2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yılmıyorum aslında oğlum da gazı olmadığı sürece emiyor ama gel gör ki insanlar özellikle kayınvalide beni delirtecek. Emzirmekten soğur mu insan ya soğudum yeminle. Lohusa depresyonu yaşamadım çok şükür bunlar beni depresyona sokacak şimdi.
Komşununki şu kiloda. Berisinin ki şu kadar saat emziriyormuş. Yemiyorsun çok zayıfsın sütün olmaz.

İşe gidince dayıyacak çocuğa biberonu 5 dk da bir akşam çocuk memeyi almayacak Sütün yetmezse gündüz biterse ben mama veririm diyor. Benim çocuğuma ben mama vermiyorum o verecek. Elimde kalacak bu kadın sonunda

Bu soylemler insanin cani cok sıkıyor cnm benim bebegin haftaya pazartesi uc aylik olack ve kizim suan bes kilo benim gecen ay besyyz gr aldi ya aslinda drlar cocuklari obez etmeye calisiyor saglik ocaklarindaki hemsireler normal buluyor kilosunu boyu dort cm uzamsti boya vermis dediler. Dr mamada vermemi soyledi az verdim gunde doksan cc . benim kiz icinde arda cevremden aaa bu kiz gelismemis diyorlar sinir oluyorum. Hele birilerinin sutum hakkinda yorum yapmasına dahada sinirleniyorum . Sutum olmasa cocugum ac kalsa aglar ki emdikten sonra bakiyorum hala var sutum ki nette arastrdigoma gore cocuk besinci altinci ayda dogum kilosunun iki kati olurmus bu normalmis . Niye kiloyu bukadar takinti yapiyor herkes

maşallah supanallahh :)

canım sütün çok olmasıyla fışkırması aynı şey değil.sütün çok olur ama fışkırmaz.sütün az olsa yetmese zaten bebeğin doymaz ağlar sürekli :) bu kv ler çok biliyo herşeyi :)

Kendi iki oğlunu da emzirememiş. Biri yani eşim sadece 1.5 2 ay emmiş. Kardeşi 1 damla bile anne sütü almamış. Acısını benden çıkarıyor kadın Üstelik kardeşinin yanında eşim daha cılızdır yani kardeşi bayağı dev gibi ki eşim 1.83 zaten ama zayıf. Kardeşi hem uzun hem iri. Geçen sinirlendirdi beni dedim anne sütünün bir numarası yokmuş bak almayan oğlun daha iri :) İyi ki kız olmadı evladım herhalde bir de kız olsa alıp gidecekti bana bırakmayacaktı çocuğumu :)

Başta bende yaptırmayı düşünmüştüm ama şöyle düşündüm; tıp hergün ilerliyor, sürekli yeni birşeyler keşfediliyor. Oğlum 4-5 yaşına geldiğinde aradan 4-5 yıl geçmiş olacak o zamanki teknololojiyle belkide daha iyi bir yöntemle sünnet ettiririz diye düşündük.

Mesela eskiden yapılan yöntemle şimdiki bile farklı, şimdi çocuklar sünnet olur olmaz günlük hayata dönebiliyor.

Kizlar aranzda nuk biberon kullanan varmi bnmki emzgni tutyo ama biberonda de baby onu tutmuyo ucu dgskya acaba nuk akşam ucu emzgyle ayni tutarmi szce

Ayy hic gulec egim yoktu iyi demissin :) :) benim esimde 1 ay emmis hamile kaldgndan daha emememis.bide demezmi ben napiyim allah koydu diye.bisi dicektim ama buyuk konusmiyim dedim nolur nolmaz ilac gibi korumuyp kondimlar :) :) :)

busratasci .!.:
Kizlar aranzda nuk biberon kullanan varmi bnmki emzgni tutyo ama biberonda de baby onu tutmuyo ucu dgskya acaba nuk akşam ucu emzgyle ayni tutarmi szce

Canim bizimki aventin emzifini tutuyor ama ama awentin biberonunu tutmuyo cigbiyo.bende vermedim bidaha mama :) :)

[QUl_sis, post: 37859553, member: 457157şlar bebeğini sünnet ettiren varmı aranızda?? bilgi almak istiyorum anestezi olarak neyi tercih ettiniz? memnun kaldınız mı? almam gereken önlem yada bilmem gereken herhangi bir şey var mı?? iyileşme süreci nasıl??[/QUOTE]
Cok guzel bikonuya değindin
Bizimkide emiyo elini ayni sekilde ayi müsaitolsa dis sanirdim bende :)
Benim oglanda ayni ,elini komple sokmaya calisiyo emerken bile bazen aradan parmagini sokuyo

Son düzenleme:

Benim oglanda ayni ,elini komple sokmaya calisiyo emerken bile bazen aradan parmagini sokuyo[/QUOTE]
Valla ayni :) bugun emzirirken aradan elini de sokmuş emiyo

He bide şu var burnu tıkalı olduğunda da oksuruyor serum fizyolojik yapiyor musun
evet ya burnu hep tıkalı serum fizyolojik yapıyorum birde burun aspiratörü aldım sürekli onla çekiyorum ama bi türlü geçmiyor tıkanıklığı .emerken bile nefessiz kalıyor bazen bırakıyor emmeyi dr sordum emen çocuklarda genizde süt birikmesi olurmuş

Benim oglanda ayni ,elini komple sokmaya calisiyo emerken bile bazen aradan parmagini sokuyo
Valla ayni :) bugun emzirirken aradan elini de sokmuş emiyo [/QUOTE]
ben 50 günlükken sünnet ettirdim başta biraz zor oluyor bir hafta sancısı oldu ama şimdi iyi sık sık banyo yaptırırsanız dikişler hemen düşüyor.

Selam kizlarr..bütün bebekler mi boyle benimki mi boyle.kucakta ayakta gazini alalim derken kucağa alisti .kucaktada oturduğu anliyo.ayakta gezdircen.ayakta yüzünü disari doğru baktirdigimDa bile ayakları kipir kipir ne çorap birakiyo ayaginda ne patik.emerken bile ayaklar kipir kipir.daha 3 aylikken voyleyse yürümeye basladgnda ne yapcam bilmiyorum :) :) hic yatmak istemiyor.kipkirmizi oluyor kafayi bele kadar kaldryo.sanarsinki kalkip gidecek :) bebeği boyle hareketli olan var mi normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…