- 14 Ekim 2009
- 681
- 81
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.481
Canım reddetme dönemleri oluyor sen yılmadan emzir valla benim bebis 600 gr almış ilk ay 1300 almıştı ikinci ay 1kilo 3.ayda azladi kilosu iyi diye mama demedi dr aglamiyor bende süte devam ediyorum sen takma artık sütler fışkırmiyor
Kundak candir can mutlaka yapben hiç kundaklamadım şimdiden sonra yapsam mı ya ?
Kundak yapmadım canım hiçYatağını sevmiyor desem gece uyuyor orada. Doktorumuza sorucam pazartesi gidince.
Kayınvalidem yine mutsuz kilosundan ama bakalım doktor ne diyecek. Bugün tam 3 aylık olduk. Evde tartıyorum (yani kendim tartıya çıkıyorum sonra onunla çıkıyorum aradaki farkı kilosu sayıyorum) 5800 görünüyor. Bu ay 700 gr almış olur bu durumda. Bana göre şahane ama kayınvalidem yine delirecek. Az önce bana diyor ki birini emerken diğerinden süt fışkırmıyor senin bence sütün yokYahu olmasa bile bunu söylemenin kime ne faydası var. Söyleyince süt mü gelecek.
Evet fışkırmıyor ama ıslanıyor diğer göğsüm. O da her zaman değil zaten. Bu da bırakma refleksi denen şeyden oluyormuş internette okudum fazla sütle alakası yokmuş. Kafayı yedirtecek bana yaSana içimi dökmüş gibi oldum geldi yine şişirdi beni ((((((
a ben hep kundakliyordum ama aryik sıkılıyor heralde acmk icin çabalıyor napsam bilemiyorum kundaklasam bi dert kundaklamasam bi dertKundak candir can mutlaka yap
maşallah supanallahh :)
canım sütün çok olmasıyla fışkırması aynı şey değil.sütün çok olur ama fışkırmaz.sütün az olsa yetmese zaten bebeğin doymaz ağlar sürekli :) bu kv ler çok biliyo herşeyi :)
Kundak candir can mutlaka yap
teşekkür ederım canım bilmiyorum ne zaman yaptırırız ben istiyorum ama eşim küçük ağrırsa diye biraz öteliyor
ben demiştim ya pipisi küçük gibi diye doktor muayne ederken baktı biraz kilolu içine gömülmüş dedi az o oynadı o zaman ucu dar ama dedi sünnet iyi olur ama dilindede dil bağı var onuda kestirecez ama şımdi bütün bunlardan emmez filan diye öteliyoruz bakalım...
Ben görmedim sıkıntı olduğunu düşünmüyorum benceKizlaaarrr, hala adet gormeyenimiz var mi???
mangomaeğim yok post: 37872190 .!.:Kendi iki oğlunu da emzirememiş. Biri yani eşim sadece 1.5 2 ay emmiş. Kardeşi 1 damla bile anne sütü almamış. Acısını benden çıkarıyor kadınÜstelik kardeşinin yanında eşim daha cılızdır yani kardeşi bayağı dev gibi ki eşim 1.83 zaten ama zayıf. Kardeşi hem uzun hem iri. Geçen sinirlendirdi beni dedim anne sütünün bir numarası yokmuş bak almayan oğlun daha iri :) İyi ki kız olmadı evladım herhalde bir de kız olsa alıp gidecekti bana bırakmayacaktı çocuğumu :)
busratasci .!.:Kizlar aranzda nuk biberon kullanan varmi bnmki emzgni tutyo ama biberonda de baby onu tutmuyo ucu dgskya acaba nuk akşam ucu emzgyle ayni tutarmi szce
Kizlaaarrr, hala adet gormeyenimiz var mi???
Çok fenalar yaaCanim bizimki aventin emzifini tutuyor ama ama awentin biberonunu tutmuyo cigbiyo.bende vermedim bidaha mama :) :)
Benim oglanda ayni ,elini komple sokmaya calisiyo emerken bile bazen aradan parmagini sokuyoBizimkide emiyo elini ayni sekilde ayi müsaitolsa dis sanirdim bende :)
Cok guzel bikonuya değindinzilan3bugünemst: 37873927 .!.:[QUl_sis, post: 37859553, member: 457157şlar bebeğini sünnet ettiren varmı aranızda?? bilgi almak istiyorum anestezi olarak neyi tercih ettiniz? memnun kaldınız mı? almam gereken önlem yada bilmem gereken herhangi bir şey var mı?? iyileşme süreci nasıl??
evet ya burnu hep tıkalı serum fizyolojik yapıyorum birde burun aspiratörü aldım sürekli onla çekiyorum ama bi türlü geçmiyor tıkanıklığı .He bide şu var burnu tıkalı olduğunda da oksuruyor serum fizyolojik yapiyor musun
Valla ayni :) bugun emzirirken aradan elini de sokmuş emiyoCok guzel bikonuya değindin
Benim oglanda ayni ,elini komple sokmaya calisiyo emerken bile bazen aradan parmagini sokuyo