2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim de sol gogsum cabuk doluyo sag taraf gec doluyo

Yok estagfurullah cnm ama sole birsey var aslinda en saglikli uyku sekli yuzustuymus bebeklerde ama ilk aylarda kafasini ceviremedifi icin kusarsa bogulur diye bebek olumu deniyor. Ama artik kafalari cevirebildikleri icin problem degil ozellikle sordum doktora saglikli dedi...

feyenaöksürmeyehap7754433 .!.:
Kızlar sizin bebeklerinizde uyurken en ufak bir seste sıçrıyor mu, az önce dışardan ses geldi kapı çarpması yavrum sıçradı uykusunda
Evet canim.bi oksurmeye hapsirmaya korkuyoruz :)normal seste uyuyo mesela televizyon sesindevuyuyo.veya kalabaluk biyerde konusmalar varsa uyuyo ama ani seslere sicriyo.

Evet canim.bi oksurmeye hapsirmaya korkuyoruz :)normal seste uyuyo mesela televizyon sesindevuyuyo.veya kalabaluk biyerde konusmalar varsa uyuyo ama ani seslere sicriyo.
aynı biz. geçen babası burnunu çekti korktu çığlık çığlığa ağladı. hadi bu olur dedik. bugünde elini emerken ses çıktı ondan da korktu :) :)

Annemde öyle söylemişti.

Sezeryan dikis yerim hala kipkirmizi, renginin ten rengini almaya baslamasi mi gerekiyordu .dikisin uzerine elimi hafif bastirdigimda yine hafif bir sızı da hissediyorum sizlerin de böyle mi. 40 kontrolu yaptiginda bi sorun yok demisti dr. 40 dan sonra yine giden var mi. Dikis cizginiz kirmizi mi hala

Benim ki hala kirmizi canim 96 gun oldu.peki sen karnini hissediyor musun canim benim ki hala uyusuk gibi

Benim de hala kırmızı özellikle başlangıç ve bitiş kısmı daha kırmızı

Benimki hala kırmızı ne zaman döner Merak ediyorum

evet cnm 27 agustos. benim de esiminde boyumuz uzun. zaten herkes uzun boylu olur diyo anne baba uzun olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…