyor.

Ben bir kitap okumustum sen istikrarli davranip hep ayni seyleri yaparsan bir süre sonra ona alisiyor diyordu gercekten de dogru cikti. Ise girmeden belli bir düzen oturtmaya calis birazcik kayinvaliden de bilsin hem ne zaman ne yapacagini, cocugun düzeni iyice bozulmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…