- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.561
Insallah cnm zor ya sallamak falanAllah yardm etsnoh ne güzel hiç sıkma canını Allah huyunu bozmasın. hele kendi kendine uyuyormuş ya mis valla. darısı bizim başımıza
Yk cnm mama vermiyorm cok nadir gece uyutmadan veriyorm ama onu da sevmiyoMama vermiyosun sanirim gece? Benimki 2 saatte bazen saat basi kalkiyo.
Bende var cnm ben begenmediim cok fazlakızlar çocukların ilk altı yıllk eğitimi önemli olduğu için bir program hazırlamışlar akıllı telefonlarda ve tabletlerde kullanılabiliyor sadece. "ilk6yıl" programın adı bu. bebeğin gelişiminden birşey atlamayalım ve güzel eğitelim diye hazırlanmış bir program. bizim tel. uyumlu olmadığı için indiremedik eğer siz indirebiliyorsanız inceleyip hakkında yorum yapar mısınız. çok merak ettim. eğer güzelse onun için tablet alacağım o yüzden yorum yaparsanız bana çok sevinirim.
ayyyy amin canım çok sevindim senin adına inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsınız.arkadaşlar anneler çok şükür sonuçlarım temiz çıktı.dua eden herkesten binlerce kez Allah razı olsun.tüm anneleri evlatlarına bağışlasın
arkadaşlar anneler çok şükür sonuçlarım temiz çıktı.dua eden herkesten binlerce kez Allah razı olsun.tüm anneleri evlatlarına bağışlasın
Geçmiş olsun canım hadi gozun aydın.arkadaşlar anneler çok şükür sonuçlarım temiz çıktı.dua eden herkesten binlerce kez Allah razı olsun.tüm anneleri evlatlarına bağışlasın
Cok gecmis olsun canim Allah hepimizden razi olsun oh rahatladin simdi yavrularina sıkı sıkı sarılıp kokla bi dahada öyle kötü şeyler düşünmearkadaşlar anneler çok şükür sonuçlarım temiz çıktı.dua eden herkesten binlerce kez Allah razı olsun.tüm anneleri evlatlarına bağışlasın
Ya saatleri yoksa... Belkide ben uykusu geldiğinde anlamıyorum. Mesela sizin bebeklerin uykusu geldiğini nasıl anlıyorsunuzeğer uykusu yoksa hiç uyutacağım diye uğraşma sen uyutmayı amaç edipte uyumazsa sinirlerin yıpranır. önce bebişin uyku saatini öğrenmelisin. hergün hangi saate uyuyorsa hep aynı saatte uyutmaya çalış baktın faklı bir saattemi uyuyacak oyala saatine yakın bir saatte uyut. anca bu şekilde oturur. yeterki uyusun diye farklı saatlerde uyutursan sadece anı kurtarırsın. yarın yine bir meçhul yine bir mücadele. bebişi tanırsanız hiç yorucu değil eğitmesi. gaz sorunu hariçççççççççç
maşallah seninki bayağı uyuyor.. saatlerini nasıl ayarladın senmi yatırdın o saatlerde yoksa ağladığı zaman mı götürdün yatırmaya ilk başta?? ben uykusu geldiği zamanı kestiremiyorum bir türlüUyku egitimi denemeez tam ama ben gunduzleri kkesinlikle sesli yerde birakiyorm bebegi uyurken tv falan acik uyuyo sesee alissin diye ugrasriyorm. Gunduz asla sessiiz yerde ben uyutsam da o uyumuy.aksamlari yine tam gece uykusuna gecene kadar isiklari falan kapatmiyoorm.aksam 10gbi gece uykumuz icin yatak odasina geciyorz kesinlkle isiklar kapali ve cok sessiz olcak.emziriorum.meme de asla uyumaz.emzirdikten sonra kucagima yatirip emzigi veriyrm.poposuna pispislayarak 10dakika da uyutuyorm.sabah 7ye kadar uyuyo.7de emziri altini degisiyorm yine emzikle uyutuyorm.11 gibi uyaniyo bizim uyku duzenimiiz boyle :)
amiiinnnnoh ne güzel hiç sıkma canını Allah huyunu bozmasın. hele kendi kendine uyuyormuş ya mis valla. darısı bizim başımıza
erkeklerde çok farklı değil canım en azından benimkide hemen hemen aynı... bu arada sen erenin uyku eğitimini okumuşsundur. hiç denedinmi??Bizimkide bir türlü oturmadı bigün erken yatıyor ertesi gün geç bi bakmışsınız beş dk uyumus bi bakmissin üç saat deliksiz anlamadım gitti bence bu kızların hepsi böyle nazlı galiba hep konuscan gezdircen dediğin gibi yoksa dudağını buzup bana bakıyor sonrada ağlıyor ama ben dayaniyorum öyle hemen kucağa almıyorum bide ağlamaya basladimmida öyle kolay sakinlesmiyor bide kaslar hep çatık benimkinin sinirlenince memeyi veriyorum ağzına arada çıkartıp çıkartıp bana bakarak ağlıyor iç çeke çeke ya bunlar şimdi böyle bizi oynatiyosa ilerisi ne olacak ki?
