- 21 Nisan 2016
- 54
- 45
- 30
Doktora gittim 4 haftalık şuan sadece kese oluşmuşBence tekrar başka biyerde kan testi vermelisin 2aylık hamile falan olman lazım o değerle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittim 4 haftalık şuan sadece kese oluşmuşBence tekrar başka biyerde kan testi vermelisin 2aylık hamile falan olman lazım o değerle
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinMerhaba arkadaşlar Benim de sat 5 eylül, döngım 25 günde birdi. Dün test verdim (29.gün) 103 çıktı. Tekrar test falan vermem gerekir mi ben bi sıkıntı olmazsa 5 haftalık olunca doktora gitmeyi planlıyordum. Burda beta takiplerini görünce kafam karıştı
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ilerle burada okudukların kafanı karıştırıp strese sokuyorsa bi süre buraya da bakmayabilirsin.Hayır ben gogus hastalıklari bölümüne kontrole gitmistim ordan istedim testi başka da görüsmedim hic bi doktorla :)
Amacım bu süreci olabildiğince rahat geçirmek aslında. Doktora gitsem de 10 gun sonra falan gel dicek diye düsündüm. Ama simdi burayı okuyunca kafam karıştı, rahatlık kalmadı Daha eşimin bile haberi yok
Ben de ilk gittiğimde değerim 122 çıktı doktor mutlaka üç gün sonra tekrar bakalım dedi yoksa ben gidip de bir daha kan vermezdim açıkçası dün tekrar verdim yükseldiğini gördüm bir daha da kan vermeyi düşünmüyorum direkt on gün sonra kendi doktoruma gideceğim biraz da geç gitmek istiyorum belki kese kalp atışı filan hepsini aynı anda duyarsam diye bu tamamen sizin ve doktorunuzun bileceği bir şey benceMerhaba arkadaşlar Benim de sat 5 eylül, döngım 25 günde birdi. Dün test verdim (29.gün) 103 çıktı. Tekrar test falan vermem gerekir mi ben bi sıkıntı olmazsa 5 haftalık olunca doktora gitmeyi planlıyordum. Burda beta takiplerini görünce kafam karıştı
O zaman eşim sehir dısından gelince müjdeyi verip doktora gideyim Folik asit ve tiroid ilaci kullaniyorum. Omegayı da doktor yönlendirmesiyle başlarım insallah teşekkür ederimKendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ilerle burada okudukların kafanı karıştırıp strese sokuyorsa bi süre buraya da bakmayabilirsin.
Ama nacizane tavsiye arıyorsan doğru doktorla :) doğru bi görüşme en azından 1 kere de olsa gidip yapmak lazım. çünkü benim pozitif çıktığı an itibariyle doktorum folik asit ve omega 3’e başlattı. Bu bebeğin oluşma ve tutunma sürecinde en etkili olacak şeylerden birisiymiş.
