selam herkese :)
ye valla canım ama o kendini yedirtir mi bilmem :) :) yaramazlık diz boyu vavem sen eskişehirliydin hangi köydü peki ?
selamlar herkese
inşallah canım tek umudumne zaman memeden kesmeye niyetlensem ya diş patlıyor kıyamıyorum ya hasta oluyor tek gıdamız o oluyor ben bu gidişle adam oluncaya kadar kesemem
Günaydın arkadaşlar..
Yine asabi mutsuz yorgun ve bitkin günlerin eşiğindeyim..
Yazmayanları şimdi anlıyorum hiçbişey yapmak gelmiyor içimden..
Bahardanmıdır nedir felaket bir yorgunluk içerisindeyim ilaç almazsam yerimden kalkamıyorum.
Hala kusmalarımız devam ediyor, bugüne kadar sabreden bünyem artık yavaş yavaş arıza vermeye başladı.Ve sanırım bitene kadar mutlu olamicam .Adak adadım artık bu kusmalar yüzünden..Lütfen dua edin.
Biraz kayboluyorum ortadan sizi seviyorum herşey gönlünüzce olsun.
Günaydın arkadaşlar..
Bahardanmıdır nedir felaket bir yorgunluk içerisindeyim ilaç almazsam yerimden kalkamıyorum.
Hala kusmalarımız devam ediyor, bugüne kadar sabreden bünyem artık yavaş yavaş arıza vermeye başladı.Ve sanırım bitene kadar mutlu olamicam .Adak adadım artık bu kusmalar yüzünden..Lütfen dua edin.
ben kesecem 2 yaş dolunca gününü geçirmem valla. yok meme falan
Günaydın arkadaşlar..
Böyle kendi kendime deli gb okur yazarim bn,bari yanima bi yoldas bulaydim defneserkan nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?