2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hobaaaaaaa, ya olmazsa oğluma aldıklarım. Çıplak kaldı bak :2::2::2:

tatlım mesela 0-3 aylıklar değilde 3-6 oluyor mesela

4.30 da canım bir daha 20 haziran da nst var saat 4 de 4.30 da da randevu aynı zamanda gidersek görüşelim canım

ben 4 te çıktım hastaneden bakalım beni ne zaman çağırcak aynı güne verirse görüşürüz.. noldu sende bişey çıkmamıştır umarım herşey yolundadır..

bu nst ne canım.. her hafta mı giriliyor??

tatlım bebeğin kalp atışlarına bakılıyor ve sancı varmı yokmu o belli oluyor son ay her hafta giriliyor diye biliyorum..
hatta normal olcaksa 40 haftadan sonra hergün
benim ilk oğlanın bu nst de belli oldu kalp atışlarının azaldığı
 

arkadaşım sen kaç haftalıksın..
ben şehir içinde bile arabayla gezerken sıkıntı yaşıyorum kasılıyorum sanki çıkçakmış gibi aşağıdan iittiriyor...
şehir dışına hele bi de 5 6 saat gidemem bu yüzden izmire annemlere bile gitmedim onlar bu hafta sonu benim yanıma gelcekler..
sen bilirsin halini eğer zorlancaksan gitme bence..
bide ben de bugün bi kaç yere terlikle daha olduğumun farkına vardım ama heryere de terlik olmuyor ki
 
Kızlar carters in sitesinde bikac şey begendim ama kalmamış hiçbiri. Eşimi ikna ettim yarın gidip mağazadan bakcaz bakalım inşallah güzel seyler buluruz :)
 
Canım ben 2 hafta erken aldım, öncesinde benim doktorumda vermek istemedi her şey sistemde kayıtlı filan dedi, hatta ben 3 hafta önce istemiştim de o kadar veremem 2 hafta önceden verebilirim demişti. 2 hafta önce gittik aldık biz de.. Verilebiliyormuş demekki..



iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Yani şehir icinde bi sıkıntım olmuyo yorulursam uzanirim olmadi kendi arabamizla gidicez rahat olur heralde aynen terlik bana göre değil hiç ama mecbir giycem bu gidişle baya şişti ayaklarim acaba albüm mü ne diolar ya öylemi oldum ben
 

Hee bide birivayete göre 31 digerine göre 33 haftaligim adet duzensizligim oldugundan sat iki dr farkli hesapladi :/
 
o ney yaa (( şu gebelik zehirlenmesi bebek ölürse mi oluyor yoksa bebek canlıyken de olabiliyor mu töbe töbe sordugum soruya bak korktum şimdi ya zaten kalp carpıntılarım da var

Şişlikler birçok sebepten olabiliyor ama ciddi bir durumdan da kaynaklanabilir. Tansiyonunuzu düzenli sabah akşam ölçün, Allah korusun ama birçok sıkıntılı durum erken fark edilirse çözümü varken, takibini yapmazsanız ciddi sıkıntılara neden olabilir.


Allah sonunu benzetmesin ama benim de yüksek seyrediyordu tansiyonum sizin gibi, ama yanında 2 haftalık gelişim geriliği de olmuştu ve sonunda şiddetli preeklampsi nedeniyle gebelik sonlandırıldı.
Bence iyi bir araştırma hastanesine gidin, göz ardı etmeyin. Tansiyonunuzu muhakkak sabah akşam ölçün. Yüksek çıkıyorsa daha sık ölçün, en az 4 saat aralıkla ölçmüş olduğunuz 2 tansiyonunuz 14-9 ve üzeri çıkarsa muhakkak hastaneye gidin.
Hatta ben sizin yerinizde olsam direk araştırma hastanesine giderim, tansiyon ilacı başlanması gerekebilir size.

Benim doktorum beni Çapaya yönlendirdiği gün bana tansiyon ilacı başlamıştı ve çok geç kalmıştı.
Ben olumsuz davranan, hassaslık göstermeyen doktorlardan hiç hoşlanmıyordum ve doktorumun yaklaşımı tam istediğim gibiydi. Zannediyordum ki doktorum çok iyi, ama sorun olunca ne kadar da yetersiz kalmıştı. Özel hastaneye gidiyordum, devlet hastanesine gidemem, ıyy pis, çok sıra oluyor, kalabalık vs. bir sürü sayıyordum, orada doğum yapamam, yanıma eşimi almazlar, konforlu olmaz bir sürü düşüncem vardı. Ne kadar yanlış olduğunu şimdi anlıyorum.
Sorunsuz bir hamilelikte doktor faktörü çok ta önemli değil ama sıkıntılı durumlar varsa kesinlikle tek doktora güvenmem ben artık. Ve doktor böyle söyledi, ohh deyip kenara çekilemem.
Ben yaşadığım şeyleri her ne olursa olsun yaşayacaktım, birini suçlamam sonucu değiştirmeyecek ama sizler lütfen gerekli önemi gösterin. Doktorunuzdan emin değilseniz daha deneyimli, bilgili bir doktor bulun.

