- 13 Kasım 2011
- 252
- 45
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.081
biraz daha büyüyünce memede uyumayı kendileri bırakıyormuş arkadaşım öyle dedi. bende hala emzirerek uyutuyorum. gaz ve kusmadan dolayı benimki de uyanıyor. ama ben oyun parkına yatırıp titreşimini açıyorum o 1-1,5 saat uyutuyor. bundan iyisi can sağlığı ne yapayım. ama titreşimi açmazsam yarım saat sonra ayakta...Kizlar bebeğim ikibucuk aylik oldu uyku duzeni tam olusturamadk gece cok gec uyuyor yam anlamiyla uykuya dalmasi 12bucugu buluyor gunduzde bikere uzun uykusu var zaten bunlara alıştım da asil sorun nasil uyutmam gerektigi memede uyuyor fakat öyle yatrsam gaz ve kusma icin uyaniyot birde ellerinle yuzunu cok oynayip kendini uyandrdigi icin yari kundak yapiuorum ellerini kipirdatmiyack sekilde bazen onufa istemio farkina vardığı anda basiuor aglamayi elinij oynatmk istiyor nasil yapsam bilemedim bu sekil kucagimda sallayarak uyutuyorum normalde daha iyi bir yöntemi olan varmı
bizde 6000 gr 60 cm 38 baş çevresiydi.Kizlar asimizi olduk bugun 65 gunluguz, 5700 geldi 58 cm, iyi ki, sizinkiler ne kadardi 2 aylikken
Canım işine karışmak gibi olmuş olmayım Allah korusun ama ani bebek ölümleri en çok yüzüstü yatmalarda olur en sağlıklı ve tehlikesiz uyku şekli sırt üstü pozisyonda kafa yana çevrili olmasıdır benim kızımda elleri hiç rahat durmuyor ben yarım kundak yapıyorum çok rahat uyuyor istersen sende deneCanim bizde gunduz bir kere uzun uyuyoruz onun disinda hep 30 dakkalik uykular. Eli kolu bebekleri cok uyandirdigi icin ben yuzukoyun yatiriyorum cnm uyandiramiyor kendini istersen ole dene hatta once sirtistu salliyorym sonra mayisinca yuzustu salliyorym cevirip o sekildede yatagina yatiriyorum. Dene istersen cnm bile rahat ettik biz..
Çok aşırı değilse normal canım bizdede hafif var ben zeytinyağı sürüyorum her banyodan sonra iyi geliyorslm kızlar bebeğimin boynunun altı hep pişik gibi kıpkırmızı krem sürüyorum, banyo yaptırınca o gün azalıyor ertesi gün yine artıyor. allahtan iki güne bir banyo yaptırıyorum değilse ne olacak hali bilmiyorum. sizde böyle bir sorun var mı? birde kulaklarının etrafı pütür pütür krem sürmesem kuruyor sizde de varmı böyle birşey. cildiyeye götürsem miki?
Evet maşallah kuzucuğa iyi almışBizimki ilk ay 400gr almsdi da sonracok alms demek,
60 günlükken giysiyle 6040 gr. boy 60 cm ama her bebeğin doğum kilosu farklı oldugu için farklılık gösterirKizlar asimizi olduk bugun 65 gunluguz, 5700 geldi 58 cm, iyi ki, sizinkiler ne kadardi 2 aylikken
Masallah benim kizim iki aylikken 4300du pek kilo almamsti ikibci ayda sadece 500 gr aldi dogum kilosu 3300 du sislik inince dogumdan ikigun sonra 2900du boyu benmkininde 58cmKizlar asimizi olduk bugun 6500gr almstiunluguz, 5700 geldi 58 cm, iyi ki, sizinkiler ne kadardi 2 aylikken
anne sütü mü mama artı + süt mü veriyorsunMasallah benim kizim iki aylikken 4300du pek kilo almamsti ikibci ayda sadece 500 gr aldi dogum kilosu 3300 du sislik inince dogumdan ikigun sonra 2900du boyu benmkininde 58cm
Ben mamaya karsiyim aslinda sutumde var yani emdikten sonra mememi kontrol ediyorum oluyor sutum ikinci ayimz dolunca dr goturdk dr kilosunu az buldu saglik ocagi normal dedi ikisi arasinda kaldm ben dr bi hafta sure verdi dediki bir haftada 4600 ulasacksniz mama ver dr ciktiktan sonra cok cok uzgundum mama vetmem gerejtigi icin aslinda forumada bu olaydan sonra uye oldum baska ayni sorunu paylasan varmi diye bir uye sik sik emzrmem tavsiyesinde bulundu bir hafta oyle yaptim manada vetdim ama toplamda 90cc olacak sekilde fazla vermedim bu hafta kontrole gttigimzde dr hedefledihi kiloyu almsti cok sukur yoksa tahlil faln istiyecektianne sütü mü mama artı + süt mü veriyorsun
Ben mamaya karsiyim aslinda sutumde var yani emdikten sonra mememi kontrol ediyorum oluyor sutum ikinci ayimz dolunca dr goturdk dr kilosunu az buldu saglik ocagi normal dedi ikisi arasinda kaldm ben dr bi hafta sure verdi dediki bir haftada 4600 ulasacksniz mama ver dr ciktiktan sonra cok cok uzgundum mama vetmem gerejtigi icin aslinda forumada bu olaydan sonra uye oldum baska ayni sorunu paylasan varmi diye bir uye sik sik emzrmem tavsiyesinde bulundu bir hafta oyle yaptim manada vetdim ama toplamda 90cc olacak sekilde fazla vermedim bu hafta kontrole gttigimzde dr hedefledihi kiloyu almsti cok sukur yoksa tahlil faln istiyecekti
6 kg 61 cm cnmKizlar asimizi olduk bugun 65 gunluguz, 5700 geldi 58 cm, iyi ki, sizinkiler ne kadardi 2 aylikken
benim kizimda da oluyo ayni seyler doktora goturdum boynu ve ensedeki kizarikliklar icin pisik kremi sür dedi. kulagindaki pütür pütür seylere de gayet normal pul pul dokulmeler de olacak kilo aliyo onun gostergesi dedislm kızlar bebeğimin boynunun altı hep pişik gibi kıpkırmızı krem sürüyorum, banyo yaptırınca o gün azalıyor ertesi gün yine artıyor. allahtan iki güne bir banyo yaptırıyorum değilse ne olacak hali bilmiyorum. sizde böyle bir sorun var mı? birde kulaklarının etrafı pütür pütür krem sürmesem kuruyor sizde de varmı böyle birşey. cildiyeye götürsem miki?
6 kg 61 cm cnm
Dogum kilosu kacti pekiKac kilo doğmuştu peki kac gr aliyor ayda
Derin uykudaysa hic bir ses onu etkilemiyor fakat detin uyumuyorsa sicriyorKızlar sizin bebeklerinizde uyurken en ufak bir seste sıçrıyor mu, az önce dışardan ses geldi kapı çarpması yavrum sıçradı uykusunda
canım ben ilkini oldum ikinci daha olmadı bir ay geçtiKizlarr bugun tam 96 gunluguz ve ben regl oldum cok mutluyum cunku bende pko var ve hamilelikten once ilacsiz regl olamiyordum o yuzden yine olamam diye duaunuyordum ki kendiliginden geldi. Acaba duzene girer mi bundan sonra. Daha once olan arkadaslar vardi ikinciyi oldular mo acabaerak ediyorum yani hemen duzene giriyor mu acaba yoksa bi ay olup mesela 2 ay olmuyo mu