Gitmeyi düşünmüyorsan da en azından kendin temin edip başlayabilirsin. sevgiler
Ümitlendirmek istemem ama sanki bende cok silik gordum :) bence kan verin veya birkac gune tekrarlayinEki Görüntüle 3486950 Eki Görüntüle 3486951 Merhaba iyi gunler hepinize
Fotografi bugun sabah cektim. Cok çok silik bir cizgi var, deneyimlilerin yorumuna ihtiyacim var. Heyecanlanip hayal kırıkligi yasamak istemiyorum
Son adet tarihimin ilk gunu 14 Eylul, son gunu 20 Eylul
Yumurtlama gunum 26 Eylul(yuksek ihtimal)
Beklenen adet tarihim 9 Ekim
Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler
Cok tesekkur ederim insallahÜmitlendirmek istemem ama sanki bende cok silik gordum :) bence kan verin veya birkac gune tekrarlayin
Cok cok silik, zaten tarihlerinize gore varsada cok yeni olmasi lazim :)) saglik ocagi yakinsa kan verin garanti olsunCok tesekkur ederim insallah
Cok zor belli olan bir çizgi oldugu icin boyle bir sey anlamli mi diye sormak istedim, sagolun tekrar
Çok erken bakmışsınız. Bu konuda baya heyecanlısınız galiba. Benim sat 1 eylül. 1 Ekim'de test yaptım.Eki Görüntüle 3486950 Eki Görüntüle 3486951 Merhaba iyi gunler hepinize
Fotografi bugun sabah cektim. Cok çok silik bir cizgi var, deneyimlilerin yorumuna ihtiyacim var. Heyecanlanip hayal kırıkligi yasamak istemiyorum
Son adet tarihimin ilk gunu 14 Eylul, son gunu 20 Eylul
Yumurtlama gunum 26 Eylul(yuksek ihtimal)
Beklenen adet tarihim 9 Ekim
Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler
En net olan kaset test. Bu erken gebelik testi galiba. İlk idrarla kaset testi ile bakın bir de isterseniz. O daha garanti oluyor ama en kesimi kan tabiCok tesekkur ederim insallah
Cok zor belli olan bir çizgi oldugu icin boyle bir sey anlamli mi diye sormak istedim, sagolun tekrar
Ben ikiz gebelik yaşadım betayla alakası yok bu durumunDoktora kac haftalik diye sordum, son adetine gore 4 haftalik ama keseye gore hesaplicaz 3 hafta sonra gel dedi, ee o zaman kendiyle celisiyor 2 haftalik gebelikte kesede gorunmez ki, 2 hafta once beta <2.0 dı bu arada. Yani yumurtlama gunu hamile kaldiysam bu deger ve betalar normal ama doktor kafami karistirdi tabi, o zaman ikizse tek yumurta sanirim cunku 1 tane minik kesede vardi.
Cok karisik isler ya, bide devlet hastanesi olunca cimbizla laf aliniyor agizdan.
Kuruduktan sonra daha net görünebiliyor bazı testlerde kuruma çizgisi bile oluyor o yüzden gebelik varsa ilk beş on dakikada çıkar devamını dikkate almayın diyorlarTesti sabah 9 gibi yapmistim. Simdi teste baktigimda biraz daha koyulastigini gordum. Bu ne sebeple olur. Testin kagidinda 10 dakika sonrasini dikkate almayin yaziyor.
Hic boyle bir sey yasayan oldu mu?
Bende test yaptigimda ilk 5 dk silikti bekledikten sonra cok net bir cizgi olmustu :) bekledikce netlesiyor cizgi kurudukca. Kuruma cizgisi bence daha degisik olur, hatta ben aile hekimine kan vermeye gittim, test yaptim test tek cizgi gordugum an beklemeden koyup ciktim wc den, atmak icin 1 2 saat sonra baktigimda cift cizgiydi dedim, gebesiniz o zaman dedi mesela.Testi sabah 9 gibi yapmistim. Simdi teste baktigimda biraz daha koyulastigini gordum. Bu ne sebeple olur. Testin kagidinda 10 dakika sonrasini dikkate almayin yaziyor.
Hamişsin bende bu şekilde öğrendim var gibi bi görüntü vardı sonra 10dakika sonra bi baktım koyulaşmışTesti sabah 9 gibi yapmistim. Simdi teste baktigimda biraz daha koyulastigini gordum. Bu ne sebeple olur. Testin kagidinda 10 dakika sonrasini dikkate almayin yaziyor.
Kesinlikle gitmelisin gitmesen bile laboratuvarda veya acillerde kan verip değerlerini kendinde takip edebilirsin ben üç defa kan verdim emin olup öyle gittimKızlar bir şey danisicam dış gebelik ile ilgili bilginiz var mı ben normalde 7. Haftada gitmeyi planlıyordum ama bir arkadaşımın tanıdığı dış gebelikmis tüp alınmış falan dedi haftaya 5. Hafta oluyor tedbir amaçlı gitsem mi kafam karıştı