2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kafa kaldırması hariç aynı benim kız sürekli kıpır kıpır

Kv dediğin bu kadar karışmaz yahu annesin sen, işe baslayınca da kuralları sen koy arkadaşım, su saatte su kadar sagdığım sütten içir filan de, bu çocuğun annesi benim de, senin kurallarını uygulatmaya çalış, varsın sen çok bilmiş, çocuğunu ona göre iyi buyutemiyor görün ama kararlı ol ve taviz verme çocugun konusunda, eğer eşinde senden yanaysa o zaman daha iyi olur

Banyoda birde sicak buharda tutmayi dene

Benim sipada öyle Yenidoğan kontrollerinde doktor söylemişti daha sonra normal doktoruda söyledi baya hareketli diye Oysaki orada birşey yapmamisti bence bütün bebekler aynıdır hareket halinde oluyorlar

benim kizim kucaktan.nefret ediyo hic durmuyo kucakta yaa agliyo hemen

Senin baby akıllı; ))
fazla mi akilli ne :) kimse.kucagina alamiyo kimsr opemiyo open olursa basiyo cigligi :) bide sizin.bebeklerde oldumu bilmiyorum kizim.beni tanimaya basladi sanirim.en kalabalik yerde.bile kafayi oraya buraya cevirip bi sekilde beni buluyo ve gozlerini ayirmiyo bi tek bana.guluyo.kimseye yiz vermiyo benim kiz garip bi.hatun :)

Ay benim sipamda öyle ya ben emziriyorum babası gazını çıkarıyor kucakta gözü dikiyor ben konuşuyorum gülüyor geçen kahkaha atacam diye bir hal oldu sipa babaya yok ama kurban olurum bu bebislere

Benimde aynı heryerde beni seçip takip ediyor uzaklastimmi ağlıyor

valla ben hiç takmıyorum bizim millet olarak huyumuzdur şişko bebek makbuldür ne iş yaptıracaklarsa bebişe :) bu işin bir standartı ortalaması var ben onlara bakıyorum eğer ortalamanın altında olsa bebek sebepsiz yere çok ağlasa aç mı acaba diye düşünürüm ama Allaha şükür öyle bir sorunumuz yok gerisi beni ilgilendirmez...

Y

a ben hep kundakliyordum ama aryik sıkılıyor heralde acmk icin çabalıyor napsam bilemiyorum kundaklasam bi dert kundaklamasam bi dert
ben arada yapıyorum daha iyi uyuyor kundak yapınca ilk doğduğunda çok yaptım ama başka türlü uyumadı çünkü.

Bu gece yapayım bakalım ne edecek :)
bence alışması için gündüz kundak yapıp evin içinde öyle gezdir hoşuna gidip gitmediğini öyle anlarsın. ben üşümesin diye hala kundak yapıp öyle gezdiriyorum ama kolları dışarda kalıyor hiç sevmiyor kollarını içine katınca.

valla benimkinin gazı olduğunda ayakta dolaşmamı istiyor oturduğumuda bendeki hareketlilik bittiği için anlıyor benim adım atmam onun gazını daha iyi çıkarmasını sağlıyor. ama oturup onu sallayınca hiç ses etmiyor. uzun zamandır takip ediyorum ayakta gezmek istediğinde gezdiriyorum mutlaka geçte olsa gazını çıkartıyor. bazen çok gazı olunca dakikalarca gezmek istiyor o ayrı mesele :)

wwaawww nazlı olacak desene.... benim kızda beni tanıyor gerçi bir beni birde babası görüyor sadece ama hangimizin annesi olduğunu bilebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…