- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 44
-
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
- #23.021
mide şişliği değilde mide bogaz yanması cok yaşıyorum ben ben de bu yüzden aç geziyorum bebek aç kalacak diye de vicdan azabı çekiyorum sen bir çözüm buldun mu
Canım gittigidiyordan aldım sunny baby 705 riga...çok beğendim , fiyatı da uygun, içinde sünger yatağıyla beraber 219 tl, sen de düşünüyorsan bi bak istersen...
Canim merhaba yatagin geldimi merak ettim ne yaptin?? Begendinmi?
:) Ay o zaman benim o kadar da genis degil ic karnim. Ben de 18.haftada hissettim ilk cünkü. :):):):):) Hatta benimki simdilerde bazen cok feci tekmeliyor.
Bu arada kizlar gögüslerinizde bir degisiklik var mi??? 28.hafta olanlar??? Bu hafta süt gelebilir yaziyo internette sok oldum! :) Ne sütü benim gögüslerim cok gerginlesmedi bile, doluyorlar gibi hissetmiyorum???
etiketinde yüzde 85 akrilik yazıyor o da nasıl bir madde bilmiyorum.. teşekkürler
sağol cancağızım. inşallah normale dönerde erken doğum korkusuda kalkar.
bende doktorla dalga geçtim zaten. ne var içimizde bella ve Edward'ın bebesi mi var dedim öyle kıpırdak olsun
ahanda senin kuzun geceleri uyumayacak sana saçını başını yolduracak
Eki Görüntüle 1122609 Eki Görüntüle 1122610 Eki Görüntüle 1122611
bebeğimin ikinci nevresim takımı ve lohusa pijamamamda hazır
:) Ay o zaman benim o kadar da genis degil ic karnim. Ben de 18.haftada hissettim ilk cünkü. :):):):):) Hatta benimki simdilerde bazen cok feci tekmeliyor.
Bu arada kizlar gögüslerinizde bir degisiklik var mi??? 28.hafta olanlar??? Bu hafta süt gelebilir yaziyo internette sok oldum! :) Ne sütü benim gögüslerim cok gerginlesmedi bile, doluyorlar gibi hissetmiyorum???
aynen yaaa :))) ben uzun süre giydirmeyi düşünmüyorum :)))))
çok şükür en azından diyabetin yok ve çok şükür bebeğin sağlıklı gidiyor inşallah hiçbir sorun yaşamazsın canım benim... e peki doktor randevuları sıklaştırlaım dedi mi??
Bnmki kimil kimil disardan da belli oluyo gunde 3 4 saat topladan duruyo onun dusinda cook hareketli hic durmuyo dunde bir yerde okudum hareket etmemesi kadar cok etmeside tehlikelli olabilirmis oglumds boyleydi kimil kimil simdi iki yasinda yatmak disinda bir sn durmaz dogdu dogali oyle kizimda ona bnziyecek kesin yandim yandimmm
Yenidoğan olmalı haklısın canım. .. şimdi bu doktorlar standard para alabiliyorlar döner sermayeye koyuyorlar. .benim halamin eşi geçen hafta kalp ameliyatı oldu , ibni sinada bir Prof yapti sanırım işte önce Bayındırda yapacaktı böbrek hastasi olduğu için orada diyaliz Merkezi yokmuş geri başkent te yapti 1500 tl almış zor ve uzun bir ameliyat döner sermayeye katılıyor diye biliyorum... valla konuşalım bakalımda inşallah 5-6 bin istemez ben tirstim az..Hayrlisi olsun ben konuşursak söylerim sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hehe alemsin kız
Erken doğum korkusu hepimizde var. Bence her şey yolunda gidecek senin ve beben için. Hatta kızlar günüm doldu hala gelmiyor yazarsın belki buralara
Süt değil ama jöle gibi bi sıvı gelio benim göğsümden :)
kızlar henüz doktorum bu konuyu konuşmanın erken olduğunu söylüyor ama sanırım ben sezeryanla doğum yapıcaam:18:
bebek iriymiş.koca kafalı oğlum babasına çekmişbebeğin iri ve kafasınında iri olması sonucunda normal doğum zora giriyormuş öfff