- 13 Kasım 2011
- 252
- 45
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.521
doktorların söylediği klasik cümleyi söyleyeyim ozaman kişiden kişiye değişebilirCanim ben 3 aylikken oldum ve ikizleri olan arkadasim surekli emziriyor ve her ay adet oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorların söylediği klasik cümleyi söyleyeyim ozaman kişiden kişiye değişebilirCanim ben 3 aylikken oldum ve ikizleri olan arkadasim surekli emziriyor ve her ay adet oluyor
Bizde su an yok ama olanları duymuştum kendiliğinden 1 yaşında duzelebilir diye biliyorum korkma yani çoğu kız bebek de oluyormuşmerhaba dun dr a goturdum bebısımı,vajınası yapışık dedı dr,daha evvelde enfeksıyon gecırmıstı,ama bu yapışıklığı farkedememıslerdı,vajinasını elıyle bı aparat yardımı ıle ayırdı dr,ama tekrar olma ıhtımalı varmış,bu durumu yasayan annemız var mı aramızda
yapışık olduğunu nasıl anladı?merhaba dun dr a goturdum bebısımı,vajınası yapışık dedı dr,daha evvelde enfeksıyon gecırmıstı,ama bu yapışıklığı farkedememıslerdı,vajinasını elıyle bı aparat yardımı ıle ayırdı dr,ama tekrar olma ıhtımalı varmış,bu durumu yasayan annemız var mı aramızda
Canım bence gazı vardır. ..benim bebeğimde geçen hafta akşam yatırıyoruz ağlıyor kaldırinca aynı susuyor baya sonra gaz çıkardı rahatladı yattıNe guzel.bizimkide kucak hastasi daha yeni yeni birakabiliyorz yere hep kucsk istiyordu dsha önceden hic bir isimi yapamiyordum yanlizken yemk yiyemiuordum naparsak berzbr yspiyorduk afedetsn lavaboya gttigimde birakiuorfum ben gelene kadar ağlıyordu simdide kuck istiyor ama eskiye oranla daha iyiyiz
Canım kalorifer olduğundan kuruyor Boğazları ve burnu öyle çıkıyor diye düşünüyorum...ya kızlar benim bebiş sabah kalktığında sesi kısılmış olarak, kalınlaşmış olarak kalkıyor . oda sıcaklı 23-24 derece üşümüş desem ensesi terli kalkıyor. bir insanın hen ensesi terleyip hem sesi kısılır mı ya. bu bebiş üşüyor mu sıcaklıyor mu anlamadım. sizdede böyle bir durum var mı nasıl bir çözüm buldunuz allah korusun üşütecek diye korkuyorum.
birde bebişimin bacakları vücuduna göre çok kalın kaç numara zıbın giydirirsem giydireyim alttan çıtçıtlarken zorlanıyorum. altına yapmasına engel olur mu acaba bilemedim. alttan çıtçıtlamasam kucaklarken sırtı açılıyor. sizin bebişlerde durum nasıl ?
Canım bebekler terledigi içinde usutur daha ince giydir yatırırken oda sıcaklığın gayet iyi ben sadece uzun kollu bady yada sıfır kollu bady üzerine ince bir takım giydiriyorum üzerine penye battaniye ortuyorum bizimde oda sicakligimiz 22-23 arasiya kızlar benim bebiş sabah kalktığında sesi kısılmış olarak, kalınlaşmış olarak kalkıyor . oda sıcaklı 23-24 derece üşümüş desem ensesi terli kalkıyor. bir insanın hen ensesi terleyip hem sesi kısılır mı ya. bu bebiş üşüyor mu sıcaklıyor mu anlamadım. sizdede böyle bir durum var mı nasıl bir çözüm buldunuz allah korusun üşütecek diye korkuyorum.
birde bebişimin bacakları vücuduna göre çok kalın kaç numara zıbın giydirirsem giydireyim alttan çıtçıtlarken zorlanıyorum. altına yapmasına engel olur mu acaba bilemedim. alttan çıtçıtlamasam kucaklarken sırtı açılıyor. sizin bebişlerde durum nasıl ?
Doktor eli ile kontrol ediyor ordan anliyor artık nasıl anliyorsayapışık olduğunu nasıl anladı?
Zibinlar olmuyorsa atlet külot almayı dene sen olmazmiki yada ayından buyuklerdemi olmuyorya kızlar benim bebiş sabah kalktığında sesi kısılmış olarak, kalınlaşmış olarak kalkıyor . oda sıcaklı 23-24 derece üşümüş desem ensesi terli kalkıyor. bir insanın hen ensesi terleyip hem sesi kısılır mı ya. bu bebiş üşüyor mu sıcaklıyor mu anlamadım. sizdede böyle bir durum var mı nasıl bir çözüm buldunuz allah korusun üşütecek diye korkuyorum.
atletle yinede beli açılır. ayından büyüklerde de sadece beden uzuyormuş bacağa denk gelen yerlerin genişliği hepsinde aynı malesefZibinlar olmuyorsa atlet külot almayı dene sen olmazmiki yada ayından buyuklerdemi olmuyor
ben arada yapıyorum daha iyi uyuyor kundak yapınca ilk doğduğunda çok yaptım ama başka türlü uyumadı çünkü.
olmaz bize çocuk doktoru önermişti ve çok yapmışlığımız var...bu gaz dertleri ne zaman bitecek acaba ilaçta vermek istemiyorum utuyle havlu isitio karnina koysam sikinti olir mu
Ayak kismina su isit koy cnm iyi gelirbu gaz dertleri ne zaman bitecek acaba ilaçta vermek istemiyorum utuyle havlu isitio karnina koysam sikinti olir mu
ben zaman zaman yapıyorum rahatlıyo ütüyle ısıtıyorum çok aşırı sıcak koymuyorum tulumunun üstüne koyuyorum biraz da masaj yapıyorum rahatlıyor bebeğimbu gaz dertleri ne zaman bitecek acaba ilaçta vermek istemiyorum utuyle havlu isitio karnina koysam sikinti olir mu
Evet cnm surekli yatiyo kendi kendine guluyo sesler cikariyo sonra uyuyo yattigi yerdeee ne yapıyorsun hep yatıyor mu?
Vallahi ben özellikle bir çaba sarfetmedim ama akşam olunca zaten hep başka bir yatakta yattığından geceyi biliyor. Sadece uykuya geçişimiz işkence. 6 da da başlasam 9 da da başlasam uykuya 11 den önce dalamıyoruz. Bir uyudu mu da 4-5 saat uyuyor. Aslında epey oturmuştu düzeni yani en azından gece olunca sadece emip tekrar uyuyordu. Ama ne olduysa şu son 1 haftadır emiyor başlıyor ağlamaya Gecenin 4 ünde ayağımda kucağımda bir şekilde uyutmaya çalışıyorum. Gündüz olunca da ayılması 11 gibi oluyor. O saatten sonra çoğu zaman akşama kadar bir daha uyumuyor. Bugün saat 12.30 da başladım uyutmaya çalışmaya 15.30 da başarılı olabildim. Ne zaman ha uyudu yatırayım desem 5 dk sonra uyandı. Ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. En kötüsü de işe dönmeme çok az kaldı. Kayınvalidemin elinde hepten kötü olacak. Az çok olan düzenimiz de kalmayacak.