2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar,sızlerın bebeklerı gece ne kadar uyuyor merak edıyorum,ben gece 7-8 kez kalkıyorum,sabah kendıme gelemden 6 dedımmı ayakltayım,her kalkışında emıyor ustelık,cok afedersınız goguslerım afrıkadakı kadınların goguslerıne dondu söndü sankı,mama yemıyor,emzık emmiyor ne yapacağımı sasırmış durumdayım,hoscakalın

Canım sıkma kendini benimde şimdi imkanım var diye gidebiliyorum yoksa bende gidemem herşeyden önce bebeklerimiz çünkü bırakcam başka kimse yok sende aldıklarınj vericekain merak etme bu yaramazlar biraz ayaklansın bak onların arkasından koşturmaktan nasıl gidiyor kilolar

Canım peki gündüz uykusu nasıl yani bebeklerin bir defa uzun uykusu olurmuş. Valla sizin göğüsleriniz nasıl benimki çok büyük bitince kesilince cok sarkacak..

arkadaşlar siz aşı oldunuzmu kızım üç aylık oldu sağlık ocağına kontrole gittik kızımın kilosuna baktılar bana aşı yaptılar. Ne olduğunu soramadım çok kalabalıktı

Sade anne sutu aliyo cnm, dogru durust uyumuyo gunduz, gece 1 de 2 de yatio, surekli uyaniyo, nasil dayanio anlamadm[/QUOTE]
bende de aynı durum vardı canım.mama vermeyi bile düşündüm ama yemedi.doymuyo sandım.ama sanırım uyku arasında fazla ememediğinden sık uyanıyo.şimdi gene 2 saat uyuyo.inşallah düzelir..

Ben kendime iki tane bileklim aldım geldiler gayet güzeldi kız içinde spor ayakkabı aldım oda fena değil bikaç bişey daha var bakalım Bekliyorum

Tetanoz aşısı denmisken ben devam aşısını yaptırmadim 16 ekimdeydi.simdi yaptirsam yapılır mı

arkadaşlar siz aşı oldunuzmu kızım üç aylık oldu sağlık ocağına kontrole gittik kızımın kilosuna baktılar bana aşı yaptılar. Ne olduğunu soramadım çok kalabalıktı
3. ayda aşı olmaması gerekiyor. sorsaydın keşke ne aşısı diye merak ettim şimdi.

Bebegine mama veren anneler hero baby kullandinizmi gaz yaptimi sizde benim kizimin gaz problemi baya azalmisti hero baby kullanmaya basladim dun bugun hic rahati yok yavrumun yine ikinmaya basladi bide kusan bi bebek zaten daha cok kusmaya basladi mamadanmi ikinirkenmi cikiyo anlamadim ama gaz kesin mamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…