2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

TE="minikkizimmm, post: 37759942, member: 624053"]evet sadece anne sutu cnm. dogum yaptigimda ilk bi kac gun mama vermistim o kadar. bi de cok nadir disri cikarsam eger kendim sagip birakamazsam mama veriyo annem[/QUOTE]
Masallah sutun guzel yaramisvbeslenmene dkkat ediyormsn yada sutunu arttrmk için bisey yapiyormusun

benimki deçok kısa uykular uyuyo resmen şekerleme yapıyor.gece de çok kısa emiyor o da bir kere.ben de anlamıyorum nasıl duruyor.hep 5 dk emiyo..o da zorla..

TE="minikkizimmm, post: 37759942, member: 624053"]evet sadece anne sutu cnm. dogum yaptigimda ilk bi kac gun mama vermistim o kadar. bi de cok nadir disri cikarsam eger kendim sagip birakamazsam mama veriyo annem
Masallah sutun guzel yaramisvbeslenmene dkkat ediyormsn yada sutunu arttrmk için bisey yapiyormusun[/QUOTE]
aslinda dogru duzgun yemek yemiyorm gunde 1 ogun sadece istahim yok hic. ama yedigm zaman guzel yiyorm. cok fazla su iciyorum. ozel olarak sut artirici bisey yapmiyorm

benimde sol çok geç doluyor ama bazen ikiside iyi oluyor..

Ben aldm dogum yardimi sixin meslek ne bilmiuorum ama ben ogretmnim esiniz almıyorsa siz aliyorsnz
Bende çalışıyordum babamın dükkanında muhasebecimiz halletti evraklı izin bitiminden iki hafta geçti de yatmadı hala bende acaba muhasebeci yanlış bişeymi yaptı diye merak içeriaindeyim takip falan edilen biyer varmı peki biliyomusunuz?

Canim ise basladigin gunden 40 gun icinde yatsr deniyor. Ayrica her ayin 8-14 u arasi yatiyor para baska zaman yatmiyor. Birde sgk nin 170 nolu telefonundan durumunu ogrenebilirsin

benim bebeğimdede var canım bi ara mustelanın pişik kreminden sürdüm iyi geldi,bazen a.yağı yapıyoruz,sürekli kremleyince iyi geliyor bence cildiyeye gerek yok..

evet canım benimde kırmızı ve dikişe yakın dokunduğumda hala hissedemiyorum biraz daha zamana ihtiyaç varmış bende 40 tan sonra 60 günlükken gel demişti ama gitmedim inş. bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…