Kızlar valla sık hastalığa hiç bir sebep göremiyorum beslenmesinde eksiklik yok kesinlikle metod yanlış ama aç kalmıyo,doğduğundan beri emziriyorum büyük mücadele verdim kazandım hala emiyo şükür,normal doğum yaptım dirençli oluyomuş tırt hiçbişey olmadı,aklıma gelen tek şey var evi çok ısıttık çocuk sıcağa alıştı en ufak bi dışarı çıksak üşütmeye başladı birde bebek arabasında hiç durmuyo bende taşımak çok yorucu diye fazla çıkarmamaya çalışıyorum belki ondan başka hiçbirşey aklıma gelmiyo bundan dolayı hastalanıyo diye ,birde gece çok terliyo üzerini açıyo neredeyse sabaha kadar üzeri açık ama imkansız örtmüyo belki abartısız 20 defa üzerini örtüyorum bütün gece ama her gidişimde yeniden açık şaşırdım artık tulum giydirsem zaten terliyo sabaha kadar daha bter sırılsıklam oluyo başka hasta olma sebebi göremiyorum.
Pariscim benim annem 10dk yürüme mesafesinde oturuyo,kayınvalidem 15 dk araba mesafesinde inan dün oturup ağladım murata bir öğün bari yemek yediren olsa bezini kirletti Allahım şu bezi değiştirse gelse biri diye dua ettim.Dün kan verdim idrar verdim bende gribim eklem yerlerim tutmuyodu sanki bazen yanında olmamaları daha iyi vave ve paris canlarım.Bugün kayınvalidem dolma çorba getirmiş gelmiş aklımdan annemden daha çok düşünmüş sağolsun diye geçirirken kendimi çay servisi yaparken buldum meğer oğluna getirmiş sipariş üzere 3-4 saat ağarlama pozisyonuna düştüm.Ve günün en kötü anı murat ayakabı kutularını dağıttı kayınvalidem en sevdiğim ceyodan 160tl ye aldığım sezonun son çifti ayakabılarımı bu çok rahatmış bunu ben götürüyorum deyip alıp götürmesi oldu.Anne iş yerinde giyiyorum başka ayakabıda rahat edemiyorum dememe rağmen ben bunlara bayıldım kesinlikle götürüyorum deyip eline almasıyla gitmesi bir oldu.Neyse yani iyi bi gün geçirmediğimiz açık.
Neyse sizi seviyorum içimi döküyorum bu olayıda sadece size anlatıyorum.(birazda eşime söylendim tabi)