Bebeğimi kaybettim ama sizi takip ediyorum hala, sanki hiçbir şey olmamış gibi davranmak istiyorum, bilmiyorum çok zor. Bana dua edin, sizin dualarınız kabul olur.
 
Bi haftadir bende degisiklik var. Hatta soyle diyim kendimde farkettigim bi degisiklik yoktu 2 gun oncesine kadar. Gece pek uyuyamadigimdan ertesi gun is yerinde basim agridi. Oylesine bi tansiyonumu olcturuyum dedm. 14 8 cikti. Hemen limonlu su falan yaptm. Erik yedm bayaga. Basimin agrisi gecti. Dunde bas agrm felan yokken icime kurt dustu ya gidiyim bi daha olcturuym dedim tansiyonumu. Yine ayni sonuc. Ama bende tuhaf bi durum yok. Bas agrim felan yok. Tabi sinirm bozuldu. Aksam evde olctm yine ayni ciktii. Hemen soguk dusa girdm biraz indi rahat uyudum. Bugun dr a gidicem. Dr um unv hastanesinde uzman dr. Arada bnm gittigm hastaneye geliyor. Kac senedir hem sorunlu hem normal birsuru tanidigimizin dr u. O yuzden kendisine guveniyorum. Savsaklayan bi dr degil.Bakalm o ne diyecek. Cok saol verdigin uyari icin. Ilk isim tansiyon aleti almak olucak.
 

çok güzel yazmışsın arkadaşım ya şimdi tekrar aklıma geldi bende epidural sezeryan oldum fakat ben tepedeki lambadan görmedim de çocuğu çıksın diye karnına bastırıyorlar o sırada benim göğüs kafesim çok ağrıdı ağrıyor ağrıyor diye çenem durmadı kızım gittikten sonra benide uyutmuşlar.benim çok bulantım olmadı şükür inşAllh bundada olmaz .diğer hepsini yaşadım hele o ilk bebeği öpmem müthişti.tabi eşim ağladımı bilmiyorum ama benimki ağlamamıştır
 

Beni hastaneye yatırdıklarında tansiyonum 20-12 ydi ve hiç bir belirti yoktu bende, belli olmayabiliyor yani. Benim başım yandığı için ben bütün anne adaylarının çok dikkatli olmasını istiyorum. Korkmanıza gerek yok ama tedbirli olmak lazım. Umarım önemli bir durumun yoktur. Allah hepinize sağlıkla zamanında bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
 

Insallah dedigin gibi onemli bi durum yoktur cnm. Ama tedbirli olmak lazim.bugun gidiyorum dr a.bakalm ne diyecekler.saolasin cvbin ve uyarin icin.
 

teşekkür ederim arkadaşım. İnan hepsini biliyorum da insan yine duramıyor :)

Doktorum da haftası ile uyumlu oldugunu söyledi aslına bakarsan
 
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı kandiller , kandilimiz mubarek olsun. Rabbim tüm hamişlerin bebişlerini hayırlısıyla zamanında sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallahhhhh.
 
günaydın herkeseee

benim bu hafta 32 doluyorr
hafta için dokotra gidip rapor almam lazım
alan var mı?
33 haftatyken 32 haftalık rapor alan var mı?
birde ultrason filan istiyormu şirkeT???
sadece yazılı rapor mu veriyoruz şirkete??
5 hafta çalılşabilir raporuda alıcam. alan varmı? evrak ne gerek????
 

Günaydın 32+0 da almak lazım diye biliyorum tek rapor yeterli ben de önümüzdeki çarşamba alacağım
 
32 haftalık rapor alan yokmu?
iş yeri için sadece yazımı gerekli ne gerekli bilen varmı?
tabi 5 hafta daha çaışabilir raporuda alıcam.. bilgisi olannnnnnnn???
 
Carters ünlü bilindik bir marka aliaveris merkezlerindede var ben genelde gidip magazadan alıyorum ama siteden sorun yasayacaginizi sanmıyorum
kızlar markafoni de carters kampanyada şu an soran arkadaşlar varsa ben aldım.Hatta daha önce o ayakları falan desenli figürlü olanlardan almıştım geldi çok memnun kaldım kaliteli.Dünde markafonideki carter dan filli eşofman takımını aldım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…