-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #39.121
Allah bagislasin annesi :)
hepimizinkini inşalahAllah bagislasin annesi :)
Rezeneyi nerden alıyorsun. ..eczaneden mi alıyorsun?
benimki deçok kısa uykular uyuyo resmen şekerleme yapıyor.gece de çok kısa emiyor o da bir kere.ben de anlamıyorum nasıl duruyor.hep 5 dk emiyo..o da zorla..Merhaba kızlar acil cevap verirseniz sevinirim bebeğim 3 ayı 10 gün geçti gündüzleri hiç uyumuyor bazen bütün gün ağlıyor bazen bütün gün oyun istiyor. Memeyi de çok emmiyor 5 dakika yı geçmiyor doymuyor mu diye mama yapıyorum yine uyumuyor gazı da yok gündüz uykusuz olunca ben de dinlenemiyorum. Gece 1 e kadar 10 dakika kısa kısa uykularıyla toplamda 1 saat uyumuş oluyor gündüz. Rezene de veriyorum kâr etmiyor. Gece 1 de yattı mı bir daha kalkmıyor ben 4 veya 5 gibi emzirip tekrar yatırıyorum uyanmiyor sonra 10 da kalkıyor. Toplamda 1 günde 10 saat uyku yeter mi ki 3 aylık bebeğe. Ben gündüz hiç bir iş yapamıyorum 9 yaşında oğlum var onunla da ilgileniyorum bunalımdayım. Benim gibi sorun yaşayan var mı
aminnnnhepimizinkini inşalah
Masallah sutun guzel yaramisvbeslenmene dkkat ediyormsn yada sutunu arttrmk için bisey yapiyormusun[/QUOTE]TE="minikkizimmm, post: 37759942, member: 624053"]evet sadece anne sutu cnm. dogum yaptigimda ilk bi kac gun mama vermistim o kadar. bi de cok nadir disri cikarsam eger kendim sagip birakamazsam mama veriyo annem
ben alamadim henuzKızlar doğum parasını alan varmı diye sordum ama kimse görmesi sanırım
Peki kilosu nasil boule az emip az uyumadina gorebenimki deçok kısa uykular uyuyo resmen şekerleme yapıyor.gece de çok kısa emiyor o da bir kere.ben de anlamıyorum nasıl duruyor.hep 5 dk emiyo..o da zorla..
benimde sol çok geç doluyor ama bazen ikiside iyi oluyor..slm annişler,
bişey sormak istiyorum, benim oğlan 3aylık oldu önceden emzirp makina ile sağdığımda 2 göğsümüde boşaltıyordum(mastit olmamak için) şimdi yine ikisini aynı zamanda sağıyorum ama sol göğsüm sağ göğsüme göre daha çabuk doluyo.
mesela sol 3 saatte dolu dolu olurken sağ 6 saatte hala cıvık cıvık yarı dolgun . sizde böyle birşey farkeden oldumu??
kanal falan tıkalı desem sağarkende bakıyorum bişi farketmedim.
Bende çalışıyordum babamın dükkanında muhasebecimiz halletti evraklı izin bitiminden iki hafta geçti de yatmadı hala bende acaba muhasebeci yanlış bişeymi yaptı diye merak içeriaindeyim takip falan edilen biyer varmı peki biliyomusunuz?Ben aldm dogum yardimi sixin meslek ne bilmiuorum ama ben ogretmnim esiniz almıyorsa siz aliyorsnz
Biz aldik epey oldu hatta tam miktarini bilmiyorum 160 civari biseydi saniyorumKızlar doğum parasını alan varmı diye sordum ama kimse görmesi sanırım
Senin dediğin eşe verilen para diye biliyorum benim eşim pınar sütde çalışıyor şirketi ona doğum için onu verdi benim dediğim devletin verdiği canımBiz aldik epey oldu hatta tam miktarini bilmiyorum 160 civari biseydi saniyorum
Canim ise basladigin gunden 40 gun icinde yatsr deniyor. Ayrica her ayin 8-14 u arasi yatiyor para baska zaman yatmiyor. Birde sgk nin 170 nolu telefonundan durumunu ogrenebilirsinBende çalışıyordum babamın dükkanında muhasebecimiz halletti evraklı izin bitiminden iki hafta geçti de yatmadı hala bende acaba muhasebeci yanlış bişeymi yaptı diye merak içeriaindeyim takip falan edilen biyer varmı peki biliyomusunuz?
Bilemiyorum canim, ben ogretmenim ve sadece bu veriliyor biz de dogum parasinin ceyregini bile karsilamiyor olsa bileSenin dediğin eşe verilen para diye biliyorum benim eşim pınar sütde çalışıyor şirketi ona doğum için onu verdi benim dediğim devletin verdiği canım
slm kızlar bebeğimin boynunun altı hep pişik gibi kıpkırmızı krem sürüyorum, banyo yaptırınca o gün azalıyor ertesi gün yine artıyor. allahtan iki güne bir banyo yaptırıyorum değilse ne olacak hali bilmiyorum. sizde böyle bir sorun var mı? birde kulaklarının etrafı pütür pütür krem sürmesem kuruyor sizde de varmı böyle birşey. cildiyeye götürsem miki?
Sezeryan dikis yerim hala kipkirmizi, renginin ten rengini almaya baslamasi mi gerekiyordu .dikisin uzerine elimi hafif bastirdigimda yine hafif bir sızı da hissediyorum sizlerin de böyle mi. 40 kontrolu yaptiginda bi sorun yok demisti dr. 40 dan sonra yine giden var mi. Dikis cizginiz kirmizi mi hala
Canim senin bebegin kiz mi ,
Canim senin bebegin kiz mi ,