2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oglumu klasik yontemle sunnet ettirdim ilk bi kac saat huysuzdu sonra gecti bir haftadan sonra yavas yavas dikisleri eridi .kesinlikle tavsiye ederim canim

perşembe günü oğlum tam 3.5 aylık oluyo.bi haftadır falan salyası akıyo ağzıyla köpük yapıyo.sizde de varmı bu durum ?
bizdaha 2,5 aylığız bizde bir aydır var önüne taktığım önlük yarım saatte ıslanıyor. bir günde 6-7 defa değiştirmek zorunda kalıyorum.doktor normal dedi

mber: 500780"]Bebeklerinizin iki uyku arasi kac saat?
Bizde gece uykusu iyi ama gunduz de uyandiginda en fazla 2 saat dayanabiliyor. Bir de en ufak sese uyandigi icin uykuya dalmakta gucluk çekiyor. Böyle olunca gunduzleri hep bi uyku halinde oluyo.artik cok uzun sure uyanik kalmasi ve hareketli olmasi gerekmez mi[/QUOTE]
Benimki digdugubdan beri uyuyan bi be

Burnunu temizlemek için kullanılıyor burnunun içine sıkıyor sun temizliyor doktorun vermedi mi hiç ?
Yok vermedi kullanmadm hic[/QUOTE]
izotonik su olarak geçiyor (tuzlu su) ilk başlarda bizde kullandık ama şimdi burun aspiratörü ile temizliyorum özellikle banyodan sonra çok hoşuna gidiyor ve içerde ne var ne yok çıkartıyor.

Benim kizim cok uyuyan bir bebek degil dogdugundan beri gunduz tek iyi uykumyz var oda iki uc saat uyur gece yatma saatide on birden sonra birde memede bes on dklij uykulari var

bir ayda gayet iyi almış bu doktorlar neden bu bebişleri şişirmeye çalışıyor anlamıyorum. bebeğin aç olduğu için sürekli ağlamıyorsa başlama bence.

bizde de durum aynı ama 4-5 aylıkken başlıyor herhalde uzun süre uyanık kalması okuduğum bir kitapta öyle yazıyordu. tabi alttaki nottada bu bebeğinden bebeğine değişir yazıyordu.

ah yavrum benim

niye eşine kestiriyorsun bence kadınlar ince işleri daha iyi yaparlar. Doğduğundan beri ben kesiyorum kuzumun tırnaklarını. İlk kestiğimde 4 günlüktü. Bence sen kesmelisin ama tavsiyem uyurken kes, ben hep uyurken kesiyorum ve dipten kesmeye çalışma, sık sık kes ama ucundan ucundan kes. Emzirirken eşinin kesmesi bence çok riskli, hem senin kımıldama ihtimalin var hem kuzunun elini kımıldatma ihtimali var üstelik de kesen başkası. En iyisi uyurken senin usulca ucundan kesmen.

Yanılmıyorsam sen yıkayamadığını da söylemiştin, eşim yıkıyor demiştin dimi? Azıcık cerasetli ol arkadaşım, anneyiz biz Kuzucuk için hiç birşeyi anneden daha iyi kimse ya-pa-maazz :)

geçmiş olsun

ay evet ben çok cesaretsizim bugün aksam ben yıkayacağım ama henüz tırnak kesmeye cesaret edemiyorum ...babam bize çok kızdı özellikle bana neden ben kesmıyorum diye :))
makasla kavrayamıyorum ben dün kesmedim ama prova yaptım...eşime neden kestirdim ben kimseye güvenmem benimkileri o kesmisti yanı bende bu tırnak fobisi var güzel kesti dedim bebeğe dıkkat eder onada inşallah başlayacağım

Canim neden yüzük yöntemi önerilmiyor yüzük yöntemi nasıl bilmiyorum ama anlatırsan sevinirim

Cnm bebeğin pipi sine Klips takiyorlar dikissiz sünnet ediyorlar nette çok ayrıntılı anlatılmış ben o yontemle ettirecektim çok arastirdim iyileşme süresi çok uzun bebek uzun sürede toparlaniyo diye vazgeçtim sana da tavsiye etmem normal sünnet daha ii hatta neşterle yapan varsa ona yaptır derim

teşekkür ederım canım bilmiyorum ne zaman yaptırırız ben istiyorum ama eşim küçük ağrırsa diye biraz öteliyor

ben demiştim ya pipisi küçük gibi diye doktor muayne ederken baktı biraz kilolu içine gömülmüş dedi az o oynadı o zaman ucu dar ama dedi sünnet iyi olur ama dilindede dil bağı var onuda kestirecez ama şımdi bütün bunlardan emmez filan diye öteliyoruz bakalım...

Cnm kundaklayarakmi yatiriosun bende iyice kollarini sarack sekilde kundakliyorum yoksa elleriyle yuzune cok dokunuyor ve uyaniyor

Kundak yapmadım canım hiç Yatağını sevmiyor desem gece uyuyor orada. Doktorumuza sorucam pazartesi gidince.
Kayınvalidem yine mutsuz kilosundan ama bakalım doktor ne diyecek. Bugün tam 3 aylık olduk. Evde tartıyorum (yani kendim tartıya çıkıyorum sonra onunla çıkıyorum aradaki farkı kilosu sayıyorum) 5800 görünüyor. Bu ay 700 gr almış olur bu durumda. Bana göre şahane ama kayınvalidem yine delirecek. Az önce bana diyor ki birini emerken diğerinden süt fışkırmıyor senin bence sütün yok Yahu olmasa bile bunu söylemenin kime ne faydası var. Söyleyince süt mü gelecek.
Evet fışkırmıyor ama ıslanıyor diğer göğsüm. O da her zaman değil zaten. Bu da bırakma refleksi denen şeyden oluyormuş internette okudum fazla sütle alakası yokmuş. Kafayı yedirtecek bana ya Sana içimi dökmüş gibi oldum geldi yine şişirdi beni ((((((

Canım reddetme dönemleri oluyor sen yılmadan emzir valla benim bebis 600 gr almış ilk ay 1300 almıştı ikinci ay 1kilo 3.ayda azladi kilosu iyi diye mama demedi dr aglamiyor bende süte devam ediyorum sen takma artık sütler fışkırmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…