Canım emzirmeden sonra biraz oyun ya ds önce oyun sonra emzirme daha sonra yatağa koyunca uyur...benimki yüzüyle oynuyor yada ben emzirmeden sonra unutuyorum. .saatler genelde aynı oluyor. ..maşallah seninki bayağı uyuyor.. saatlerini nasıl ayarladın senmi yatırdın o saatlerde yoksa ağladığı zaman mı götürdün yatırmaya ilk başta?? ben uykusu geldiği zamanı kestiremiyorum bir türlü
Ben kulkaniyorum canim güzel bir uygulama gün ve gün sana bebekle alakalsli neler yapabilirsin söylüyor ama sadece bunun için tablet alma bence bu bilgileri nettende bulabilirsinkızlar çocukların ilk altı yıllk eğitimi önemli olduğu için bir program hazırlamışlar akıllı telefonlarda ve tabletlerde kullanılabiliyor sadece. "ilk6yıl" programın adı bu. bebeğin gelişiminden birşey atlamayalım ve güzel eğitelim diye hazırlanmış bir program. bizim tel. uyumlu olmadığı için indiremedik eğer siz indirebiliyorsanız inceleyip hakkında yorum yapar mısınız. çok merak ettim. eğer güzelse onun için tablet alacağım o yüzden yorum yaparsanız bana çok sevinirim.
Okudum ama üç ay dolmadan baslanmamasi lazımmış benimki daha yeni üç aylık olacak bakalım ondan sonra denicem ınş çabuk ise yarar sen uyguladinmi?amiiinnnn
erkeklerde çok farklı değil canım en azından benimkide hemen hemen aynı... bu arada sen erenin uyku eğitimini okumuşsundur. hiç denedinmi??
Baya bir gec yaziyorum ama kusura bakma. Canim bence biraz düzen oturtmaya calis yani fazladan ugrasmak gerekiyor biraz ama sonuclari cok güzel oluyor. Mesela uyusun diye sürekli uyutmaya calisma. Oyun oyna vakit gecir bebekle. Belli bir ritim tuttur. Mesela benimki aksam 8 de yatiyor sabah 7 de uyaniyor. Sabah 7 de süt ictikten sonra altini degistiriyorum karin masaji, bisiklet hareketleri yaptiriyorum bir yirmi dakika oluyor. Sonra oyun oynatiyorum, oyuncaklarla dikkatini cekmeye calisiyorum, bir saat da böyle geciyor. Sonra ayagima aliyorum sallamaya basliyorum bazen 20 dakikaya dalip 40 dakika uyuyor, bazen hemen dalip 10 dakika uyuyor, bazen uyumuyor. Uyumuyorsa tekrar alt degistirmeye, oyuncaklarla oyalamaya en kötü evi gezdirmeye calisiyorum ta ki tekrar acikana kadar, gündüz 3 saatte bir acikiyor.
Gece icinse bizim de iskence gibiydi uykuya gecis ama ben her gün ayni saatte yatak odasina gecip karanlik yapip odayi kizimla hic sesli konusmadim, esimle de. Artik saat 7 8 oldu mu uyumak istiyor direk, bünyesi otomatik istiyor yani sütünü iciyor, besige koyuyorum gözlerini kapatip uyuyor. Bu haftalarda cok gaz problemi olmasina ragmen besige koydugumda bir o yana bir bu yana cirpiniyor agliyor biraz öpüyorum elini tutuyorum falan bir sekilde uykuya en gec 30 40 dk daliyor.
Ben bir kitap okumustum sen istikrarli davranip hep ayni seyleri yaparsan bir süre sonra ona alisiyor diyordu gercekten de dogru cikti. Ise girmeden belli bir düzen oturtmaya calis birazcik kayinvaliden de bilsin hem ne zaman ne yapacagini, cocugun düzeni iyice bozulmasin.
Kv dediğin bu kadar karışmaz yahu annesin sen, işe baslayınca da kuralları sen koy arkadaşım, su saatte su kadar sagdığım sütten içir filan de, bu çocuğun annesi benim de, senin kurallarını uygulatmaya çalış, varsın sen çok bilmiş, çocuğunu ona göre iyi buyutemiyor görün ama kararlı ol ve taviz verme çocugun konusunda, eğer eşinde senden yanaysa o zaman daha iyi olur
o kadar saat nasıl acıkmadan uyuyor maaşallah ona. gündüz mü uyumuyor ki ?Yk cnm mama vermiyorm cok nadir gece uyutmadan veriyorm ama onu da sevmiyo
peki iki uyku arası ne kadar sürüyor.. bi uyandığında ne kadar uyanık kalıyor?Canım emzirmeden sonra biraz oyun ya ds önce oyun sonra emzirme daha sonra yatağa koyunca uyur...benimki yüzüyle oynuyor yada ben emzirmeden sonra unutuyorum. .saatler genelde aynı oluyor. ..
benimki 95 günlük bugün başlamaya karar verdik eşimle. gelişmeleri yazarım..Okudum ama üç ay dolmadan baslanmamasi lazımmış benimki daha yeni üç aylık olacak bakalım ondan sonra denicem ınş çabuk ise yarar sen uyguladinmi?