- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.101
3300 dogdu.51 cm.sonra 3000 e dustu ilk ay 5100 dü. 56cm. ikinci ay 6 kilo oldu 61 cm.Kac kilo doğmuştu peki kac gr aliyor ayda
benim kizim da cok sicriyo hemen aglamaya basliyo zor sakinlestiriyormKızlar sizin bebeklerinizde uyurken en ufak bir seste sıçrıyor mu, az önce dışardan ses geldi kapı çarpması yavrum sıçradı uykusunda
benim de sol gogsum cabuk doluyo sag taraf gec doluyoslm annişler,
bişey sormak istiyorum, benim oğlan 3aylık oldu önceden emzirp makina ile sağdığımda 2 göğsümüde boşaltıyordum(mastit olmamak için) şimdi yine ikisini aynı zamanda sağıyorum ama sol göğsüm sağ göğsüme göre daha çabuk doluyo.
mesela sol 3 saatte dolu dolu olurken sağ 6 saatte hala cıvık cıvık yarı dolgun . sizde böyle birşey farkeden oldumu??
kanal falan tıkalı desem sağarkende bakıyorum bişi farketmedim.
Yok estagfurullah cnm ama sole birsey var aslinda en saglikli uyku sekli yuzustuymus bebeklerde ama ilk aylarda kafasini ceviremedifi icin kusarsa bogulur diye bebek olumu deniyor. Ama artik kafalari cevirebildikleri icin problem degil ozellikle sordum doktora saglikli dedi...Canım işine karışmak gibi olmuş olmayım Allah korusun ama ani bebek ölümleri en çok yüzüstü yatmalarda olur en sağlıklı ve tehlikesiz uyku şekli sırt üstü pozisyonda kafa yana çevrili olmasıdır benim kızımda elleri hiç rahat durmuyor ben yarım kundak yapıyorum çok rahat uyuyor istersen sende dene
Bi sebebi varmı acaba ya ,insan endişeleniyorbenim de sol gogsum cabuk doluyo sag taraf gec doluyo
sanmiyorum cnm ama yinede sormak lazim bi doktoraBi sebebi varmı acaba ya ,insan endişeleniyor
Masallah sadece anne sytumu verdin3300 dogdu.51 cm.sonra 3000 e dustu ilk ay 5100 dü. 56cm. ikinci ay 6 kilo oldu 61 cm.
Evet canim.bi oksurmeye hapsirmaya korkuyoruz :)normal seste uyuyo mesela televizyon sesindevuyuyo.veya kalabaluk biyerde konusmalar varsa uyuyo ama ani seslere sicriyo.feyenaöksürmeyehap7754433 .!.:Kızlar sizin bebeklerinizde uyurken en ufak bir seste sıçrıyor mu, az önce dışardan ses geldi kapı çarpması yavrum sıçradı uykusunda
biz aynı gün mü doğum yapmıştık? öyle hatırlıyorum sanki. benim kızımda hemen hemen aynı kilo ve boyda. iki aylıkta 62 cm en üst sınır. ben uzun boyluyum ona bagladım sebebini. sende uzun musun merak ettim.6 kg 61 cm cnm
aynı biz. geçen babası burnunu çekti korktu çığlık çığlığa ağladı. hadi bu olur dedik. bugünde elini emerken ses çıktı ondan da korktu :) :)Evet canim.bi oksurmeye hapsirmaya korkuyoruz :)normal seste uyuyo mesela televizyon sesindevuyuyo.veya kalabaluk biyerde konusmalar varsa uyuyo ama ani seslere sicriyo.
Annemde öyle söylemişti.Yok estagfurullah cnm ama sole birsey var aslinda en saglikli uyku sekli yuzustuymus bebeklerde ama ilk aylarda kafasini ceviremedifi icin kusarsa bogulur diye bebek olumu deniyor. Ama artik kafalari cevirebildikleri icin problem degil ozellikle sordum doktora saglikli dedi...
Canim senin bebegin kiz mi ,Bi sebebi varmı acaba ya ,insan endişeleniyor
Benim ki hala kirmizi canim 96 gun oldu.peki sen karnini hissediyor musun canim benim ki hala uyusuk gibiSezeryan dikis yerim hala kipkirmizi, renginin ten rengini almaya baslamasi mi gerekiyordu .dikisin uzerine elimi hafif bastirdigimda yine hafif bir sızı da hissediyorum sizlerin de böyle mi. 40 kontrolu yaptiginda bi sorun yok demisti dr. 40 dan sonra yine giden var mi. Dikis cizginiz kirmizi mi hala
Benim de hala kırmızı özellikle başlangıç ve bitiş kısmı daha kırmızıSezeryan dikis yerim hala kipkirmizi, renginin ten rengini almaya baslamasi mi gerekiyordu .dikisin uzerine elimi hafif bastirdigimda yine hafif bir sızı da hissediyorum sizlerin de böyle mi. 40 kontrolu yaptiginda bi sorun yok demisti dr. 40 dan sonra yine giden var mi. Dikis cizginiz kirmizi mi hala
Benimki hala kırmızı ne zaman döner Merak ediyorumSezeryan dikis yerim hala kipkirmizi, renginin ten rengini almaya baslamasi mi gerekiyordu .dikisin uzerine elimi hafif bastirdigimda yine hafif bir sızı da hissediyorum sizlerin de böyle mi. 40 kontrolu yaptiginda bi sorun yok demisti dr. 40 dan sonra yine giden var mi. Dikis cizginiz kirmizi mi hala
evet cnm 27 agustos. benim de esiminde boyumuz uzun. zaten herkes uzun boylu olur diyo anne baba uzun oluncabiz aynı gün mü doğum yapmıştık? öyle hatırlıyorum sanki. benim kızımda hemen hemen aynı kilo ve boyda. iki aylıkta 62 cm en üst sınır. ben uzun boyluyum ona bagladım sebebini. sende uzun musun merak ettim.
evet sadece anne sutu cnm. dogum yaptigimda ilk bi kac gun mama vermistim o kadar. bi de cok nadir disri cikarsam eger kendim sagip birakamazsam mama veriyo annemMasallah sadece anne sytumu verdin
maşallah bende 27 agustos da doğu yaptımevet cnm 27 agustos. benim de esiminde boyumuz uzun. zaten herkes uzun boylu olur diyo anne baba uzun olunca
Allah bagislasin annesi :)maşallah bende 27 agustos da doğu yaptım